Canım çok geçmiş olsun. Neden yattın kaçırmışım ? Şimdi nasılsınız ?Kızlar hastaneye yatırdılar beni akşam çok ağladım üzüldüm tansiyonum yükseldi bebeği de hissetmedim nst de bebeğin kalp atışları yüksek çıktı yatış verdiler nst takibi yapılacak
Canım bence gereksiz.Eki Görüntüle 2266711
Iyi geceler kızlar bu baybnest setler hakkında ne düşünüyorsunuz sizce gereklimi gereksiz mi kullananlar memnun kaldımı aceba
Yani babynest al bence emzirme yastığıda al ama böyle set halinde bilemiyorum. E bebekten ya da civilden al bence.Eki Görüntüle 2266711
Iyi geceler kızlar bu baybnest setler hakkında ne düşünüyorsunuz sizce gereklimi gereksiz mi kullananlar memnun kaldımı aceba
Canım Allah yardımcın olsunSağolun kızlar takip amaçlı yatırdılar tansiyonum düştü inşallah oğluşumun kalp atışları azalır biraz belki biliyorsunuzdur eşim asker Iğdır’da sınırdayız lojmanda herkes 5.30 da evine gelir iş kalmış çok da umursayan yok benimki gece yarılarına kadar çalışıyor devletin işi bekletilmez diye böyle camdan diğerlerinin geldiğini gördükçe çok zoruma gidiyor yalnız kalmak yordu beni kısacası erken doğum riski zaten korkutuyor birde böyle olunca yıprandım sanırım bugün patlak verdi
Evet kızlarrr ben geldim kontrolden benim paşa kaç kg olmuş tam 2350:) endokrin 4 ünite aksamları insülin verdi sadece aclıkda problem olduğu için doğuma kadar bu şekilde kullancakmışım kadın doğum 36.hafta dolar dolmaz sezeryana alıcam dedi.yani 17 haziran doğum gözüküyor bana ozamana kadar da istirahat verdi
Benim tosun paşada pazartesi 2140gr cıktı. Dr. Iri bebek dedi. Ama bende şeker çıkmadı. Sanırım genetik diğer oğlumda öyle ileride gidiyordu ama 10 gün erken geldi. Çokta erken olmadı. P Pelinim35 sende şeker olduğu için sanırım doktor almak istiyor. Benim annemde de kardeşimi 36. Hafta aldılar devamlı insulin kullanıyordu o daEveeet Allah'a çok şükür bende gittim gördüm danamı :)) 2.300 gram hâlâ ters duruyor sıpa :) 37. Haftadan sonra gün belirleyelim dedi bana da doktorum. Bu arada rahim ağzı uzunluğu 2.6 dan 3.6 ya cikmis progestan sayesindeerken doğum riski ortadan kalkmış görünüyor dedi. Hafta da iki üç kez 20 ser dakikalik yürüyüşler yapabilirsin dedi. Progestan kaşıntı yaptığı için bı de krem verdi. Bugün dünyanın en güzel günü kısaca. Ozgurlugume geri kavusuyorum
Kayınvalide eşimi nerdeyse takside doğuracakmış. Zor yetişmişlerValla annem beni 1/saatte doğurmuş:)))
Benimki de göstermiyor hiç hep kafasının önünde bisiler varAy maşallahhh
Kız bu bebem niye dönüyo da göstermiyo yüzünü bize deli ediyo beni yaa çok özeniyom bu fotolarınıza
Maşallah minnoslara canım gelisimleride çok güzelKızlar mauyeneden çıktım herşey yolunda kızlar iyi çok şükür.
@Ozgurkus benim kızlardan birinin de karın çevresi ve suyu diğerine göre daha az ve 1 hafta geride. Ancak doktorum dopplerde baktı herhangi bir sorun yok kan akışında, senin de doppler baktı mı? İlk kızımda da perinatoloji takibindeydim sıvı azlığı nedeniyle, kızım 38+2 de 3450 kg doğdu. Eve gidince kızımın eski sonuçlarına da bakacağım, yazarım sana.
Bir de bebekleri kıyaslamak, şu haftada kilo konuşmak çok mantıklı değil. Birden fazla parametre var fetal ağırlık hesaplamada. Doktorum biri 1100 gr diğeri 1250 gr dedi. Buraya benim ikizlerin sonuçlarını bırakıyorum. Anneler içiniz rahat olsun her bebek biricik her gebelik birbirinden farklı.
