2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yani misal düşmüyor mu biraz yürüyünce falan canım ? Ya şey için soruyorum mesela benimde Sabah 96 çıkıyor bazen uyanında ama kahvaltıdan tam önce ölçtüğümde düşmüş oluyor
Benim gebelik şekeri değil önceden de şeker hastasıydım bu arada. Değişik çıkabiliyor mesela ilk ölçtüm diyelim 110 bir saat 1/5 saat sonra 95 çıkabiliyor bazende bunun tam tersi oluyor şeker çok oynak birşey:)

kafkasyaninozkizi astım ile ilgili kursta konu geçmişti. Bir kadın da astım hastası, ebe ona anestezinin astım için daha riskli olduğunu söylemişti. Sezeryan bile olsan sanırım genel anestezi son seçenek gibi görünüyor senin durumunda. Ama en doğrusunu doktorun bilir.

Maşallah canım gözünaydın
1 paket 0 numara pampers aldım hastane çantasına koydum canım stoklamıyorum ben ihtiyaca göre alacağız kaç kg doğacaklar hiç bilemiyoruz ki
Sağol canım bende stok yapmayacağım. Bir paket alayım da şimdilik pişik falan yapmaz memnun kalırsam devam ederim

Reactions: LaL
Ay kızlar Aybalamın kapı süsünün bitmesine az kala ahşabı kırıldı sinir krizi geçirecektim ki çok şükür hızlı Yapıştırıcı ile yapıştı
Belli olmuyor canım güzel yapıştırmışsın. Ben de bundan yapmayı düşünüyorum ipini paylaşabilir misin? Numarasını falan

Benimde açlık yüksek çikiyor. Hatta sabahta yüksek çıktı 2 dilim ekmek arası kaşarlı tost yemiştim sadece. Sonrasında evi temizledim hareket olsun diye ama yüksek çıkınca çok moralim bozuldu
Ozaman sende bendensin 2 dilim ekmeği benim bünyede kaldırmıyor en fazla 1 dilim yemem lazım oda bazen yüksek çıkarıyor ya 2 daha da fazla oynatıyor malesef

Kurumus-Maskara birde öğünlerde öğle aksam sebze yemeğinin yanına bulgur tercih et ekmek koyma 3/4 kasık bulgur pilavı sebze ve yoğurt
Akşamlari ekmek tüketmeyi pek sevmiyorum zaten. Az önce ogle yemeğiyle beraber 1 dilim ekmek yedim ama artik onuda yemem. Sabahlari da dediğin gibi 1 dilim yerim. Birazdan da yürüyüşe cikicam 20 dakika da olsa

Kızlar acaba değerler nasıl olunca insilüne başlatıyorlar. Yani arada bir sınırı aşınca atıyorum 10 günde 6 ölçümden toplamda iki öğünde misal aşması insilün gerektirir mi

Sağlık ocagında glukoz bakıldı 92 çıkmış
Kalsiyum yuksek
Magnezyum biraz düşük çıkmış
Hgb normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…