Evet perinatolog dedi.suyum 100ml kalmıs doktor buna baglı gelişim geriliği olabılır dedi zaten son 2haftadır suyum azalmıstı bebekte 29.haftada kalmıs 2hafta geride su azalınca karın cevreside gelişmemiş bundan sonrada gelişmez gibi dedi.bpd hc fl hep ileride cıkıyo zaten . onlarında gelişimi haftaya durursa kesin alırlarCanım neden doğuma almayı teklif etti, bebek gelişiyor ama geriden geliyor. Benim doktorum 2 hafta sonra bakalım dedi, gayet rahattı. Perinatolog mu dedi bunu?
Canım o yağlanmaya bakmıyor çok, kızımda da son aya kadar hiç çatlağım yoktu, doğumdan bi çıktım resmen harita kasıklarıjm :):) Önce kırmızı oluyor sonra beyazlaşıyor bence çok tatlıular. Ben seviyorum doğum nişanelerimi :)
Ya canım Allah sana kolaylık versin çok az kaldı, çok sabrettin, kaçıncı hafta operasyon diyordu doktorun? Az daha sabır.
Çok geçmiş olsun, ama şimdi iyisin değil mi ??
Ben de aynıyım ya
Öylemi dersinCanım bence gereksiz.
Canım set halinde çok indirimde normalde baybnestler tek başına 100-150 civarı emzirme yastigida 40 tl falan di yanlış hatırlamıyorsam e bebekte . Bu set halinde 200 lira anneler gününe özelYani babynest al bence emzirme yastığıda al ama böyle set halinde bilemiyorum. E bebekten ya da civilden al bence.
Benimde esim askerdi eskiden.simdi is degistirdi bilirim zorluklarini.bizde doguda kaldik . Simdi dusunuyorum da zor zamanlardi allah yardimciniz olsunAh canım seni anlıyorum. Benim eşim de polis ve aynı senin eşin gibi herkesten cok her seye kosturuyor. Bir sen mi varsın diyorum bazen dayanamıyorum.Ama o vatan millet sakarya diyor.Bazen benimle de dalga geçiyor sen Hilalsin Jessica değilsin kendine gel diyeGeçmiş olsun çok asker polis eşi olmak zor. Allah ayaklarına taş değdirmesin basımızdan eksik etmesin hiçbirini
Off çok zor canım valla. Ben 4 ay çektim ve depresyona girmiştim bildiğin. Sen en güçlü wonder woman sınBu arada mide bulantılarım hala devam ediyor 7. Ayda bile. Ve bu durum beni o kadar yıprattı ki hamileliğimden zerre kadar keyif alamıyorum bitse de kurtulsam modundayim ta başından beri. Buraya da hic giresim yok bu yuzden.
Bugün sinirden ağladım artik dayanamıyorum çünkü. 7. Ayda bile 24 saat bulanır mı bir mide? Bu hamilelik değil bu hastalık resmen
Valla eline saglik cok duzgun olmusCanım iğne ve normal biraz parlak iple altına yazıcıdan ismin çıktısını iğneledim üzerinden geçtim
Fiyatı nrkadar canım
Bende ondan aldım canım@Sevvaly0109 ben reflü yatağı aldım ebebekten babynest gibi olandan
Böyle şeyler duyunca çok üzülüyorum İnşallah bu günlerimizi gülerek hatırlarız. Çok geçmiş olsunKızlar hastaneye yatırdılar beni akşam çok ağladım üzüldüm tansiyonum yükseldi bebeği de hissetmedim nst de bebeğin kalp atışları yüksek çıktı yatış verdiler nst takibi yapılacak
Allah Allah bana böyle konuşmadı canım ya, takip sıklığına ne dedi sana ? Kızımın sonuçlarına da bakamadım dün eve geç gittim, hemen sızdım kaldım :):) Şöyle şunu net hatırlıyorum suyum %11 den %38'e çıkmıştı. Ama işte karın çevresi geriliği var mıydı ona bakmam lazım. Zemzem suyu, hindi,stan cevizi suyu ve havuç suyu içmiştim öyle yükselmişti. Şimdi de başlayacağım bunlara.Evet perinatolog dedi.suyum 100ml kalmıs doktor buna baglı gelişim geriliği olabılır dedi zaten son 2haftadır suyum azalmıstı bebekte 29.haftada kalmıs 2hafta geride su azalınca karın cevreside gelişmemiş bundan sonrada gelişmez gibi dedi.bpd hc fl hep ileride cıkıyo zaten . onlarında gelişimi haftaya durursa kesin alırlar
Bana sadece aksam 10 da 4 ünite verdi sabah yüksek diye sabah vurmuyorum yani uyanınca merak edip ölcüyorum :)) sonra bide kahvaltıdan önce :) bu arada gece yatmadan da ölcüyorum dün gece 82 cıktı sabah kalkar kalkmaz 105 niye böyle dengesiz anlamadımGünaydın anneler
Bugün kontrolümüz var akşama doğru göreceğiz kuzuları inşallah
Şekerli kızlar sabahları neden iki kez ölçüyorsunuz? Kahvaltıdan hemen önce ölçüp varsa insülin iğnesini yapıp hemen yemeye başlanıyor sıralama böyle
Canım bana herkes ilkte oldu ikincide olmaz dedi, ikincide oldu üçüncüde olmaz dedi ama değişen birşey yok sürekli artan bulantılar mevcut dayanılır gibi birşey değil dua ediyorum kızlarıma benden geçmesin bu zahmetli hamilelikYa biz niye böyleyiz?
Bunun bir açıklaması olmalı. Bir çaresi olmalı. Mide bulantısına dayanmak hakikaten hiç kolay degil. Çok bezdim ben
çok geçmiş olsun Allahım güç kuvvet versin inşallah ağlama yaKızlar hastaneye yatırdılar beni akşam çok ağladım üzüldüm tansiyonum yükseldi bebeği de hissetmedim nst de bebeğin kalp atışları yüksek çıktı yatış verdiler nst takibi yapılacak
Hımm senin iğnen 24 saatlik olanlardan mı acaba tokken vuruyorsan, benim her yemek öncesi vuruluyor çünkü açlıklarım yüksekti, gece yükselmenin sebebi tamamen hormonal kendi kendine yükseliyor işte, meraktan yapacak kadar hevesli misin canım ben bıktım parmaklarım delik deşikBana sadece aksam 10 da 4 ünite verdi sabah yüksek diye sabah vurmuyorum yani uyanınca merak edip ölcüyorum :)) sonra bide kahvaltıdan önce :) bu arada gece yatmadan da ölcüyorum dün gece 82 cıktı sabah kalkar kalkmaz 105 niye böyle dengesiz anlamadım
Kesin döndü canım o zaman bak görürsünAz kaldı canım bi görsem rahatlicam uyutmadı bu gece ya vajinamda oynadı durdu gözümü kırpamadım yorgunumşimdiden isyankar olan bebek yapmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?