Aynen valla yaUmudu kestim artık ya napıyım :))
Keçi çıktı bunlarda
Kızlar hastaneye gidiyorum
Kızlar ya benim yawruşum 3 gün öncesine kadar çok hareketliydi ayakları sağ kaburgamın altına doğru başıda sol kasığama doğruydu karnım langır lungur sallanıyodu 3 gündür minik kupırtılar ve dürtmeler var benle aynı haftada olanlar da böylemi doktora gitsemmi
Kızlar ya benim yawruşum 3 gün öncesine kadar çok hareketliydi ayakları sağ kaburgamın altına doğru başıda sol kasığama doğruydu karnım langır lungur sallanıyodu 3 gündür minik kupırtılar ve dürtmeler var benle aynı haftada olanlar da böylemi doktora gitsemmi
Canım ultrasona girmeden pozisyonunu anlayabiliyorlar mı?Benim bebiş de çook hareketli bu ara. 2. gebelik diye daha hassas rahim, daha net hissediyorsun dedi ebe. Bi de sağdan sola uzanmış yatıyo.. her yanımda bi’ uzantısı maşallah..
Canım merak etme, ben erkek bebek doğurdum yenidoğan doktorları kız olsaydı tutunma sansı yüksek olurdu dedi. Allah beraberinizde olsunZorunlu sezeryan ile en erken ben doğuracagım sanırım.Bebeğin karıncevresi 29+0da kalmıs ben 30+6dayım geri kalan ölçümler ileride karıncevresi haftayada artmamış olursa yatış verip doğuma alacaklar.
Bende bulamadım ilk oğlumun ismi mateja’yi koyacağız ama yanına ne koyarız bilmiyorum.Kızlar ya ben oğluma hala isim bulamadım. Ogluşu olacaklar hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz? Bana da fikir olsun
Bende kaçamak yapıyorum başka türlü çok mutsuz oluyoruz. Kaçakmak yaptıpımda 147-154 fln çıkıyor. Ah bu patates kızartması..Kızlar geçen hafta cumaya kadar şeker olsun, kilom olsun, bebekler olsun herşey normaldi ama o zamandan beri açıkçası sık sık salıyorum. Sabah sadece açlığa bakıp iyi diye sonra kontrol etmiyorum(etmekten de sıkıldım). Tokluğum dietten dolayı zaten hep iyiydi geçen haftaya kadar. Bugün pide ekmeğine kaşarlı tost yedim, bi bakim dedim149 gördüm tokluğuay yeter sıkıldım artık, sizler de kaçamak yapınca böyle mi çıkıyor ve ya hiç kaçamak yapıyor musunuz:)))
Amiin eksik olma canım .insallah yiyecek ekmegi varsa bizimle kalırCanım ultrasona girmeden pozisyonunu anlayabiliyorlar mı?
Canım merak etme, ben erkek bebek doğurdum yenidoğan doktorları kız olsaydı tutunma sansı yüksek olurdu dedi. Allah beraberinizde olsun
Bende bulamadım ilk oğlumun ismi mateja’yi koyacağız ama yanına ne koyarız bilmiyorum.
Bende kaçamak yapıyorum başka türlü çok mutsuz oluyoruz. Kaçakmak yaptıpımda 147-154 fln çıkıyor. Ah bu patates kızartması..
İnşallah döner canım çok haklısın hepimiz aynıyız bende şuan telaş yok ağrım sızım olmadığı için ama gerçekten dün canımı çıkardı sandalyede oturamadim yatamadım uyutmadı napıyosa içerdeBende senin gibi hep içerde kasıklarimda hissetmeye başlamıştım bir kaç gündür, göbeğimin üst kısmındaki hareketlilik azaldı 1-2 gün bekledim baktım bir değişiklik yok doktora gittim hemen baş aşağı duruken dönmüş hanım efendive hakretlerini artik daha az ve daha içerden hissediyorum nst ye felan da bağladı doktor ben telaşlandığım için herşey normal çıktı umarım tekrar baş aşağı döner 36 ya kadar zamanı var dedi doktorum. Gerçekten bilmediğin bir süreci yaşamak cok zormuş hep tetikte olmak zorundaymış gibi hissediyorum kendimi
AMİNN İNŞALLAH CANIM :)Evet doktor da öyle dedi kafanda kötü senaryolar yazıp durma diye de uyardıAllah’a emanet inşallah sağlıkla doğsun
Bende oynuyorum öyle parmaklarımı karnımda gezdirdikçe oda geziniyor ama inan dün gece ki öyle bişey değildi çözemedim canımBenımkı her yerde bazende sertleşiyor dokunuyorum yumuşuor:) şefkat istiyor yavrum benım
Benımde hareketleri azaldıKızlar ya benim yawruşum 3 gün öncesine kadar çok hareketliydi ayakları sağ kaburgamın altına doğru başıda sol kasığama doğruydu karnım langır lungur sallanıyodu 3 gündür minik kupırtılar ve dürtmeler var benle aynı haftada olanlar da böylemi doktora gitsemmi
O hep var göbek deliğimden ziyade böbreklerime geçiriyoKesin döndü canım o zaman bak görürsünDöndükten sonra da ayaklarıyla göbek deliğine çalışıyorlar :)
İnşallah döner canım çok haklısın hepimiz aynıyız bende şuan telaş yok ağrım sızım olmadığı için ama gerçekten dün canımı çıkardı sandalyede oturamadim yatamadım uyutmadı napıyosa içerde
İyi olsular sağlıklı olsunlar
O zmn daha dönmemiş sıpa aynı benim de alta alta çalışıyor hepO hep var göbek deliğimden ziyade böbreklerime geçiriyoya canımı yasada mutlu ediyo ama kız valla biz analar olarak deliyiz
Evet farklı zamanlarda 10 kere. Karnını salla hareket et su iç ya dabiseyler ye olmazsa dürt uyandır.Benımde hareketleri azaldı
Eskiden çok kuvvetliydi
Normal mi acaba
Günde kaç defa oynaması lazım 10 mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?