2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Güzel haberlerle gel bize

Reactions: LaL
İçtim canım zemzem havuc suyu armut suyu yok artmamıs.2hafta once su az dendi her hafta gel dediler canım

İnsüline yeni başladım ya ondan kesfediyorum:)))

Reactions: LaL
Bugünlerde çok uyuyorum ben kafamı kaldıramıyorum dün gece 10da yattım 7.30ta uyandım ki bu kadar uyuyamam normalde...
aramızda bi kaç gün var canım, benimde çok uykum var bu aralar ve uyuyorum sürekli
Bayıldım şahane ip ne kadar almak gerekir
canım ben etrafı için 1 tane aldım şimdilik, bitmedi, ipte bitmedi bakalım biterse 1 tane daha almak zorunda kalacam, yapraklarını da toz pempe ile yapacağım
daha tam olarak geçmedi çarpıntım ara ara artıyor doktora mı gitsem
Canımcım bi tansiyonunu ölçtür istersen

Hello kızlar
Yeni uyandım kahvaltı yaptım resmen
Sabah kalkıyorum kızı okula gönderiyorum demiri içip geri yatıyorum
İki gündür böyle uykuluk oldum
Bebişte uyuyo benle kendi hareket etmiyo ben dürtüyorum tepki veriyo sonra o da devam uykuya
Ne güzel uyandırıyodu beni tekmelerle

Stres yapma aynı durumdayım seninle bazen ben de çok yoruluyorum ama bu hayatı bile bile seçtim diyorum artık tek değiliz düşünmemiz gereken bi bebek var... Çok geçmiş olsun herşey yoluna girer inşaallah yalnız değilsin

Valla eliyle bu kadar kuvvetli yapabiliyorsa helal olsun
Döndü mü bilmiyorum ki canım cumartesi görücem inşallah

Bende senin gibi hep içerde kasıklarimda hissetmeye başlamıştım bir kaç gündür, göbeğimin üst kısmındaki hareketlilik azaldı 1-2 gün bekledim baktım bir değişiklik yok doktora gittim hemen baş aşağı duruken dönmüş hanım efendi ve hakretlerini artik daha az ve daha içerden hissediyorum nst ye felan da bağladı doktor ben telaşlandığım için herşey normal çıktı umarım tekrar baş aşağı döner 36 ya kadar zamanı var dedi doktorum. Gerçekten bilmediğin bir süreci yaşamak cok zormuş hep tetikte olmak zorundaymış gibi hissediyorum kendimi

Biz kontrolden çıktık.29+5 haftalığız.1740 gr 39 cm olmuş paşam.Gelisimi çok iyi 30+6 ya uyumlu suyu da iyi dedi.Cok bitkin görünüyorsun kan idrar bakalım dedi.Nst istedi.Ama bizim paşa bir güzel uyudu nst de.Tekrar nst çekileceğim.Tahlil sonuçlarım iki buçukta çıkacak.Beklemek sıkıcı.Bizden haberler böyle

Kızlar ya benim yawruşum 3 gün öncesine kadar çok hareketliydi ayakları sağ kaburgamın altına doğru başıda sol kasığama doğruydu karnım langır lungur sallanıyodu 3 gündür minik kupırtılar ve dürtmeler var benle aynı haftada olanlar da böylemi doktora gitsemmi

Bizde de durumlar aynı canım
2gundur pek sessiz kuzucuğum
Dışardan biraz bastırıyorum taciz ediyorum ozaman bile hareket etmiyor

Nezaman canı isterse günde 2,3 kere pıt pıt ben burdayım diyor

Daha dün doktora gittim Çok şükür iyi bi sıkıntı yok
Doktor normal olduğunu günü günü tutmucağini söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…