Benımkı her yerde bazende sertleşiyor dokunuyorum yumuşuor:) şefkat istiyor yavrum benımAsabım bozulduşuan yukarda tepiniyo Allahtan canım Allah yardımcımız olsun
Güzel haberlerle gel bizeGünaydın anneler
Bugün kontrolümüz var akşama doğru göreceğiz kuzuları inşallah
Şekerli kızlar sabahları neden iki kez ölçüyorsunuz? Kahvaltıdan hemen önce ölçüp varsa insülin iğnesini yapıp hemen yemeye başlanıyor sıralama böyle
İnşallah canımGüzel haberlerle gel bize
İçtim canım zemzem havuc suyu armut suyu yok artmamıs.2hafta once su az dendi her hafta gel dediler canımAllah Allah bana böyle konuşmadı canım ya, takip sıklığına ne dedi sana ? Kızımın sonuçlarına da bakamadım dün eve geç gittim, hemen sızdım kaldım :):) Şöyle şunu net hatırlıyorum suyum %11 den %38'e çıkmıştı. Ama işte karın çevresi geriliği var mıydı ona bakmam lazım. Zemzem suyu, hindi,stan cevizi suyu ve havuç suyu içmiştim öyle yükselmişti. Şimdi de başlayacağım bunlara.
İnsüline yeni başladım ya ondan kesfediyorum:)))Hımm senin iğnen 24 saatlik olanlardan mı acaba tokken vuruyorsan, benim her yemek öncesi vuruluyor çünkü açlıklarım yüksekti, gece yükselmenin sebebi tamamen hormonal kendi kendine yükseliyor işte, meraktan yapacak kadar hevesli misin canım ben bıktım parmaklarım delik deşik
aramızda bi kaç gün var canım, benimde çok uykum var bu aralar ve uyuyorum sürekliBugünlerde çok uyuyorum ben kafamı kaldıramıyorum dün gece 10da yattım 7.30ta uyandım ki bu kadar uyuyamam normalde...
canım ben etrafı için 1 tane aldım şimdilik, bitmedi, ipte bitmedi bakalım biterse 1 tane daha almak zorunda kalacam, yapraklarını da toz pempe ile yapacağımBayıldım şahaneip ne kadar almak gerekir
Canımcım bi tansiyonunu ölçtür istersendaha tam olarak geçmedi çarpıntım ara ara artıyor doktora mı gitsem
Takside dogurmasi iyiyimis yine.Benim annem tuvalete gitmek icin disari cikmis koydeymis aniden foş diye bir sesle ablam cikivermisKayınvalide eşimi nerdeyse takside doğuracakmış. Zor yetişmişler
Bende çok uyuyorum iki gündür yaBugünlerde çok uyuyorum ben kafamı kaldıramıyorum dün gece 10da yattım 7.30ta uyandım ki bu kadar uyuyamam normalde...
Umudu kestim artık ya napıyım :))Benimki de göstermiyor hiç hep kafasının önünde bisiler var
Aynen alın benden de okadar dün bütün gün uyukladım sürekli gözlerim kapanıyor bugünde aynısı uyumamak için bildiğin direniyorumBende çok uyuyorum iki gündür ya
Kafam kalkmıyo
Stres yapma aynı durumdayım seninle bazen ben de çok yoruluyorum ama bu hayatı bile bile seçtim diyorum artık tek değiliz düşünmemiz gereken bi bebek var... Çok geçmiş olsun herşey yoluna girer inşaallah yalnız değilsinSağolun kızlar takip amaçlı yatırdılar tansiyonum düştü inşallah oğluşumun kalp atışları azalır biraz belki biliyorsunuzdur eşim asker Iğdır’da sınırdayız lojmanda herkes 5.30 da evine gelir iş kalmış çok da umursayan yok benimki gece yarılarına kadar çalışıyor devletin işi bekletilmez diye böyle camdan diğerlerinin geldiğini gördükçe çok zoruma gidiyor yalnız kalmak yordu beni kısacası erken doğum riski zaten korkutuyor birde böyle olunca yıprandım sanırım bugün patlak verdi
Çok güzelmiş canım güle güle kullanSevi Bebe Anne Yanı Bebek Reflü Yatağı Gri - ebebek
Sevi Bebe Anne Yanı Bebek Reflü Yatağı Gri uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
bundan canım
Valla eliyle bu kadar kuvvetli yapabiliyorsa helal olsun
Döndü mü bilmiyorum ki canımcumartesi görücem inşallah
Bizde de durumlar aynı canımKızlar ya benim yawruşum 3 gün öncesine kadar çok hareketliydi ayakları sağ kaburgamın altına doğru başıda sol kasığama doğruydu karnım langır lungur sallanıyodu 3 gündür minik kupırtılar ve dürtmeler var benle aynı haftada olanlar da böylemi doktora gitsemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?