120 ye kadar gebelikte normal demisti doktorum ustunu kardiyolojiye sevk ediyorum dediNiyeyse sabahtan beri çarpıntım var nabzım 115 falan
Çiş torbası yumruklamacaSormaa sürekli tuvalete taşınıyorum gidiyorum 1 damla gidiyorum 2 damla :)
Gecmedi sabahtan beri ara ara yukseliyor kalp çarpıntısı ve daralma120 ye kadar gebelikte normal demisti doktorum ustunu kardiyolojiye sevk ediyorum dedi
Heyecan stres yorulma aç kalma çok yeme hepsi etkiliyor 150yi gördüm kan verdiğim zaman 15 dakika içinde geçti hemen ebe dediki etkiler 5 dkka yok yürüsen bile koşmuş gibi olursun devam etmiyorsa sıkıntı yok canımNiyeyse sabahtan beri çarpıntım var nabzım 115 falan
Sabahtan beri boyle canım eğitimdeyim oturuyorum hava almak icin cıkıcam gecer insallahHeyecan stres yorulma aç kalma çok yeme hepsi etkiliyor 150yi gördüm kan verdiğim zaman 15 dakika içinde geçti hemen ebe dediki etkiler 5 dkka yok yürüsen bile koşmuş gibi olursun devam etmiyorsa sıkıntı yok canım
Çık canım Bi iki yudum su al otur nefeslen 115 çok çok yüksek değil ama devam ederse ihmal etme Bi görünSabahtan beri boyle canım eğitimdeyim oturuyorum hava almak icin cıkıcam gecer insallah
Benim de oluyor ama tansiyonum yuksek olmadigi icin endise etmiyorum.nabiz icin sordum 120 ye kadar normal dedi ... tansiyonun da 12 nin üstündeyse eger bir doktoruna danış ... benim tansiyion 11e 6 10 a 5 seyredio 9 a bile dustugu oluyorGecmedi sabahtan beri ara ara yukseliyor kalp çarpıntısı ve daralma
Dönmüştür canım merak etmeHatta yatarken sanki vajina kemiğimi çkiyolar gibi oluyo ay dönmüş olsun lütfen
Canım neden doğuma almayı teklif etti, bebek gelişiyor ama geriden geliyor. Benim doktorum 2 hafta sonra bakalım dedi, gayet rahattı. Perinatolog mu dedi bunu?Cok haklısın canım .kilosu haftasıyla uyumlu tek sorun karın cevresi kan akısına da bakıldı perinatolog uzun uzun inceledi ve haftaya bakmayı eger ilerlemezse doğuma almayı teklif etti.ah benim kız da senin buyuk kız gibi dursa .ama hayırlı olan olsun insallah.ikizlerede masallah :)
Canım o yağlanmaya bakmıyor çok, kızımda da son aya kadar hiç çatlağım yoktu, doğumdan bi çıktım resmen harita kasıklarıjm :):) Önce kırmızı oluyor sonra beyazlaşıyor bence çok tatlıular. Ben seviyorum doğum nişanelerimi :)Kızlar karnımın alt kısmı çatlamaya başlamış o kısmı hiç görmüyordum eşime sordum da o soyledi kırmızı kırmızı su an orayı cok yaglamıyordum sanırım
Ya canım Allah sana kolaylık versin çok az kaldı, çok sabrettin, kaçıncı hafta operasyon diyordu doktorun? Az daha sabır.Valla ya, artık reflümle mi uğraşim, iğnemle mi, bacağımı kanepeye kaldıracak kadar bile gücüm olmamasıyla mı, vajinamın heran ikiye bölünecekmiş gbi ağrımasıyla mı, dişimle mi vs... isyan etmek istemiyorum ama yoruluyorum bazen...
Çok geçmiş olsun, ama şimdi iyisin değil mi ??Kızlar hastaneye yatırdılar beni akşam çok ağladım üzüldüm tansiyonum yükseldi bebeği de hissetmedim nst de bebeğin kalp atışları yüksek çıktı yatış verdiler nst takibi yapılacak
Ben de aynıyım yaGünaydın kızlar gece uyuyamadım hiç vajinamda baskı sızı onu geçtim 1 damlacık çişi sıkışıyomuş gibi hissetmek bu çocuk napıyo içerde Allah aşkına yayukarlar dar geldi kızıma
Benimde bu sabah 8.30 da kalkar kalkmaz 105 cıktı saat 09.00 da 93 cıktı ben 93 ü yazdım valla:)
bende öyle yaptım valla canım ama acaba doğru mu bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bize yazsın lütfen :)Benimde bu sabah 8.30 da kalkar kalkmaz 105 cıktı saat 09.00 da 93 cıktı ben 93 ü yazdım valla:)
Canım ben kahvaltıdan hemen önce ölçtüğümü baz alıyorum. Sende öyle yap benceCanım bir şey sorabilir miyim ? Ben her gün kan ölçümü yapıyorum da mesela sabah kalktığımda ölçtüm 98 çıktı bir yarim saat sonra kahvaltı yapmadan hemen önce ölçtüm 79 çıktı hangisini baz almalıyım anlamadım
Canım bazen çarpıntı olurmuş normalmişNiyeyse sabahtan beri çarpıntım var nabzım 115 falan
O da yüksek çıkıyor zaten fark etmiyorbende öyle yaptım valla canım ama acaba doğru mu bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bize yazsın lütfen :)
Valla ben daha hiç parol içmedim hiç bir şeye yaramıyor ki boşa kimyasalKızlar bende bugün feci bir baş ağrısıyla uyandım ya parol içtim dayanamadım umarım geçer bütün gün bu ağrı çekilmez .şu parolda hiç işe yaramıyor ki
Hımmm bende onu düşündüm bizimki düştüğüne göre normal. Yoksa düşmezdiO da yüksek çıkıyor zaten fark etmiyor
Az kaldı canım bi görsem rahatlicam uyutmadı bu gece ya vajinamda oynadı durdu gözümü kırpamadım yorgunumDönmüştür canım merak etmeBen pazar günü korkunç bir sancı yaşamıştım. Evde yürüyüşler, nefesler 10 dakika sürdü. Ay fena zor bu arada Bizim danacık dönmüş meğer. Senin de öyle olmuştur diye düşünüyorum.
Asabım bozulduCanım neden doğuma almayı teklif etti, bebek gelişiyor ama geriden geliyor. Benim doktorum 2 hafta sonra bakalım dedi, gayet rahattı. Perinatolog mu dedi bunu?
Canım o yağlanmaya bakmıyor çok, kızımda da son aya kadar hiç çatlağım yoktu, doğumdan bi çıktım resmen harita kasıklarıjm :):) Önce kırmızı oluyor sonra beyazlaşıyor bence çok tatlıular. Ben seviyorum doğum nişanelerimi :)
Ya canım Allah sana kolaylık versin çok az kaldı, çok sabrettin, kaçıncı hafta operasyon diyordu doktorun? Az daha sabır.
Çok geçmiş olsun, ama şimdi iyisin değil mi ??
Ben de aynıyım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?