2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben de bu cumaya alcaktım, sonra yorgunluktan üşendim ama aklımda tabii. Şuara bi sıkkınlık geldi herşeyden, yoruldum...

Evet gece yiyince benim de sabaha düşük ama gece acaba biz farkında olmadan artıyor mudur değer?

Ben yapıyorum ya dayanamıyorum
Valla ya, artık reflümle mi uğraşim, iğnemle mi, bacağımı kanepeye kaldıracak kadar bile gücüm olmamasıyla mı, vajinamın heran ikiye bölünecekmiş gbi ağrımasıyla mı, dişimle mi vs... isyan etmek istemiyorum ama yoruluyorum bazen...

Kızlar aranızda troid ilacı kullanan var mı.benimki yüksek çıktı bebeğe geçmesin diye ilaç yazdı
Ben kullaniyorum canim hamileligin basindan beri.Ama hamileligin ilk zamanlari cok onemliymis bebegin henuz tirodleri.olusmadigi icin.Tabi suanda da onemli de ilk 3 ay daha dusuk olmasi lazim bu aylara gore

Çok stres yapıyorum moralim bozuluyor. Ağzıma lokma koyasım yok vallahi seninki daha da zormuş rabbim kolaylıklar versin hepimize inşallah

Evet gece yiyince benim de sabaha düşük ama gece acaba biz farkında olmadan artıyor mudur değer?
Benim şeker uykuda yükseldiğinde dilim damağım kuruyup uyuşuyor çarpıntıyla uyanıyorum öyle farkediyorum, birşeyler atıştırınca dengelendiğini farkettim ama şekeri yükseltmeyen şeyler, misal ekmeksiz peynir zeytin salatalık avokado fln yiyorum gece

freearc beni insüline çok hızlı başlattılar iki kez fln yüksek çıktı hemen başladık ama trde sanki öyle değil çok zorda kalmadıkça vermiyor drlar öyle gözlemledim

Canım bende çok yaglandim ama bi faydası olmadı kalcam bacaklarıma kadar çatladım elden pek bisey gelmiyo
bence yağlamasan daha çok çatlardı. faydası illaki olmuştur

Hiç affetmiyor kaçamağı:) demek okadar insülinlede affermiyor

Reflü hariç hepsi bende de mevcut üstelik benim tek gebelik senin çoğul

Çok stres yapıyorum moralim bozuluyor. Ağzıma lokma koyasım yok vallahi seninki daha da zormuş rabbim kolaylıklar versin hepimize inşallah
Stres ben de başlarda çok yaptım, insulin artıyordu ama değerim inmiyordu vs. Ama bak sonucunda doğru dozda duzene girdi(diet şart ama her türlü). Sonra moralin de düzeliyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…