2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Rabbim acil şifalar versin canim. Sende bebişnde iyi olun insaAllah. Haberdar et bizleri
Kusum geçmiş olsun, şimdi durum nedir
Her şey yolundadır umarım
Benım bebeğinde hareketleri azaldı sanki
Devam ederse de gidecegım
Ah canım neye üzüldün o kadarDüzene girer hemencik inşallah
Geçmiş olsun canım. Kıyamam ya inşallah hemen geçer
Sağolun kızlar takip amaçlı yatırdılar tansiyonum düştü inşallah oğluşumun kalp atışları azalır biraz belki biliyorsunuzdur eşim asker Iğdır’da sınırdayız lojmanda herkes 5.30 da evine gelir iş kalmış çok da umursayan yok benimki gece yarılarına kadar çalışıyor devletin işi bekletilmez diye böyle camdan diğerlerinin geldiğini gördükçe çok zoruma gidiyor yalnız kalmak yordu beni kısacası erken doğum riski zaten korkutuyor birde böyle olunca yıprandım sanırım bugün patlak verdi

Canim kaca malolmustur
canım iki ip 60 TL civarı, boya 10 TL, fırça 15 TL, ahşap 40 TL... Yaptırmaya kalksan da hemen hemen aynı, ben emeğim olsun istedim :)
Kızlar hastaneye yatırdılar beni akşam çok ağladım üzüldüm tansiyonum yükseldi bebeği de hissetmedim nst de bebeğin kalp atışları yüksek çıktı yatış verdiler nst takibi yapılacak
kuzum benim ya çok zordur eminim ki Allah sana güç kuvvet versin, bizden daha fazla sabra ihtiyacın var senin, Allah hepinizi korusun. Bebişin nasıl şimdi düzeldi mi minnak kalp atışları

Yalnız değilsin ilk iki hamileliğimde böyle geçmişti Doğuma giderken bile kustum şimdi de bulantılar hala devam, günlük bir uyku ilacım var eğer o ilacı içmezsem kalp krizi geçirircesine ciğerlerim çıkacarcasına sürekli kusarım

Bırak yakamı reflüüüü lülülülülüü

Üzüntü hiç iyi gelmiyor geçmiş olsun düzelirsiniz hemen inş

Ah canım seni anlıyorum. Benim eşim de polis ve aynı senin eşin gibi herkesten cok her seye kosturuyor. Bir sen mi varsın diyorum bazen dayanamıyorum.Ama o vatan millet sakarya diyor.Bazen benimle de dalga geçiyor sen Hilalsin Jessica değilsin kendine gel diye Geçmiş olsun çok asker polis eşi olmak zor. Allah ayaklarına taş değdirmesin basımızdan eksik etmesin hiçbirini

Erkek canım tum ölçümler normal dedi doktorum ama ac katın cevresi 4 5 gun geri o kafama takılıyor benim de
bende öyle şeyler duydum canım. asistana söylüyor ölcümleri kaydettiriyor ya doktor, 27 hafta falan dediği şeyler oldu. Suratımdaki ifadeyi görünce bunlar normal şeyler dedi. 27 hafta dedim diye korkma herşey normal dedi. Ilk bebeğiminde 1 hafta önden söylüyorlardı demek ki bu şekil ufak oynamalara takılmamamız lazim. Belki minyon tiplidirler?

Alta alta öyle vuruyo ki vajinamdan çıkıp gidicek sanıyorum ya
Ayağiyla mi vuruyor canim. Benimki baş aşağı pozisyonda olmasına rağmen darbeler alıyorum elleriyle yapiyor olabilirler mi?

Valla eliyle bu kadar kuvvetli yapabiliyorsa helal olsun
Döndü mü bilmiyorum ki canım cumartesi görücem inşallah
canım inan yine hissettim, acayip sert darbeler halinda. Ama bence elleridir, çünkü 25 haftalıktan beri doğum pozisyonunda baş aşağı hanımefendi. Ayağı olamaz yani, belki sende de elleridir doktora gittiğinde öğreniriz artık

Senin döndüyse başıyla vuruyo olabilir mi ki canım?

Kızlar hastaneye yatırdılar beni akşam çok ağladım üzüldüm tansiyonum yükseldi bebeği de hissetmedim nst de bebeğin kalp atışları yüksek çıktı yatış verdiler nst takibi yapılacak

Çok çok geçmiş olsun. Iyi ki gitmişsin...
Her şey yoluna girecek inşallah bebeğin kalp atışları da düzelecek merak etme. Dua et, bizi de haberdar et

Ya biz niye böyleyiz?
Bunun bir açıklaması olmalı. Bir çaresi olmalı. Mide bulantısına dayanmak hakikaten hiç kolay degil. Çok bezdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…