Bnde tam bunu sorcaktim.bende bulamadim
Büyük oğlum metehan bu bebişimde oğuzhanKızlar ya ben oğluma hala isim bulamadım. Ogluşu olacaklar hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz? Bana da fikir olsun
Bizim de baba Oğuz oğul MetehanBüyük oğlum metehan bu bebişimde oğuzhan
Kızlar ya ben oğluma hala isim bulamadım. Ogluşu olacaklar hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz? Bana da fikir olsun
Canım değerlerin nasıldı kiBende başladım canım insüline aksamları 4 ünite
Açlık 105 110 çıkıyorCanım değerlerin nasıldı ki
Ya biz de bulamadık hala nolucak böyle bilmiyorumKızlar ya ben oğluma hala isim bulamadım. Ogluşu olacaklar hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz? Bana da fikir olsun
Bizde metehanın diğer ismi oğuz diye bu oğlumuza oğuzhan koymaya karar verdikBizim de baba Oğuz oğul Metehan2 ismi birbirine cok yakıstırıyorum
Ömer Kerem
Rahatsız et birazcıkgöbek deliğime doğru hafif bastırıyorum azıcık sallıyorum hemen ben burdayım diyo
Yerleri daraldı çok uyuyorlar bide bu bebeklikler küçücük boylarıyla kafa tutuyorlar
Aynen canım bende okudum makalede aynı yere bakmışız heralde
Ay evet bide o var devam etti resmen inşallah kocaları öldürmeyiz
Yani misal düşmüyor mu biraz yürüyünce falan canım ? Ya şey için soruyorum mesela benimde Sabah 96 çıkıyor bazen uyanında ama kahvaltıdan tam önce ölçtüğümde düşmüş oluyorAçlık 105 110 çıkıyor
Aren olacak ismimiz. Mustafa ArenYa biz de bulamadık hala nolucak böyle bilmiyorumErkek olsaydı ama Kerem düşünüyordum ben
Cok haklısın canım .kilosu haftasıyla uyumlu tek sorun karın cevresi kan akısına da bakıldı perinatolog uzun uzun inceledi ve haftaya bakmayı eger ilerlemezse doğuma almayı teklif etti.ah benim kız da senin buyuk kız gibi dursa .ama hayırlı olan olsun insallah.ikizlerede masallah :)Kızlar mauyeneden çıktım herşey yolunda kızlar iyi çok şükür.
Ozgurkus benim kızlardan birinin de karın çevresi ve suyu diğerine göre daha az ve 1 hafta geride. Ancak doktorum dopplerde baktı herhangi bir sorun yok kan akışında, senin de doppler baktı mı? İlk kızımda da perinatoloji takibindeydim sıvı azlığı nedeniyle, kızım 38+2 de 3450 kg doğdu. Eve gidince kızımın eski sonuçlarına da bakacağım, yazarım sana.
Bir de bebekleri kıyaslamak, şu haftada kilo konuşmak çok mantıklı değil. Birden fazla parametre var fetal ağırlık hesaplamada. Doktorum biri 1100 gr diğeri 1250 gr dedi. Buraya benim ikizlerin sonuçlarını bırakıyorum. Anneler içiniz rahat olsun her bebek biricik her gebelik birbirinden farklı.
Bebek şişko ya da zayıf diye kaygılanmayın, sağlığı yerinde olsun, sağlıkla doğsunlar yeterli
Eki Görüntüle 2266516 Eki Görüntüle 2266517
Ben karanlıkta iyi göremiyorum bir Dr normal olursa görme durumun daha kötüye gider dedi o yüzden sezaryen olacak. Astımla ilgili bilgim yok istersen sen de sor riske girme benim de hiç alakası yoktur diye düşünmeme rağmen etkisi olduğunu öğrendimCanım rahatsızlığın ne, ben de genetik fmf hastasıyım ve doğuştan astımım. Dr hiç sormadım doğumu etkiler mi diye, seni de merak ettim.
Ben de sadece Kerem istedim iki isim zor diye ama esim illa Ömer Kerem olsun deyince kırmak istemedim:)Bizimde Kerem.Ama tek de olabilir bi işim daha ekleyebiliriz.Buyuk oğlum istedi Kerem olmasını
Kızlar belde sızı durumlarınız var mı dün oldu belimi ağrıttım dedim ama bugün 10 15 dk süreli kesintisiz sızı oldu geçti buda mı yalancı kasılmadan?
Benim yine oldu dünden bugüne 3 galiba olucak canım artık budaDün gece oldu canım.Kuyruk sokumunda sizi ve yanma.Dinlenince geçti.
Çok takılmadım evet zor bu psikoloji bu hormonlardan dolayı ama düşünme canım rüyaydı bitti böyle ömür geçmez haklısın gerçek gibiydiHD kalitede rüyalar görüyorum aylardır.Cinsellik,aldatma,ölüm,savaş,kabus,büyük oğlumu kaybetme,aileden birilerini kaybetme.Cogu sabah neyse ki rüyaymış diye kalkıyorum etkisinden kurtulamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?