2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynen canım

Ben kordon dolanmasıyla sezeryan oldum ilkinde
Sabah 9 da anlaşıldı mesela kahvaltı yaptığım için takipte beklettiler nst de öğlen 1 de ameliyat olmuştum.
Bencede mantıklı değil

Canım Allah nasip ederse 2. De daha çok diken üstü oluyorum korku daha çok oluyo ilk bebekte ben yaşamadığım için korkmuyodum ama bu 3. Ve ödüm kopuyo su an

Megan beyaz giymis beyaz kiloyu belli eder o yizden siyahhh takilcam simdiden 80 oldum

Canım Allah nasip ederse 2. De daha çok diken üstü oluyorum korku daha çok oluyo ilk bebekte ben yaşamadığım için korkmuyodum ama bu 3. Ve ödüm kopuyo su an
Acısını bildiğin için korkuyorsun o ayrı
Acısından doğumdan asla korkmuyorum bişey olcak bu normal mi şu normal mi endişesi var canım yoksa acısını bilmediğim şeylerden korkmam gerçi acısını bildiğim şeydende korkmuyorum da o benim psikopatlığım

Kızlar genetik bir hastalığım var ondan dolayı sezaryen olmam gerekiyormuş hep kendimi normale hazırlamıştım hurma yedim yürüyüş yaptım durdum çok bir bilgim de yok ama normal olan her zaman en iyisidir diye düşünüyordum şu an sezaryen olmasına üzüldüm biraz ne gibi eksileri var normale göre anlatabilecek var mı ve bu genetik hastalığımın bebeğimde çıkmaması için dua eder misiniz lütfen

Megan beyaz giymis beyaz kiloyu belli eder o yizden siyahhh takilcam simdiden 80 oldum
Beyaz işi değil o kalmış bariz
Deee kalabilir yani bazısının gider bazısının kalır kime ne
Ama o ayak bilekleri yine 5 cm deliraazaaamm hiç mi ödem olmaz kardeşimm biz niye poğaça gibi geziyoz :)

Kendi çekeceğin acıdan korkmuyosun ki
Yoksa bile bile hamile kalınmaz gerçekten onlar unutulup gidiyo

Ona bişey olur korkusu çok fazla oluyor

Beyaz işi değil o kalmış bariz
Deee kalabilir yani bazısının gider bazısının kalır kime ne
Ama o ayak bilekleri yine 5 cm deliraazaaamm hiç mi ödem olmaz kardeşimm biz niye poğaça gibi geziyoz :)
Ben çok poğaça simit yiyorum ona bağlıyorum

Ya nette bebek hareketlerinde azalma olduğunu ve bebek kilo alımının da azaldığını yazmışlar ben ondan da üzüldüm faydalı bişeyse iyiki yapılmış o zaman. Peki kortizon kilo yapmaz mı bana ya zaten kilom çok

Öncelikle geçmiş olsun inşallah korktuğundan korur rabbim yavrunu

Sezeryan dünyanın en kötü şeyi değil üzülmene gerek yok bence artısı eksisi düşünme artık
Herşey çok güzel olacak

Kendi çekeceğin acıdan korkmuyosun ki
Yoksa bile bile hamile kalınmaz gerçekten onlar unutulup gidiyo

Ona bişey olur korkusu çok fazla oluyor
İşte Bide benim kaybım var ya kürtaj oldum onuda yaşadım aşırı canım yandı herkes sandı ki vücudumun ağrısından ağlıyorum hemşireler falan susturamadılar asla Allah şahit ben o acının 100 bin katını çekerim yeter ki bişey olmasın
Benim şuan endişem ya Bişeyler ters giderse anlayamazsam endişesi ağrısı sızısı umrumda değil

lavitabellamk canım senin de sabah açlık şekerin yüksek çıkıyordu demi? Benimde olması gerekenden baya yüksek çıkıyor 5.2 sınır benimki 5.7 çıkıyor. İnsüline mi baslatirlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…