İzmirin havası :))aynen bendede şeker yok ama iri anlamadım
Aynen canımBence de hisleri dinlemek lazım.Agrıların şiddeti etkisi kişiden kişiye göre değişiyor. Ben 60 70 sancıyı hissetmiyorum mesela ama daha gecen gun nst de 70 sancıya cıglık atan gordum.Duzenli olup olmaması onemli. Bunun dısında da anne hissediyor kesinlikle ters giden şeyler varsa
Saglıkla hayırla gelsinler de onemli olan o canım. Ben de acıkcası Ozgurkus hastanede takibe almamalarına sasırdım. En azından dopplerle kan akışına bakılmalı bence.Kordonda bir sorun varsa anlasılır en azından. Eger kordonda da sorun varsa o zaman hemen alalım demesi mantıklı. Çünkü su an oksijeni kordondan saglıyor bebeklerimiz.@Ozgurkus
Canım Allah nasip ederse 2. De daha çok diken üstü oluyorum korku daha çok oluyo ilk bebekte ben yaşamadığım için korkmuyodum ama bu 3. Ve ödüm kopuyo su anTamam canım çok teşekkür ederim ilk bebek cahillikleri bunlar gerçi hepsi farklı farklı Bi süreç ama yaşamadığımız şeyler biz daha çok diken üstüyüz hani okuyorsun anlatıyorlar falan ama kolu kırılmamış birine kırık acısını anlatmak gibi
KatılıyorumCanım Allah nasip ederse 2. De daha çok diken üstü oluyorum korku daha çok oluyo ilk bebekte ben yaşamadığım için korkmuyodum ama bu 3. Ve ödüm kopuyo su an
Megan beyaz giymis beyaz kiloyu belli eder o yizden siyahhh takilcam simdiden 80 oldumMeghan haber ajansı geldi
Çıkmışlar basının karşısına
Kadının göbeği kalmış allahım bu insanlar çok salak
Aptal aptal yorumlar yok içerde bebek unutmuşlar bilmem ne
Böyle densizler olacak bak buna da hazır olun kızlar
Üzerine vazife çinki benim sizi korumam lazım
Bnde tam bunu sorcaktim.bende bulamadimKızlar ya ben oğluma hala isim bulamadım. Ogluşu olacaklar hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz? Bana da fikir olsun
Aynen bile bile yasamak urkutucu ama 1 gunluk aciyla mucizelerimize kavuşuyoruz değer o yüzden .. Ama yaşamasak iyi olurduKatılıyorum
Cahillik mutlulukmuş
Acısını bildiğin için korkuyorsun o ayrıCanım Allah nasip ederse 2. De daha çok diken üstü oluyorum korku daha çok oluyo ilk bebekte ben yaşamadığım için korkmuyodum ama bu 3. Ve ödüm kopuyo su an
Beyaz işi değil o kalmış barizMegan beyaz giymis beyaz kiloyu belli eder o yizden siyahhh takilcam simdiden 80 oldum
Iki oğlum var Atlas Tan -Güney Efe isimleri kızımın adinida Almina Ada düşünüyorumBnde tam bunu sorcaktim.bende bulamadim
Oğlum olsaydı Tuna Eymen Aren arasındaydım canım belki fikir olurBnde tam bunu sorcaktim.bende bulamadim
Kendi çekeceğin acıdan korkmuyosun kiAcısını bildiğin için korkuyorsun o ayrı
Acısından doğumdan asla korkmuyorum bişey olcak bu normal mi şu normal mi endişesi var canım yoksa acısını bilmediğim şeylerden korkmam gerçi acısını bildiğim şeydende korkmuyorum da o benim psikopatlığım
Ben çok poğaça simit yiyorum ona bağlıyorumBeyaz işi değil o kalmış bariz
Deee kalabilir yani bazısının gider bazısının kalır kime ne
Ama o ayak bilekleri yine 5 cm deliraazaaamm hiç mi ödem olmaz kardeşimm biz niye poğaça gibi geziyoz :)
Ya nette bebek hareketlerinde azalma olduğunu ve bebek kilo alımının da azaldığını yazmışlar ben ondan da üzüldüm faydalı bişeyse iyiki yapılmış o zaman. Peki kortizon kilo yapmaz mı bana ya zaten kilom çokBenim bildiğim de etkisi son doz yapıldıktan sonra 48nsaat suruyor. Sonra azalarak bitiyor. Ciğer geliştirici dediğimiz aslında kortizon.Yan etki olarak sürfaktan maddesi salgılatıp ciğerlerin nefes almasını saglıyor.Zararı yok. Şekeri yukseltıyor sadece ama o da en fazla 48 saat suruyor. Bu kontrolum de doktor soylemezse bile ben teklif edeceğim yapalım diye. Ne olur ne olmaz. Zaten bıldıgım kadarıyla 32.haftadan sonra yapılmasının mantıgı da kalmıyor ciğer zaten sürfaktan kendi salgıladığı için. 34 de olabılır tam emın olamadım sımdı
Öncelikle geçmiş olsun inşallah korktuğundan korur rabbim yavrunuKızlar genetik bir hastalığım var ondan dolayı sezaryen olmam gerekiyormuş hep kendimi normale hazırlamıştım hurma yedim yürüyüş yaptım durdum çok bir bilgim de yok ama normal olan her zaman en iyisidir diye düşünüyordum şu an sezaryen olmasına üzüldüm biraz ne gibi eksileri var normale göre anlatabilecek var mı ve bu genetik hastalığımın bebeğimde çıkmaması için dua eder misiniz lütfen
İşte Bide benim kaybım var ya kürtaj oldum onuda yaşadım aşırı canım yandı herkes sandı ki vücudumun ağrısından ağlıyorum hemşireler falan susturamadılar asla Allah şahit ben o acının 100 bin katını çekerim yeter ki bişey olmasınKendi çekeceğin acıdan korkmuyosun ki
Yoksa bile bile hamile kalınmaz gerçekten onlar unutulup gidiyo
Ona bişey olur korkusu çok fazla oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?