2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
canım ileri derecede göz rahatsızlıklarının normal doğumla daha da arttığını biliyorum duymuştum, aynı varisli damarlar gibi, damarlar genişlediği için sancı ve ıkınma esnasında hasara yol açabiliyormuş. Sezeryanı hiç takma kafana hayırlısını iste, bebikin ve senin için hangisi en sağlıklı ise
evet canım daha önce genel anestezi ile burun ameliyatı oldum, onda bile ameliyata girmeden bir sürü hava astım ilacı vs verdiler, narkozu da yarım doz verdiler. Şuan gittiğim devlet hastanesi spinal yapıyormuş ve bana da demişlerdi astımlı olup normal doğum yapan çok diye, inşallah hayırlısı olur hepimiz için
İyi halletmişsin yine canım
Ay evet yoksa cinnetler geliyordu bana canım
Belli olmuyor canım güzel yapıştırmışsın. Ben de bundan yapmayı düşünüyorum ipini paylaşabilir misin? Numarasını falan
Teşekkürler canım ipi bu linkten aldım, https://www.renklisiparis.com/makrome-ipi-ekru-5MM-tek-bukum?search=Makrome
ahşabı da ahsapfactory sayfasından yaptırdım instadan, boyamasını rich boya ile yaptım, bütün işlemler bitip örgü bitince da tiftik tiftik tarayıp saç spreyi sıktıp sabitledim :) insta kullanıyorsan kullanıcı adım burdaki ile aynı, yapılış videolarını yollarım sana :) bitince inş böyle olacak

Eklentiler

• IMG_20190508_220327.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 34
Çok sağol canım yapamazsam yardımını isterim

Kızlar karnımın alt kısmı çatlamaya başlamış o kısmı hiç görmüyordum eşime sordum da o soyledi kırmızı kırmızı su an orayı cok yaglamıyordum sanırım
Canım çatlamaya ordan başlıyo yukarı doğru cikiyo bol bol kullan inşallah devamı gelmez.. Benim catladi her yerim cok umursamiyorum ilk catladigimda bende uzulmustum

Kızlar karnımın alt kısmı çatlamaya başlamış o kısmı hiç görmüyordum eşime sordum da o soyledi kırmızı kırmızı su an orayı cok yaglamıyordum sanırım
bende korkudan her tarafini yaglıyorum canim. Ama takma olsun o kadarda. beyaz rengini alıyor gün geçtikçe. Yeni çatlamış demek ki

lavitabellamk canım senin de sabah açlık şekerin yüksek çıkıyordu demi? Benimde olması gerekenden baya yüksek çıkıyor 5.2 sınır benimki 5.7 çıkıyor. İnsüline mi baslatirlar?
Canım değerlerinden anlamıyorum ama evet açlığım yüksek çıkıyordu, dozu arttırdık gene yetmedı gene arttırdık gene yetmedi vs. Kotrollü gttik hep, 2-3 günde bir doz yükselttik. Sonunda oturdu, açlıklarım olması gerektiği gbi (akşam 25 ünite insulinle). 7 haftayı geçti insulin ve diet yapalı ve çok artmasına izin vermediğimiz için Şuana kadar hiç etkilenmemişler mesela.

Benimki kaç üniteye kadar çıkacak acaba. Bakalım yarın yapacağım 4 ünite işe yarayacak mı

Canım çatlamaya ordan başlıyo yukarı doğru cikiyo bol bol kullan inşallah devamı gelmez.. Benim catladi her yerim cok umursamiyorum ilk catladigimda bende uzulmustum
İlk olunca bir an şoka ugradım insallah devamı gelmez dediğin gibi bunun en iyi çaresi nedir ki

Benim de arkada bi tane geçen ağrıyodu. Bi baktım çürümüş, siyahlaşmış. Diş fırçalamadan sonra listerine yaptım hep. 1 haftada sadece 2 kez ağrıdı. Gerçi doktorum, dişçiye gidebilirsin anestezi bile alabilirsin, birtek ilaç/antibiotik verirse bana sor dedi. Daha gtmedim

Kızlar geçen hafta cumaya kadar şeker olsun, kilom olsun, bebekler olsun herşey normaldi ama o zamandan beri açıkçası sık sık salıyorum. Sabah sadece açlığa bakıp iyi diye sonra kontrol etmiyorum(etmekten de sıkıldım). Tokluğum dietten dolayı zaten hep iyiydi geçen haftaya kadar. Bugün pide ekmeğine kaşarlı tost yedim, bi bakim dedim149 gördüm tokluğu ay yeter sıkıldım artık, sizler de kaçamak yapınca böyle mi çıkıyor ve ya hiç kaçamak yapıyor musunuz:)))

Diş ağrısı hiçbir şeye benzemiyor ya, eğer doktorun onay verdiyse erteleme bence. Ben bugün gittim tam 7curugum varmış bildiğin 7 doktor sizlayan disime acil dedi ve müdahale etti ama gerisi ufak tefek curukler, doguma kadar idare eder dedi. Bebek olduğu için çok korkuyodum ama el mahkum iğne de yapıldı diş de :) inşallah seninki sizlamaz

Aynı acı gerçekle bende yüzleştim eşim bişey yok deyip duruyordu dün banyodan sonra aynadan tesadüfen gözdüm çok fena olmuş

Aynı durumdayız canım fenalardayım ölçmekten diyetten insülinden hepsinden sıkıldım, benim 24 ünitede düzene girdi açlıklarım hep düşük tokluklarımda düzenli, kaçamakları çok abartmıyorum ama benim ara öğünüm hiç yoktu şimdi 3 ara öğün ekledim kendim hatta bazen gece yiyorum sabaha yine düşük çok şükür

Ben çok kaçamak yaptım :) sağlık ocagında açlık 92 çıktı sınır değer 106
Haftaya endokrine gidecegım bakalım ne diyecek

Ben yapıyorum ya dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…