2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynı durumdayız canım. İki gündür açlık şekerim o kadar yüksek ki insülin kullanamazken bile görmedim ben bu kadar. Kaçamak zaten çok nadir yapıyorum. Bu arada sabah açlık şekerini insülindrn sonra ölçüyorsunuz demi ben mi yanlış yapıyorum acaba ya
Kızlar aranızda troid ilacı kullanan var mı.benimki yüksek çıktı bebeğe geçmesin diye ilaç yazdı
Ben kullanıyorum bayadır
Kızlar hastaneye yatırdılar beni akşam çok ağladım üzüldüm tansiyonum yükseldi bebeği de hissetmedim nst de bebeğin kalp atışları yüksek çıktı yatış verdiler nst takibi yapılacak
Geçmiş olsun canım şimdi okudum ikinizde iyisiniz çok şükür.

Kilosu gayet normal canım. Aramız 4 gün, benim kız 8 gün önde gidiyor, 1830 gr. Son dönemlerde fazla alır merak etme

Kıyamam canım benim zor ama güçlü olmaya çalış.Kendini üzdükçe riskin artar Allah korusun.Bebisini düşün.O sana arkadaş olacak yakında.Saglikla zamanında gelsin inşallah annesi ❤❤

Canım çok haklısın anlıyorum seni benim esim de asker ilk bebekte bende böyle bi sıkıntı yaşamıştım yalnızdım kilisteydim psikoloji çok etkiliyo içini ferah tut bebeğin hissediyo herşeyi biraz takmamaya çalış olan hep bizlere oluyo

Haklısın canım gercekten zor Allah yardımcın olsun yanına gelebilecek birileri olsa ne iyi olurdu ama yüksek tansiyon stres erken doğumu tetikleyebilir sen olabildiğince pozitif olmaya çalış canım az bı zamanımız kaldı Allah'ın izniyle

ay çok yasa emi jessica degil Hilal

Katılıyorum ben ilk gebeliğimde en çok önerilen yağı kullandım ama çatladım.Anne,teyzeler,halalar hep çatlamış.

Canım bir şey sorabilir miyim ? Ben her gün kan ölçümü yapıyorum da mesela sabah kalktığımda ölçtüm 98 çıktı bir yarim saat sonra kahvaltı yapmadan hemen önce ölçtüm 79 çıktı hangisini baz almalıyım anlamadım

Günaydın kızlar gece uyuyamadım hiç vajinamda baskı sızı onu geçtim 1 damlacık çişi sıkışıyomuş gibi hissetmek bu çocuk napıyo içerde Allah aşkına ya yukarlar dar geldi kızıma
Sormaa sürekli tuvalete taşınıyorum gidiyorum 1 damla gidiyorum 2 damla :)

Benimde bu sabah 8.30 da kalkar kalkmaz 105 cıktı saat 09.00 da 93 cıktı ben 93 ü yazdım valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…