2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
odamız yavaş yavaş bitiyo bugün perdeleride takıldı

Eklentiler

• 46A94682-8975-43FA-9809-A2C9055322B0.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 66
  • 3FB1DE3C-1DA0-474F-99CD-943AEAC4C9F1.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 81
  • 72242072-93F7-4FAC-9183-2ECC3E9E6889.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 72
  • 93818178-A301-4165-82F4-FD8E7833DCFF.webp
    16 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar karnımın alt kısmı çatlamaya başlamış o kısmı hiç görmüyordum eşime sordum da o soyledi kırmızı kırmızı su an orayı cok yaglamıyordum sanırım
Abartmiyorum 1 haftada karnım catlaklarla doldu ve evet dediğin gibi alt taraf damar damar yarılmış hep...yaglamayla ilgisi yok, ben 55le hamile kaldım ve derim çok ince, annem de oyleymis. Kilo aldıkça çatlayacak mecbur napalim... bir de genetik faktörü fazla etkili oluyor kabullendim artık ben. Hatta artık çatlarsa çatlasın yeter ki oglum sağlıklı olsun diyorum çünkü çatlaklara üzülünce sanki oğluma haksızlık ediyomusum gibi geliyo

Merhaba canim bizimde ilk başlarda sınıra çok yakın çıkmıştı ölçümlerde doktor 7 yi geçmemesi gerekiyor demişti sonraki kontrollerde yavaş yavaş geriledi şuan 4 civarı ama eğer büyümeye devam etseydi doktorumun dediğine göre erken doğum yaptırması gerekebilirmiş dışarıda çocuğa mudahele edebilmeleri için inşallah sizinde normale döner bir an önce

Ben hiç takmıyorum ☺
Sağlıkla gelsin büyüsün yeter ki
Çaresi var zaten
Doğumları tamamlayıp,düzeltirrcem zaten

Ben hiç takmıyorum ☺
Sağlıkla gelsin büyüsün yeter ki
Çaresi var zaten
Doğumları tamamlayıp,düzeltirrcem zaten
En güzeli, işte bu kadarr:)) üzüldük bitti napalim yani yavrumuzdan önemli mi amaaannn Anasının bal oğlu o balll catlatsin tosbam

Kızlar ben iki gebeligimde de bir gram yağ sürmedim. Hatta nemlendirici bile kullanmıyorum

Maşallah diyeyim hiç çatlağım yok. Inşallah bundan sonra da olmaz. Annemde teyzemde halalarımda falan da yok. Sanırım ırsî bir durum. Ben yağların ise yaradığına inanmıyorum çatlayacagi varsa çatlıyor

Bu arada mide bulantılarım hala devam ediyor 7. Ayda bile. Ve bu durum beni o kadar yıprattı ki hamileliğimden zerre kadar keyif alamıyorum bitse de kurtulsam modundayim ta başından beri. Buraya da hic giresim yok bu yuzden.

Bugün sinirden ağladım artik dayanamıyorum çünkü. 7. Ayda bile 24 saat bulanır mı bir mide? Bu hamilelik değil bu hastalık resmen

Bana da şimdi doktor yapalım dedi ama bi sıkıntı yok sadece önlem amaçlı dedi bi sakıncası var mı korktum ya

Banada önlem amaçlı 2 doz yapıldı canim pazartesi ve sali 24 saat arayla vurundum. Bir sorun olmazmış. Erken doğum gibi bir risk yok şuan ama ben fazla evham yaptığımdan sanırım doktoruda stresr soktum

Canim kaca malolmustur

Stres ben de başlarda çok yaptım, insulin artıyordu ama değerim inmiyordu vs. Ama bak sonucunda doğru dozda duzene girdi(diet şart ama her türlü). Sonra moralin de düzeliyor zaten.
Ya vallahi diyetin her türlüsüne razıyım yeter ki şu numaralar yüksek çıkmasın,oglum iyi olsun

Iyi geceler kızlar bu baybnest setler hakkında ne düşünüyorsunuz sizce gereklimi gereksiz mi kullananlar memnun kaldımı aceba

Kızlar hastaneye yatırdılar beni akşam çok ağladım üzüldüm tansiyonum yükseldi bebeği de hissetmedim nst de bebeğin kalp atışları yüksek çıktı yatış verdiler nst takibi yapılacak
Rabbim acil şifalar versin canim. Sende bebişnde iyi olun insaAllah. Haberdar et bizleri

Kızlar hastaneye yatırdılar beni akşam çok ağladım üzüldüm tansiyonum yükseldi bebeği de hissetmedim nst de bebeğin kalp atışları yüksek çıktı yatış verdiler nst takibi yapılacak
Kusum geçmiş olsun, şimdi durum nedir
Her şey yolundadır umarım
Benım bebeğinde hareketleri azaldı sanki
Devam ederse de gidecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…