2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın kızlar Dün biraz yürüyüşü abarttım sanırım alt karın bölgeme bir anda sancı girdi şiddetli. Hemen eve geldik dinlenince hemen geçti şükür ama çok korktum. Sabahta bir uyandım ağzım kanlanmış sanırım gece dişim kanamış neyse Güzel bir gün olsun bugün

Kızlar hastaneye yatırdılar beni akşam çok ağladım üzüldüm tansiyonum yükseldi bebeği de hissetmedim nst de bebeğin kalp atışları yüksek çıktı yatış verdiler nst takibi yapılacak
Canım çok geçmiş olsun. Neden yattın kaçırmışım ? Şimdi nasılsınız ?

Canım Allah yardımcın olsun

Benim tosun paşada pazartesi 2140gr cıktı. Dr. Iri bebek dedi. Ama bende şeker çıkmadı. Sanırım genetik diğer oğlumda öyle ileride gidiyordu ama 10 gün erken geldi. Çokta erken olmadı. P Pelinim35 sende şeker olduğu için sanırım doktor almak istiyor. Benim annemde de kardeşimi 36. Hafta aldılar devamlı insulin kullanıyordu o da
Yoksa ne kadar anne karnında tutabilirsek o kadar iyi aslında

Maşallah minnoslara canım gelisimleride çok güzel

Evet erkek bebeklerde biraz büyük olduğunu ayrıntılı ultrasona gittiğimizde perinatolog söylemişti ve doğuma kadar geçeceğini belirtmişti. Şimdi dr um kontrol ediyor her gittiğimde bir sıkıntı genişleme olmadığını söyledi.

Benim bebiş de çook hareketli bu ara. 2. gebelik diye daha hassas rahim, daha net hissediyorsun dedi ebe. Bi de sağdan sola uzanmış yatıyo.. her yanımda bi’ uzantısı maşallah..
Evet bende bunda daha çok hissediyorum ve bebeğin duruşuyla da alakalı karnımı baya kaldırıyor. Ayak el çıkıyor resmen

Bayıldım şahane ip ne kadar almak gerekir

Kızlar karnımın alt kısmı çatlamaya başlamış o kısmı hiç görmüyordum eşime sordum da o soyledi kırmızı kırmızı su an orayı cok yaglamıyordum sanırım
Yağla ilgisi yok galiba bir suru şey kullananda catlayabiliyor genetik önemli sanırım canım sıkma canini

Ben 2 tabe kaybettim oğlundan önce onlar hiç unutulmaz...ama melekler 2 kardeş gönderdiler bize
Seninde öyle bak allah kimseye yaratmasın evlat acısı...

Kızlar soran iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim tek tek etiketleyemedim bebeğin kalp atışları normale döndü bende iyiyim çok şükür doktorun gelmesini bekliyorum çok yorucu bi gece geçirdim ama kendimle birlikte bebeğimi de üzdüğüm için çok pişman oldum hamilelik hormonları artık tavan yaptı bende herşeye ağlar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…