- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
Az kaldı sabret canım, yavrularımizi kucagimiza alınca unutulacak her şey eminimBen de bu cumaya alcaktım, sonra yorgunluktan üşendim ama aklımda tabii. Şuara bi sıkkınlık geldi herşeyden, yoruldum...
Dr magnezyum vermedimi
Abartmiyorum 1 haftada karnım catlaklarla doldu ve evet dediğin gibi alt taraf damar damar yarılmış hep...yaglamayla ilgisi yok, ben 55le hamile kaldım ve derim çok ince, annem de oyleymis. Kilo aldıkça çatlayacak mecbur napalim... bir de genetik faktörü fazla etkili oluyor kabullendim artık ben. Hatta artık çatlarsa çatlasın yeter ki oglum sağlıklı olsun diyorum çünkü çatlaklara üzülünce sanki oğluma haksızlık ediyomusum gibi geliyoKızlar karnımın alt kısmı çatlamaya başlamış o kısmı hiç görmüyordum eşime sordum da o soyledi kırmızı kırmızı su an orayı cok yaglamıyordum sanırım
Merhaba arkadaslar uzun suredir sizi takip etmekte ve paylastiniz konulari ilgiyle okumaktayim. Sizden bir konu hakkinda fikirlerinizi ve yasadıysanız deneyimlerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim. Bugun doktorumuz bize bebegin bobreklerinin ortalama 7 mm olmasi gerekirken 11 mm civarinda oldugunu söyledi. Sonrasinda erkek bebeklerde biraz buyukluğun normal olduğunu sonrasinda esitlenebilecegini soylese de icimize kurt dusurdu acikcasi bu duruma canimiz cok sikildi. Bu durumu yasayan var mi simdiden tesekkurler.
Ben hiç takmıyorum ☺Abartmiyorum 1 haftada karnım catlaklarla doldu ve evet dediğin gibi alt taraf damar damar yarılmış hep...yaglamayla ilgisi yok, ben 55le hamile kaldım ve derim çok ince, annem de oyleymis. Kilo aldıkça çatlayacak mecbur napalim... bir de genetik faktörü fazla etkili oluyor kabullendim artık ben. Hatta artık çatlarsa çatlasın yeter ki oglum sağlıklı olsun diyorum çünkü çatlaklara üzülünce sanki oğluma haksızlık ediyomusum gibi geliyo
En güzeli, işte bu kadarr:)) üzüldük bitti napalim yani yavrumuzdan önemli mi amaaannn Anasının bal oğlu o balll catlatsin tosbamBen hiç takmıyorum ☺
Sağlıkla gelsin büyüsün yeter ki
Çaresi var zaten
Doğumları tamamlayıp,düzeltirrcem zaten
Bana da şimdi doktor yapalım dedi ama bi sıkıntı yok sadece önlem amaçlı dedi bi sakıncası var mı korktum ya
Canim ismi nasil isledinBunu yapmıştım bende el emeğim olsun diye
Canim kaca malolmusturcanım ileri derecede göz rahatsızlıklarının normal doğumla daha da arttığını biliyorum duymuştum, aynı varisli damarlar gibi, damarlar genişlediği için sancı ve ıkınma esnasında hasara yol açabiliyormuş. Sezeryanı hiç takma kafana hayırlısını iste, bebikin ve senin için hangisi en sağlıklı ise
evet canım daha önce genel anestezi ile burun ameliyatı oldum, onda bile ameliyata girmeden bir sürü hava astım ilacı vs verdiler, narkozu da yarım doz verdiler. Şuan gittiğim devlet hastanesi spinal yapıyormuş ve bana da demişlerdi astımlı olup normal doğum yapan çok diye, inşallah hayırlısı olur hepimiz için
Ay evet yoksa cinnetler geliyordu bana canım
Teşekkürler canımipi bu linkten aldım, https://www.renklisiparis.com/makrome-ipi-ekru-5MM-tek-bukum?search=Makrome
ahşabı da ahsapfactory sayfasından yaptırdım instadan, boyamasını rich boya ile yaptım, bütün işlemler bitip örgü bitince da tiftik tiftik tarayıp saç spreyi sıktıp sabitledim :) insta kullanıyorsan kullanıcı adım burdaki ile aynı, yapılış videolarını yollarım sana :) bitince inş böyle olacak
Ya vallahi diyetin her türlüsüne razıyım yeter ki şu numaralar yüksek çıkmasın,oglum iyi olsunStres ben de başlarda çok yaptım, insulin artıyordu ama değerim inmiyordu vs. Ama bak sonucunda doğru dozda duzene girdi(diet şart ama her türlü). Sonra moralin de düzeliyor zaten.
Rabbim acil şifalar versin canim. Sende bebişnde iyi olun insaAllah. Haberdar et bizleriKızlar hastaneye yatırdılar beni akşam çok ağladım üzüldüm tansiyonum yükseldi bebeği de hissetmedim nst de bebeğin kalp atışları yüksek çıktı yatış verdiler nst takibi yapılacak
Kusum geçmiş olsun, şimdi durum nedirKızlar hastaneye yatırdılar beni akşam çok ağladım üzüldüm tansiyonum yükseldi bebeği de hissetmedim nst de bebeğin kalp atışları yüksek çıktı yatış verdiler nst takibi yapılacak
Ah canım neye üzüldün o kadarKızlar hastaneye yatırdılar beni akşam çok ağladım üzüldüm tansiyonum yükseldi bebeği de hissetmedim nst de bebeğin kalp atışları yüksek çıktı yatış verdiler nst takibi yapılacak
Geçmiş olsun canım. Kıyamam ya inşallah hemen geçerKızlar hastaneye yatırdılar beni akşam çok ağladım üzüldüm tansiyonum yükseldi bebeği de hissetmedim nst de bebeğin kalp atışları yüksek çıktı yatış verdiler nst takibi yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?