2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Son dediğin harici kafana takmaman gerekiyor bence
İnşallah hastalığın çıkmasın sağlıklı olsun sezeryan tü kaka değil kendine onu entegre etme bende normal doğumu sonuna kadar zorlicam ama bebeğim için bütün vücudumu kesseler bile gıkım çıkmaz önemli olan sağlıkla gelmeleri

Allah korusun iyi şeyler düşün hep

Sende doğum yapmışsın evlat kaybetmişsin endişelenmen çok normal
Ama gerçekten fiziksel acı en son düşünülen şey olur cidden hele bide mevcut evlat varsa dışard bekleyen Allahım korusun hepimizi inşallah

Seninle beraber aynisini yaşadım biliyorsun, en kötüsü evde dusuk yaptim ve bebeğimi gördüm tamamen insandı. Eşimin yanında çok güçlü durdum ama her yalnız kaldığımda hüngür hüngür ağlıyordum. 2 hafta sonra eşim ayağını kırdı hayatımın en en kötü günleriydi rabbim bidaha yaşatmasin. Kimse evlat acisi yaşamasın inşallah

Doğum yapmadım da karnımda kalbi durdu Malesef 10 tane daha doğursam o yavrum hep ayrı
Hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin Allahım bit kadar da olsa acısını yaşatmasın canım
İnanıyorum hiç sıkıntı yaşamadan hepimiz bebiş fotileri atıcaz birbirimize

Düzenli kullanım değil ki canım sadece iki kez yapılacak. Kilo yapmaz hemenBebek hareketlerinde azalma olmamıstı ben de ama olsa bile duzelebılen bir şey diye okumustum. Adalat nidilat tarzı ilaçlar var onlar sancısı olanlara verılıyor. Tansıyon ılacı normalde ama sancıya iyi gelıyor yan etki olarak. Onlar ben de bebek hareketlerinde azalma yapmıstı 1 hafta kullanıp bırakmıstım. Ama celestonun zararı yok canım için rahat etsin. O donem ben cok arastırdım sordum sorusturdum çünkü.

Kızlar belde sızı durumlarınız var mı dün oldu belimi ağrıttım dedim ama bugün 10 15 dk süreli kesintisiz sızı oldu geçti buda mı yalancı kasılmadan?
Canım normal sanırım dün akşam bende de otururken belime ağrı girdi dedim hayırdır inşallah bi değişik ağrı bu. Biraz bekledim kalktım gezindim falan geçti bir daha olmadı. Hunileri takınmadan hayırlısıyla doğuralım inşallah

Kızlar mauyeneden çıktım herşey yolunda kızlar iyi çok şükür.
Ozgurkus benim kızlardan birinin de karın çevresi ve suyu diğerine göre daha az ve 1 hafta geride. Ancak doktorum dopplerde baktı herhangi bir sorun yok kan akışında, senin de doppler baktı mı? İlk kızımda da perinatoloji takibindeydim sıvı azlığı nedeniyle, kızım 38+2 de 3450 kg doğdu. Eve gidince kızımın eski sonuçlarına da bakacağım, yazarım sana.
Bir de bebekleri kıyaslamak, şu haftada kilo konuşmak çok mantıklı değil. Birden fazla parametre var fetal ağırlık hesaplamada. Doktorum biri 1100 gr diğeri 1250 gr dedi. Buraya benim ikizlerin sonuçlarını bırakıyorum. Anneler içiniz rahat olsun her bebek biricik her gebelik birbirinden farklı.
Bebek şişko ya da zayıf diye kaygılanmayın, sağlığı yerinde olsun, sağlıkla doğsunlar yeterli 

Son düzenleme:
Evet canım biliyorum yaşayan daha çok korkuyo işte engel olamıyorsun ki insansın
Bu bacaksızdada düşük tehlikem oldu bundada korktum neyse ki o günlerimiz bitti inşallah kötü tecrübelerimiz olmasın kimsenin hiç bi annenin olmasın canım

Benim az kaldı takınmama canım en kötü 1.5 ay Allahım aklımıza mukayet olsun gerçekten

Çok sağol canım valla içimi rahatlattın oğluşum da bi tekmeyle taçlandırdı mutluluğumu

Ay canım maşallah kuzularına çok sevindim
Kesinlikle kilo konusunda katılıyorum fazlasıyla doktorun cihazına bebeğin duruşuna göre değişiyormuş +400 - 400 gram fark çıkıyormuş mesela aynı doktor 3 farklı ölçüm yapsa 3ündede farklı çıkarmış önemli olan günlerine göre gelişimleri olsun

Önemli olan sağlıklı olmaları maşallah kızlarına benimkilerinde arasında 200 gr fark vardı son kontrolde, bizim drlar ikizlerde 200 grdan fazla fark olmasını istemiyorlar yarın kontrolümüz var bakacağız ne durumdalar

Gözün aydın canım maaşallah kızlara

bacaksız yerim onun minik bacaklarını. Çok şükür biitti de işte bizimki geceden beri az hareket ediyor kafayı ona taktim. Alışık değilim harekeleti olmamasına

bacaksız yerim onun minik bacaklarını. Çok şükür biitti de işte bizimki geceden beri az hareket ediyor kafayı ona taktim. Alışık değilim harekeleti olmamasına
Rahatsız et birazcık göbek deliğime doğru hafif bastırıyorum azıcık sallıyorum hemen ben burdayım diyo
Yerleri daraldı çok uyuyorlar bide bu bebeklikler küçücük boylarıyla kafa tutuyorlar

Çok geçmiş olsun, işte tam da bu yüzden kendini şartlandırmamak, sağlıklısını dilemek lazım, ilk gebeliğimde herşey son dakikaya kadar çok normaldi, suni sancı almama rağmen açılmam olmadı ve sezaryene aldılar. İkisi de doğum, sağlıkla doğması yönünde temenni de bulun, elimizde olmayan şeyler var, doktorların elinde olmayan şeyler de. Allah sana ve yavruna sağlık versin inşallah
Sağol canım, darısı haber bekleyen herkese olsun inşallah
İnşallah fark azalmıştır Gerçekten önemli olan sağlık. Yazarsın bize
Gözün aydın canım maaşallah kızlara
Sağol canım

Canım rahatsızlığın ne, ben de genetik fmf hastasıyım ve doğuştan astımım. Dr hiç sormadım doğumu etkiler mi diye, seni de merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…