Aynı durumdayız canım. İki gündür açlık şekerim o kadar yüksek ki insülin kullanamazken bile görmedim ben bu kadar. Kaçamak zaten çok nadir yapıyorum. Bu arada sabah açlık şekerini insülindrn sonra ölçüyorsunuz demi ben mi yanlış yapıyorum acaba yaKızlar geçen hafta cumaya kadar şeker olsun, kilom olsun, bebekler olsun herşey normaldi ama o zamandan beri açıkçası sık sık salıyorum. Sabah sadece açlığa bakıp iyi diye sonra kontrol etmiyorum(etmekten de sıkıldım). Tokluğum dietten dolayı zaten hep iyiydi geçen haftaya kadar. Bugün pide ekmeğine kaşarlı tost yedim, bi bakim dedim149 gördüm tokluğuay yeter sıkıldım artık, sizler de kaçamak yapınca böyle mi çıkıyor ve ya hiç kaçamak yapıyor musunuz:)))
Ben kullanıyorum bayadırKızlar aranızda troid ilacı kullanan var mı.benimki yüksek çıktı bebeğe geçmesin diye ilaç yazdı
Geçmiş olsun canım şimdi okudum ikinizde iyisiniz çok şükür.Kızlar hastaneye yatırdılar beni akşam çok ağladım üzüldüm tansiyonum yükseldi bebeği de hissetmedim nst de bebeğin kalp atışları yüksek çıktı yatış verdiler nst takibi yapılacak
Yok cnm ya bacak kalça her yer gitmişbence yağlamasan daha çok çatlardı. faydası illaki olmuştur
Ay çok güzel çok beğendim güle güle kullansın bebişin canimodamız yavaş yavaş bitiyobugün perdeleride takıldı
Allahım çocuklarımıza uzun ömür versin Amin canımBen 2 tabe kaybettim oğlundan önce onlar hiç unutulmaz...ama melekler 2 kardeş gönderdiler bize
Seninde öyle bak allah kimseye yaratmasın evlat acısı...
Kilosu gayet normal canım. Aramız 4 gün, benim kız 8 gün önde gidiyor, 1830 gr. Son dönemlerde fazla alır merak etmeBenim oğlum önceki haftalarda hep iki hafta ya da 10 gün ileriden gidiyordu. Son üç haftadır her hafta gidiyorum doktora. Her hafta 100 Gr almis. 1800 Gr şu an. Acaba diyorum kilo alımı niye yavaşladı. 38. Haftaya kadar her hafta 100gr mi alır. Eğer böyle giderse 2500 Gr doğar ya. Sonraki haftalarda kilo alımı artar mı ki
Çok geçmiş olsun sıkıntısız atlatırsınız inşallah cnmKızlar hastaneye yatırdılar beni akşam çok ağladım üzüldüm tansiyonum yükseldi bebeği de hissetmedim nst de bebeğin kalp atışları yüksek çıktı yatış verdiler nst takibi yapılacak
Sağolun kızlar takip amaçlı yatırdılar tansiyonum düştü inşallah oğluşumun kalp atışları azalır biraz belki biliyorsunuzdur eşim asker Iğdır’da sınırdayız lojmanda herkes 5.30 da evine gelir iş kalmış çok da umursayan yok benimki gece yarılarına kadar çalışıyor devletin işi bekletilmez diye böyle camdan diğerlerinin geldiğini gördükçe çok zoruma gidiyor yalnız kalmak yordu beni kısacası erken doğum riski zaten korkutuyor birde böyle olunca yıprandım sanırım bugün patlak verdi
Canım çok haklısın anlıyorum seni benim esim de asker ilk bebekte bende böyle bi sıkıntı yaşamıştım yalnızdım kilisteydim psikoloji çok etkiliyo içini ferah tut bebeğin hissediyo herşeyi biraz takmamaya çalış olan hep bizlere oluyoSağolun kızlar takip amaçlı yatırdılar tansiyonum düştü inşallah oğluşumun kalp atışları azalır biraz belki biliyorsunuzdur eşim asker Iğdır’da sınırdayız lojmanda herkes 5.30 da evine gelir iş kalmış çok da umursayan yok benimki gece yarılarına kadar çalışıyor devletin işi bekletilmez diye böyle camdan diğerlerinin geldiğini gördükçe çok zoruma gidiyor yalnız kalmak yordu beni kısacası erken doğum riski zaten korkutuyor birde böyle olunca yıprandım sanırım bugün patlak verdi
