2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Rahatsız et birazcık göbek deliğime doğru hafif bastırıyorum azıcık sallıyorum hemen ben burdayım diyo
Yerleri daraldı çok uyuyorlar bide bu bebeklikler küçücük boylarıyla kafa tutuyorlar
neler yapmadim ki allah bilir neresini dayayip uyumuştur küçük serseri

Aynen canım bende okudum makalede aynı yere bakmışız heralde
Ay evet bide o var devam etti resmen inşallah kocaları öldürmeyiz

HD kalitede rüyalar görüyorum aylardır.Cinsellik,aldatma,ölüm,savaş,kabus,büyük oğlumu kaybetme,aileden birilerini kaybetme.Cogu sabah neyse ki rüyaymış diye kalkıyorum etkisinden kurtulamıyorum.

Cok haklısın canım .kilosu haftasıyla uyumlu tek sorun karın cevresi kan akısına da bakıldı perinatolog uzun uzun inceledi ve haftaya bakmayı eger ilerlemezse doğuma almayı teklif etti.ah benim kız da senin buyuk kız gibi dursa .ama hayırlı olan olsun insallah.ikizlerede masallah :)

Canım rahatsızlığın ne, ben de genetik fmf hastasıyım ve doğuştan astımım. Dr hiç sormadım doğumu etkiler mi diye, seni de merak ettim.
Ben karanlıkta iyi göremiyorum bir Dr normal olursa görme durumun daha kötüye gider dedi o yüzden sezaryen olacak. Astımla ilgili bilgim yok istersen sen de sor riske girme benim de hiç alakası yoktur diye düşünmeme rağmen etkisi olduğunu öğrendim

Kızlar belde sızı durumlarınız var mı dün oldu belimi ağrıttım dedim ama bugün 10 15 dk süreli kesintisiz sızı oldu geçti buda mı yalancı kasılmadan?

Dün gece oldu canım.Kuyruk sokumunda sizi ve yanma.Dinlenince geçti.

HD kalitede rüyalar görüyorum aylardır.Cinsellik,aldatma,ölüm,savaş,kabus,büyük oğlumu kaybetme,aileden birilerini kaybetme.Cogu sabah neyse ki rüyaymış diye kalkıyorum etkisinden kurtulamıyorum.
Çok takılmadım evet zor bu psikoloji bu hormonlardan dolayı ama düşünme canım rüyaydı bitti böyle ömür geçmez haklısın gerçek gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…