?Kızlar acaba değerler nasıl olunca insilüne başlatıyorlar. Yani arada bir sınırı aşınca atıyorum 10 günde 6 ölçümden toplamda iki öğünde misal aşması insilün gerektirir mi
Ben de bu cumaya alcaktım, sonra yorgunluktan üşendim ama aklımda tabii. Şuara bi sıkkınlık geldi herşeyden, yoruldum...Diş ağrısı hiçbir şeye benzemiyor ya, eğer doktorun onay verdiyse erteleme bence. Ben bugün gittim tam 7curugum varmış bildiğin 7doktor sizlayan disime acil dedi ve müdahale etti ama gerisi ufak tefek curukler, doguma kadar idare eder dedi. Bebek olduğu için çok korkuyodum ama el mahkum iğne de yapıldı diş de :) inşallah seninki sizlamaz
Evet gece yiyince benim de sabaha düşük ama gece acaba biz farkında olmadan artıyor mudur değer?Aynı durumdayız canım fenalardayım ölçmekten diyetten insülinden hepsinden sıkıldım, benim 24 ünitede düzene girdi açlıklarım hep düşük tokluklarımda düzenli, kaçamakları çok abartmıyorum ama benim ara öğünüm hiç yoktu şimdi 3 ara öğün ekledim kendim hatta bazen gece yiyorum sabaha yine düşük çok şükür
Valla ya, artık reflümle mi uğraşim, iğnemle mi, bacağımı kanepeye kaldıracak kadar bile gücüm olmamasıyla mı, vajinamın heran ikiye bölünecekmiş gbi ağrımasıyla mı, dişimle mi vs... isyan etmek istemiyorum ama yoruluyorum bazen...Ben yapıyorum ya dayanamıyorum
Ben kullaniyorum canim hamileligin basindan beri.Ama hamileligin ilk zamanlari cok onemliymis bebegin henuz tirodleri.olusmadigi icin.Tabi suanda da onemli de ilk 3 ay daha dusuk olmasi lazim bu aylara goreKızlar aranızda troid ilacı kullanan var mı.benimki yüksek çıktı bebeğe geçmesin diye ilaç yazdı
Çok stres yapıyorum moralim bozuluyor. Ağzıma lokma koyasım yok vallahiCanım değerlerinden anlamıyorum ama evet açlığım yüksek çıkıyordu, dozu arttırdık gene yetmedı gene arttırdık gene yetmedi vs. Kotrollü gttik hep, 2-3 günde bir doz yükselttik. Sonunda oturdu, açlıklarım olması gerektiği gbi (akşam 25 ünite insulinle). 7 haftayı geçti insulin ve diet yapalı ve çok artmasına izin vermediğimiz için Şuana kadar hiç etkilenmemişler mesela.
Bu arada Degerin kac ciktiKızlar aranızda troid ilacı kullanan var mı.benimki yüksek çıktı bebeğe geçmesin diye ilaç yazdı
Benim şeker uykuda yükseldiğinde dilim damağım kuruyup uyuşuyor çarpıntıyla uyanıyorum öyle farkediyorum, birşeyler atıştırınca dengelendiğini farkettim ama şekeri yükseltmeyen şeyler, misal ekmeksiz peynir zeytin salatalık avokado fln yiyorum geceEvet gece yiyince benim de sabaha düşük ama gece acaba biz farkında olmadan artıyor mudur değer?
2 ayda bir kan değerlerimr bakılıyodu bende anlamadım sonradan öıktı heralde.değerim 5Bu arada Degerin kac cikti
Canım bende çok yaglandim ama bi faydası olmadı kalcam bacaklarıma kadar çatladım elden pek bisey gelmiyoİlk olunca bir an şoka ugradım insallah devamı gelmez dediğin gibi bunun en iyi çaresi nedir ki
Ben hep yeğliyorum canım onunla ilgisi yok benimde hep çatladı 26 .haftada başladı.Kızlar karnımın alt kısmı çatlamaya başlamış o kısmı hiç görmüyordum eşime sordum da o soyledi kırmızı kırmızı su an orayı cok yaglamıyordum sanırım
bence yağlamasan daha çok çatlardı. faydası illaki olmuşturCanım bende çok yaglandim ama bi faydası olmadı kalcam bacaklarıma kadar çatladım elden pek bisey gelmiyo
Ben kullanıyorum her sabah aç karnına.Kızlar aranızda troid ilacı kullanan var mı.benimki yüksek çıktı bebeğe geçmesin diye ilaç yazdı
Ben başından beri kullanıyorum sabah aç karnına 75 mgKızlar aranızda troid ilacı kullanan var mı.benimki yüksek çıktı bebeğe geçmesin diye ilaç yazdı
Hiç affetmiyor kaçamağı:) demek okadar insülinlede affermiyorKızlar geçen hafta cumaya kadar şeker olsun, kilom olsun, bebekler olsun herşey normaldi ama o zamandan beri açıkçası sık sık salıyorum. Sabah sadece açlığa bakıp iyi diye sonra kontrol etmiyorum(etmekten de sıkıldım). Tokluğum dietten dolayı zaten hep iyiydi geçen haftaya kadar. Bugün pide ekmeğine kaşarlı tost yedim, bi bakim dedim149 gördüm tokluğuay yeter sıkıldım artık, sizler de kaçamak yapınca böyle mi çıkıyor ve ya hiç kaçamak yapıyor musunuz:)))
Ben üşenmedim baktım artıyorEvet gece yiyince benim de sabaha düşük ama gece acaba biz farkında olmadan artıyor mudur değer?
Valla ya, artık reflümle mi uğraşim, iğnemle mi, bacağımı kanepeye kaldıracak kadar bile gücüm olmamasıyla mı, vajinamın heran ikiye bölünecekmiş gbi ağrımasıyla mı, dişimle mi vs... isyan etmek istemiyorum ama yoruluyorum bazen...
Reflü hariç hepsi bende de mevcut üstelik benim tek gebelik senin çoğulValla ya, artık reflümle mi uğraşim, iğnemle mi, bacağımı kanepeye kaldıracak kadar bile gücüm olmamasıyla mı, vajinamın heran ikiye bölünecekmiş gbi ağrımasıyla mı, dişimle mi vs... isyan etmek istemiyorum ama yoruluyorum bazen...
Yok, insulin sadece diet yaparsan kontrol ediyor sanırımHiç affetmiyor kaçamağı:) demek okadar insülinlede affermiyor
Stres ben de başlarda çok yaptım, insulin artıyordu ama değerim inmiyordu vs. Ama bak sonucunda doğru dozda duzene girdi(diet şart ama her türlü). Sonra moralin de düzeliyor zaten.Çok stres yapıyorum moralim bozuluyor. Ağzıma lokma koyasım yok vallahiseninki daha da zormuş rabbim kolaylıklar versin hepimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?