Preeklampsi ihtimaline karşı takipliyim canimAmin insallah canım .senin sıkıntın ne neden gelişim geriliğinden korkuyosun
Çok merak ediyorum cumartesi inşallah rahatlicam canım sağolBelki de donmustur canim Cunku benim doktor kontorlde dondugunu gorunce sancin olmustur dedi
Su içmenin veya serum takviyesinin bebeğin suyuna hiçbir katkısı olmadıgını biliyorum ben. Kızımda hastanede yatarken profesör bir perinatolog ılgılenıyordu bizimle. Yan odada aynı bu durumdan bir kız yatıyordu hala gorusuyoruz hatta. Ona da serum verıyorlardı ama suyu artsın dıye degıl demişlerdi takip altında oldugu için bebeğe kan akısı rahat olsun anne kanındaki vitamin ve mineraller kordondan daha rahat ulassın dıyeymiş.Ama kızın suyu için serum veriliyo kaçağı var 32 haftalık şuan 34te alacaklar canımşaşırdım şuan
Allah yardımcın olsun canım .ünsallah hersey yolunda giderPreeklampsi ihtimaline karşı takipliyim canim
Amin inşallah canımAllah yardımcın olsun canım .ünsallah hersey yolunda gider
Kuzum vajinanda sızı varsa baş asagidir muhtemelen. Bebeğin kafası nerdeyse sıkıntı orda oluyorÇok merak ediyorum cumartesi inşallah rahatlicam canım sağol
Eymen efe düşünüyorum benKızlar ya ben oğluma hala isim bulamadım. Ogluşu olacaklar hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz? Bana da fikir olsun
Canım onlar normal bebislerin kiloları arttığı için rahim geriliyo sanci baya belli eder kendini ben normal doğumlarda aniden gece belden kasığa doğru hiç yaşamadığım bi durumdu hamilelikte zamanı geldiğinde anliycaksin bu yaşadıkların çok normalBenim yalancılar başladı hatta döndü mü naptı canım bilmiyorum ama vajinam bile sızlıyor cumartesi kontrol inşallah herşey yolundadır
Ee risk değil mi o kızı 2 hafta tutucaklar alttan suyu hala geliyo bariz kaçağı varmış çünkü bakırköyde araştırmada yatıyo şuandaSu içmenin veya serum takviyesinin bebeğin suyuna hiçbir katkısı olmadıgını biliyorum ben. Kızımda hastanede yatarken profesör bir perinatolog ılgılenıyordu bizimle. Yan odada aynı bu durumdan bir kız yatıyordu hala gorusuyoruz hatta. Ona da serum verıyorlardı ama suyu artsın dıye degıl demişlerdi takip altında oldugu için bebeğe kan akısı rahat olsun anne kanındaki vitamin ve mineraller kordondan daha rahat ulassın dıyeymiş.
Oh çok şükür canım ya kesintisiz ve ciddi can yakacak boyuttakini mi dikkate alıcaz o zaman?Canım onlar normal bebislerin kiloları arttığı için rahim geriliyo sanci baya belli eder kendini ben normal doğumlarda aniden gece belden kasığa doğru hiç yaşamadığım bi durumdu hamilelikte zamanı geldiğinde anliycaksin bu yaşadıkların çok normal
Ben o korku yüzünden doğuma 1 ay kala memlekete gidicemBenim gibi yaninda kimse yokken dogum sancisi yasamaktan korkan varmi en buyuk korkum
Hatta yatarken sanki vajina kemiğimi çkiyolar gibi oluyo ay dönmüş olsun lütfenKuzum vajinanda sızı varsa baş asagidir muhtemelen. Bebeğin kafası nerdeyse sıkıntı orda oluyorbel ağrısı da normal bence. Belden başlar karna yayılır ve dinlenmeyle gecmez. Dedikleri bu. Bunun dışındakileri onemsemiycez.
Biz yatarken her gun dopplere gırıyor saat bası nst cekılıyorduk. Bunun dısında neredeyse gunde 4 kez farklı doktorlar ultrasona alıp inceliyorlardı canım.Muhtemelen orada da öyledir.Herguj usg ile bakılıyordur mutlaka. Zaten suyu tamamen bitse bile en az 1 gun dayanabılıyor bebekler hatta daha fazla bile olabiliyor bu süreEe risk değil mi o kızı 2 hafta tutucaklar alttan suyu hala geliyo bariz kaçağı varmış çünkü bakırköyde araştırmada yatıyo şuanda
Evet cnm kesintisiz ama ilk sanci başladığında çok can yakıcı olmuyo saatler geçtikçe siddetleniyo fark edersin zaten ama sen yine aksi bisey hissettiğinde doktoruna gitOh çok şükür canım ya kesintisiz ve ciddi can yakacak boyuttakini mi dikkate alıcaz o zaman?
Olabilir canım ozaman bunu duydum özgürkuşa neden böyle yapmıyorlar diye şaşırdım inşallah hepimiz için neyse hayırlısı o olsun erken geç farketmezBiz yatarken her gun dopplere gırıyor saat bası nst cekılıyorduk. Bunun dısında neredeyse gunde 4 kez farklı doktorlar ultrasona alıp inceliyorlardı canım.Muhtemelen orada da öyledir.Herguj usg ile bakılıyordur mutlaka. Zaten suyu tamamen bitse bile en az 1 gun dayanabılıyor bebekler hatta daha fazla bile olabiliyor bu süre
Bence de hisleri dinlemek lazım.Agrıların şiddeti etkisi kişiden kişiye göre değişiyor. Ben 60 70 sancıyı hissetmiyorum mesela ama daha gecen gun nst de 70 sancıya cıglık atan gordum.Duzenli olup olmaması onemli. Bunun dısında da anne hissediyor kesinlikle ters giden şeyler varsaEvet cnm kesintisiz ama ilk sanci başladığında çok can yakıcı olmuyo saatler geçtikçe siddetleniyo fark edersin zaten ama sen yine aksi bisey hissettiğinde doktoruna git
Tamam canım çok teşekkür ederim ilk bebek cahillikleri bunlar gerçi hepsi farklı farklı Bi süreç ama yaşamadığımız şeyler biz daha çok diken üstüyüz hani okuyorsun anlatıyorlar falan ama kolu kırılmamış birine kırık acısını anlatmak gibiEvet cnm kesintisiz ama ilk sanci başladığında çok can yakıcı olmuyo saatler geçtikçe siddetleniyo fark edersin zaten ama sen yine aksi bisey hissettiğinde doktoruna git
Saglıkla hayırla gelsinler de onemli olan o canım. Ben de acıkcası Ozgurkus hastanede takibe almamalarına sasırdım. En azından dopplerle kan akışına bakılmalı bence.Kordonda bir sorun varsa anlasılır en azından. Eger kordonda da sorun varsa o zaman hemen alalım demesi mantıklı. Çünkü su an oksijeni kordondan saglıyor bebeklerimiz.@OzgurkusOlabilir canım ozaman bunu duydum özgürkuşa neden böyle yapmıyorlar diye şaşırdım inşallah hepimiz için neyse hayırlısı o olsun erken geç farketmez
Aynı ben bugün sürekli uyukluyorum ya anlamadım gittiHello kızlar
Bugün canım hiçbişey yapmak istemiyo gerçekten
Öyle yatıyorum tv karşısında
Karnımı dürtüklüyorum arada hee burdayım diyo sonra duruyo yine :)
O da ben gibi bugün heralde tembel mod
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?