2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba. Biz bugün yine kontroldeydik. Çünkü geçen haftaki kontrolümde rutin kan ve idrar tahlili verdiğimde idrarda enfeksiyon çıkmıştı. Antibiyotik kullandım tekrar idrar tahlili yaptık bugün. İnşallah geçmiştir. Artun cuk 9 günde 150 gr almış. Çok iri bir bebek olmayacak ama normal dedi doktorumuz. Hatta ince uzun olacak dedi. Sağlıklı olsun da artık takılmıyorum. Çok şükür dönmüş ve yine göstermedi kendini her zamanki gibi... Tamamen arkasını dönmüştü. 29+6 da 1360 gr 4-5 gün geride sadece kilosu. Diğer ölçümleri haftasıyla uyumlu. Bakalım kaç kilo doğacak çok merak ediyorum :)

Benimde ayni canim doktor sorun yok dedi ayakları aşağı dönmüş ondan daha az hissediyor olabilirsin dedi

Genel bi sorun var galiba hatlarda :)
Benimde öyle canım dürtünce cvp veriyo

Benim bebiş de çook hareketli bu ara. 2. gebelik diye daha hassas rahim, daha net hissediyorsun dedi ebe. Bi de sağdan sola uzanmış yatıyo.. her yanımda bi’ uzantısı maşallah..
Canım ultrasona girmeden pozisyonunu anlayabiliyorlar mı?
Canım merak etme, ben erkek bebek doğurdum yenidoğan doktorları kız olsaydı tutunma sansı yüksek olurdu dedi. Allah beraberinizde olsun
Kızlar ya ben oğluma hala isim bulamadım. Ogluşu olacaklar hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz? Bana da fikir olsun
Bende bulamadım ilk oğlumun ismi mateja’yi koyacağız ama yanına ne koyarız bilmiyorum.
Bende kaçamak yapıyorum başka türlü çok mutsuz oluyoruz. Kaçakmak yaptıpımda 147-154 fln çıkıyor. Ah bu patates kızartması..

Kızlar çok mutsuzum 3 gün önce biraz kanamam oldu ogünden beride tuvalete gittiğimde kan görünce elim ayağım boşalıyor önceki doğumum küvez ve komplikasyonları düşünmeden edemiyorum. Nerden çıktı bu polip bilmiyorum. Dua edin bari bi 34ü göreyim. Hamilelik gerçekten benim için hastalık gibi oldu, diğer arkadaşları öyle iyi anlıyorumki. Günleri sayıyorum sanki günler geçmiyor

Amiin eksik olma canım .insallah yiyecek ekmegi varsa bizimle kalır

Kizlar kaynişlerinize ne alacaksiniz ,anneler gunu için
Benım içimden bişi almak gelmiyor doğum günümde ne aradı ne kutladı
Alırsam eşim için alırım

İnşallah döner canım çok haklısın hepimiz aynıyız bende şuan telaş yok ağrım sızım olmadığı için ama gerçekten dün canımı çıkardı sandalyede oturamadim yatamadım uyutmadı napıyosa içerde
İyi olsular sağlıklı olsunlar

Benımkı her yerde bazende sertleşiyor dokunuyorum yumuşuor:) şefkat istiyor yavrum benım
Bende oynuyorum öyle parmaklarımı karnımda gezdirdikçe oda geziniyor ama inan dün gece ki öyle bişey değildi çözemedim canım
Az kaldı 2 gün sonra görücez yavruşlarımızı

Benımde hareketleri azaldı
Eskiden çok kuvvetliydi
Normal mi acaba
Günde kaç defa oynaması lazım 10 mu?

Aman hiç olmasında telaşın benim kızım nazli olacak sanırım pek narin hareket ediyor inşallah hepimiz sağlıkla zamaninda kavuşuruz

laiyka canım şunun surasinda 34 e 3 hafta kaldı sağ salim alacaksın kucağına inşallah merak etme. Benim annanem 9 ay kanama ola ola doğurmuş annemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…