Bebek şişko ya da zayıf diye kaygılanmayın, sağlığı yerinde olsun, sağlıkla doğsunlar yeterli
Eki Görüntüle 2266516 Eki Görüntüle 2266517
Kayınvalide eşimi nerdeyse takside doğuracakmış. Zor yetişmişler
Evet erkek bebeklerde biraz büyük olduğunu ayrıntılı ultrasona gittiğimizde perinatolog söylemişti ve doğuma kadar geçeceğini belirtmişti. Şimdi dr um kontrol ediyor her gittiğimde bir sıkıntı genişleme olmadığını söyledi.Merhaba arkadaslar uzun suredir sizi takip etmekte ve paylastiniz konulari ilgiyle okumaktayim. Sizden bir konu hakkinda fikirlerinizi ve yasadıysanız deneyimlerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim. Bugun doktorumuz bize bebegin bobreklerinin ortalama 7 mm olmasi gerekirken 11 mm civarinda oldugunu söyledi. Sonrasinda erkek bebeklerde biraz buyukluğun normal olduğunu sonrasinda esitlenebilecegini soylese de icimize kurt dusurdu acikcasi bu duruma canimiz cok sikildi. Bu durumu yasayan var mi simdiden tesekkurler.
Benim 4. Ayda bir öbek döküldü saçlarım çok korktum. 20. Aya kadar emzirdim ben ama saçlarım fazla olduğu için çok sıkıntı olmadı bendeOff hele onlerden olursa bunalima girerim ya. Sonra tekrar cikti mi emzirmw bitince canim
Evet bende bunda daha çok hissediyorum ve bebeğin duruşuyla da alakalı karnımı baya kaldırıyor. Ayak el çıkıyor resmenBenim bebiş de çook hareketli bu ara. 2. gebelik diye daha hassas rahim, daha net hissediyorsun dedi ebe. Bi de sağdan sola uzanmış yatıyo.. her yanımda bi’ uzantısı maşallah..
Ne güzel yapmışsın canım eline saglikAy kızlar Aybalamın kapı süsünün bitmesine az kala ahşabı kırıldı sinir krizi geçirecektimki çok şükür hızlı Yapıştırıcı ile yapıştı
Inş almasına gerek kalmaz gününü tamamlar canımBenimdr hepsi normal ama karın cevresi geride kalmıs canım 22nisandan bu zamana 1hafta artmıs 29.haftada kalmıs
Bayıldım şahanecanım ileri derecede göz rahatsızlıklarının normal doğumla daha da arttığını biliyorum duymuştum, aynı varisli damarlar gibi, damarlar genişlediği için sancı ve ıkınma esnasında hasara yol açabiliyormuş. Sezeryanı hiç takma kafana hayırlısını iste, bebikin ve senin için hangisi en sağlıklı ise
evet canım daha önce genel anestezi ile burun ameliyatı oldum, onda bile ameliyata girmeden bir sürü hava astım ilacı vs verdiler, narkozu da yarım doz verdiler. Şuan gittiğim devlet hastanesi spinal yapıyormuş ve bana da demişlerdi astımlı olup normal doğum yapan çok diye, inşallah hayırlısı olur hepimiz için
Ay evet yoksa cinnetler geliyordu bana canım
Teşekkürler canımipi bu linkten aldım, https://www.renklisiparis.com/makrome-ipi-ekru-5MM-tek-bukum?search=Makrome
ahşabı da ahsapfactory sayfasından yaptırdım instadan, boyamasını rich boya ile yaptım, bütün işlemler bitip örgü bitince da tiftik tiftik tarayıp saç spreyi sıktıp sabitledim :) insta kullanıyorsan kullanıcı adım burdaki ile aynı, yapılış videolarını yollarım sana :) bitince inş böyle olacak
Kızlar karnımın alt kısmı çatlamaya başlamış o kısmı hiç görmüyordum eşime sordum da o soyledi kırmızı kırmızı su an orayı cok yaglamıyordum sanırım
Ben 2 tabe kaybettim oğlundan önce onlar hiç unutulmaz...ama melekler 2 kardeş gönderdiler bizeDoğum yapmadım da karnımda kalbi durdu Malesef 10 tane daha doğursam o yavrum hep ayrı
Hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin Allahım bit kadar da olsa acısını yaşatmasın canım
İnanıyorum hiç sıkıntı yaşamadan hepimiz bebiş fotileri atıcaz birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?