Haklısın canım gercekten zor Allah yardımcın olsun yanına gelebilecek birileri olsa ne iyi olurdu ama yüksek tansiyon stres erken doğumu tetikleyebilir sen olabildiğince pozitif olmaya çalış canım az bı zamanımız kaldı Allah'ın izniyleSağolun kızlar takip amaçlı yatırdılar tansiyonum düştü inşallah oğluşumun kalp atışları azalır biraz belki biliyorsunuzdur eşim asker Iğdır’da sınırdayız lojmanda herkes 5.30 da evine gelir iş kalmış çok da umursayan yok benimki gece yarılarına kadar çalışıyor devletin işi bekletilmez diye böyle camdan diğerlerinin geldiğini gördükçe çok zoruma gidiyor yalnız kalmak yordu beni kısacası erken doğum riski zaten korkutuyor birde böyle olunca yıprandım sanırım bugün patlak verdi
Ah canım seni anlıyorum. Benim eşim de polis ve aynı senin eşin gibi herkesten cok her seye kosturuyor. Bir sen mi varsın diyorum bazen dayanamıyorum.Ama o vatan millet sakarya diyor.Bazen benimle de dalga geçiyor sen Hilalsin Jessica değilsin kendine gel diyeGeçmiş olsun çok asker polis eşi olmak zor. Allah ayaklarına taş değdirmesin basımızdan eksik etmesin hiçbirini
Kızlar ben iki gebeligimde de bir gram yağ sürmedim. Hatta nemlendirici bile kullanmıyorum
Maşallah diyeyim hiç çatlağım yok. Inşallah bundan sonra da olmaz. Annemde teyzemde halalarımda falan da yok. Sanırım ırsî bir durum. Ben yağların ise yaradığına inanmıyorum çatlayacagi varsa çatlıyor
Canım bir şey sorabilir miyim ? Ben her gün kan ölçümü yapıyorum da mesela sabah kalktığımda ölçtüm 98 çıktı bir yarim saat sonra kahvaltı yapmadan hemen önce ölçtüm 79 çıktı hangisini baz almalıyım anlamadımAynı durumdayız canım. İki gündür açlık şekerim o kadar yüksek ki insülin kullanamazken bile görmedim ben bu kadar. Kaçamak zaten çok nadir yapıyorum. Bu arada sabah açlık şekerini insülindrn sonra ölçüyorsunuz demi ben mi yanlış yapıyorum acaba ya
Ben kullanıyorum bayadır
Geçmiş olsun canım şimdi okudum ikinizde iyisiniz çok şükür.
İnşallah canımInş almasına gerek kalmaz gününü tamamlar canım
Şimdi nasılsın canımKızlar hastaneye yatırdılar beni akşam çok ağladım üzüldüm tansiyonum yükseldi bebeği de hissetmedim nst de bebeğin kalp atışları yüksek çıktı yatış verdiler nst takibi yapılacak
Sormaa sürekli tuvalete taşınıyorum gidiyorum 1 damla gidiyorum 2 damla :)Günaydın kızlar gece uyuyamadım hiç vajinamda baskı sızı onu geçtim 1 damlacık çişi sıkışıyomuş gibi hissetmek bu çocuk napıyo içerde Allah aşkına yayukarlar dar geldi kızıma
Benimde bu sabah 8.30 da kalkar kalkmaz 105 cıktı saat 09.00 da 93 cıktı ben 93 ü yazdım valla:)Canım bir şey sorabilir miyim ? Ben her gün kan ölçümü yapıyorum da mesela sabah kalktığımda ölçtüm 98 çıktı bir yarim saat sonra kahvaltı yapmadan hemen önce ölçtüm 79 çıktı hangisini baz almalıyım anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?