2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet perinatolog dedi.suyum 100ml kalmıs doktor buna baglı gelişim geriliği olabılır dedi zaten son 2haftadır suyum azalmıstı bebekte 29.haftada kalmıs 2hafta geride su azalınca karın cevreside gelişmemiş bundan sonrada gelişmez gibi dedi.bpd hc fl hep ileride cıkıyo zaten . onlarında gelişimi haftaya durursa kesin alırlar

Canım bence gereksiz.
Öylemi dersin
Yani babynest al bence emzirme yastığıda al ama böyle set halinde bilemiyorum. E bebekten ya da civilden al bence.
Canım set halinde çok indirimde normalde baybnestler tek başına 100-150 civarı emzirme yastigida 40 tl falan di yanlış hatırlamıyorsam e bebekte . Bu set halinde 200 lira anneler gününe özel

Benimde esim askerdi eskiden.simdi is degistirdi bilirim zorluklarini.bizde doguda kaldik . Simdi dusunuyorum da zor zamanlardi allah yardimciniz olsun

Off çok zor canım valla. Ben 4 ay çektim ve depresyona girmiştim bildiğin. Sen en güçlü wonder woman sın

Kızlar hastaneye yatırdılar beni akşam çok ağladım üzüldüm tansiyonum yükseldi bebeği de hissetmedim nst de bebeğin kalp atışları yüksek çıktı yatış verdiler nst takibi yapılacak
Böyle şeyler duyunca çok üzülüyorum İnşallah bu günlerimizi gülerek hatırlarız. Çok geçmiş olsun

Allah Allah bana böyle konuşmadı canım ya, takip sıklığına ne dedi sana ? Kızımın sonuçlarına da bakamadım dün eve geç gittim, hemen sızdım kaldım :):) Şöyle şunu net hatırlıyorum suyum %11 den %38'e çıkmıştı. Ama işte karın çevresi geriliği var mıydı ona bakmam lazım. Zemzem suyu, hindi,stan cevizi suyu ve havuç suyu içmiştim öyle yükselmişti. Şimdi de başlayacağım bunlara.

Bana sadece aksam 10 da 4 ünite verdi sabah yüksek diye sabah vurmuyorum yani uyanınca merak edip ölcüyorum :)) sonra bide kahvaltıdan önce :) bu arada gece yatmadan da ölcüyorum dün gece 82 cıktı sabah kalkar kalkmaz 105 niye böyle dengesiz anlamadım

Ya biz niye böyleyiz?
Bunun bir açıklaması olmalı. Bir çaresi olmalı. Mide bulantısına dayanmak hakikaten hiç kolay degil. Çok bezdim ben
Canım bana herkes ilkte oldu ikincide olmaz dedi, ikincide oldu üçüncüde olmaz dedi ama değişen birşey yok sürekli artan bulantılar mevcut dayanılır gibi birşey değil dua ediyorum kızlarıma benden geçmesin bu zahmetli hamilelik normalde reflü gastritim var ama tedavisini çok düzenli yaptım hamilelik dışında şikayetim yok denecek kadar az, en güzel tarafı doğumhaneden çıktığımda ağzımın tadı düzeliyor ve bıçak gibi kesiliyor bulantılar, bu da bizim imtihanımız mükafatı da olur inşallah

Kızlar hastaneye yatırdılar beni akşam çok ağladım üzüldüm tansiyonum yükseldi bebeği de hissetmedim nst de bebeğin kalp atışları yüksek çıktı yatış verdiler nst takibi yapılacak
çok geçmiş olsun Allahım güç kuvvet versin inşallah ağlama ya

Hımm senin iğnen 24 saatlik olanlardan mı acaba tokken vuruyorsan, benim her yemek öncesi vuruluyor çünkü açlıklarım yüksekti, gece yükselmenin sebebi tamamen hormonal kendi kendine yükseliyor işte, meraktan yapacak kadar hevesli misin canım ben bıktım parmaklarım delik deşik

Az kaldı canım bi görsem rahatlicam uyutmadı bu gece ya vajinamda oynadı durdu gözümü kırpamadım yorgunum şimdiden isyankar olan bebek yapmışım
Kesin döndü canım o zaman bak görürsün Döndükten sonra da ayaklarıyla göbek deliğine çalışıyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…