2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bende bugün feci bir baş ağrısıyla uyandım ya parol içtim dayanamadım umarım geçer bütün gün bu ağrı çekilmez .şu parolda hiç işe yaramıyor ki

Niyeyse sabahtan beri çarpıntım var nabzım 115 falan
Heyecan stres yorulma aç kalma çok yeme hepsi etkiliyor 150yi gördüm kan verdiğim zaman 15 dakika içinde geçti hemen ebe dediki etkiler 5 dkka yok yürüsen bile koşmuş gibi olursun devam etmiyorsa sıkıntı yok canım

Sabahtan beri boyle canım eğitimdeyim oturuyorum hava almak icin cıkıcam gecer insallah

Gecmedi sabahtan beri ara ara yukseliyor kalp çarpıntısı ve daralma
Benim de oluyor ama tansiyonum yuksek olmadigi icin endise etmiyorum.nabiz icin sordum 120 ye kadar normal dedi ... tansiyonun da 12 nin üstündeyse eger bir doktoruna danış ... benim tansiyion 11e 6 10 a 5 seyredio 9 a bile dustugu oluyor

Hatta yatarken sanki vajina kemiğimi çkiyolar gibi oluyo ay dönmüş olsun lütfen
Dönmüştür canım merak etme Ben pazar günü korkunç bir sancı yaşamıştım. Evde yürüyüşler, nefesler 10 dakika sürdü. Ay fena zor bu arada Bizim danacık dönmüş meğer. Senin de öyle olmuştur diye düşünüyorum.

Canım neden doğuma almayı teklif etti, bebek gelişiyor ama geriden geliyor. Benim doktorum 2 hafta sonra bakalım dedi, gayet rahattı. Perinatolog mu dedi bunu?
Kızlar karnımın alt kısmı çatlamaya başlamış o kısmı hiç görmüyordum eşime sordum da o soyledi kırmızı kırmızı su an orayı cok yaglamıyordum sanırım
Canım o yağlanmaya bakmıyor çok, kızımda da son aya kadar hiç çatlağım yoktu, doğumdan bi çıktım resmen harita kasıklarıjm :):) Önce kırmızı oluyor sonra beyazlaşıyor bence çok tatlıular. Ben seviyorum doğum nişanelerimi :)
Ya canım Allah sana kolaylık versin çok az kaldı, çok sabrettin, kaçıncı hafta operasyon diyordu doktorun? Az daha sabır.
Kızlar hastaneye yatırdılar beni akşam çok ağladım üzüldüm tansiyonum yükseldi bebeği de hissetmedim nst de bebeğin kalp atışları yüksek çıktı yatış verdiler nst takibi yapılacak
Çok geçmiş olsun, ama şimdi iyisin değil mi ??
Günaydın kızlar gece uyuyamadım hiç vajinamda baskı sızı onu geçtim 1 damlacık çişi sıkışıyomuş gibi hissetmek bu çocuk napıyo içerde Allah aşkına ya yukarlar dar geldi kızıma
Ben de aynıyım ya

Canım ben kahvaltıdan hemen önce ölçtüğümü baz alıyorum. Sende öyle yap bence

Gece uyuyamayan arkadaşlar bir süre önce benimde öyleydi gece 3-4 kez kalkardım yatamazdım vajinama bir anda iğne batıyormuş gibi olurdu. O iğne şimdide oluyor ama daha az. Bence bebek dönüyordu. Sizinde dönüyor olabilir.

Az kaldı canım bi görsem rahatlicam uyutmadı bu gece ya vajinamda oynadı durdu gözümü kırpamadım yorgunum şimdiden isyankar olan bebek yapmışım

Asabım bozuldu şuan yukarda tepiniyo Allahtan canım Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…