2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim yalancılar başladı hatta döndü mü naptı canım bilmiyorum ama vajinam bile sızlıyor cumartesi kontrol inşallah herşey yolundadır
inşallah canım, bende alt tarafta keskin ağrılar hissetmeye başladım, birden sanki ya alta vuruyor ya hareket ediyor orada güçlü bir şekilde.

Amiin eksik olma canım .insallah yiyecek ekmegi varsa bizimle kalır
yapmayın böyle ya valla üzülüyorum bunları okuyunca, yavruşlar sağ salim ve zamanında gelecekler hep bunu söyleyin bunu düşünün, olumsuz her düşünceyi kafanızdan atın lütfen. Dualarım tüm bebekler için

Bende oynuyorum öyle parmaklarımı karnımda gezdirdikçe oda geziniyor ama inan dün gece ki öyle bişey değildi çözemedim canım
Az kaldı 2 gün sonra görücez yavruşlarımızı
Dönüyo meylen
Valla aynı yaşadığımı anlatıyosun
Nasıl yorulduysa iki gündür uyuyo yavruş

Kizlar kaynişlerinize ne alacaksiniz ,anneler gunu için
Benım içimden bişi almak gelmiyor doğum günümde ne aradı ne kutladı
Alırsam eşim için alırım
hiçbir şey almayı düşünmüyorum, o bana alsın benim ilk anneler günüm (tabi önce bi araması lazım ama nerdee)

Üzülme bişey olmucak inşallahh

Bende dürtüklüyorum canım ama alışmışım hareketlerine içime dert oldu
Benimde ayni canim doktor sorun yok dedi ayakları aşağı dönmüş ondan daha az hissediyor olabilirsin dedi
inşallah dönmemiştir ya yerim o ayaklarııı
Genel bi sorun var galiba hatlarda :)
Benimde öyle canım dürtünce cvp veriyo
yaramazlar ya küçük dötlerine bakmadan örgüt gibi toplu hareket ediyolar
Benımde hareketleri azaldı
Eskiden çok kuvvetliydi
Normal mi acaba
Günde kaç defa oynaması lazım 10 mu?
Canım yoğun hareketlere okadar alişmışımki 10 filan oturup sayamam kesmiyor beni inşallah herşey yolundadır

İyi düşünmeye calısıyorum canım Rabbim tüm evlatları anneleriyle babalarıyla sag salim kavustursun.

Kizlar kaynişlerinize ne alacaksiniz ,anneler gunu için
Benım içimden bişi almak gelmiyor doğum günümde ne aradı ne kutladı
Alırsam eşim için alırım
Benimde içimden hiç birşey yapmak gelmiyor 2 sene aldım kutladım kazık yutmuş gibi hareketler yapdı hiç bi sıcaklık hissettirmedi hasedinden kızardı bozardı böyle resmen ölü taklidi yaptı yok saydı ve bugüne kadar hiç bi özel günümde kutlama hediye vs almadı ki bugüne kadar bana bi hediye almışlığı bile yok bebeğim için birkez olsun bileye ihtiyacın varmı nasılsın diye aramadı yüzünü bile görmek istemiyorum
Geçen yıl da ne aradım ne hediye aldım eşimde benim anneminkini kutlamadı
Hoş eşim bekarken kendi annesininkinide kutlamazmış sonradan benden görünce öğrendi Geçen yıl demek oğluna dert yanmış dün eşim dedi arayalım hediye alalım annelerimize filan bakarız dedim ... gıcık oluyorum bunca iyiliğimi anca sömürdü nankör resmen baya bi döküldüm gııı iyiki sormuşun

Canım ben tek ölçüyorum da onu da yanlış yapmışım insülinden önce ölçmem gerekiyormuş. Yarından itibaren öyle yapayım bakalım
Canım benim inşallah 34 de 36 da bitecek. Yaşadıklarımız korkutuyor biliyorum ama bu sefer her şey yokunda gidecek inşallah

Aynen valla itiyomuş gibide vuruyo gibide

Bizimkide çok değişik hareketler yaptı son günlerde dedim kesin dönüyor. Bugün gördük tamamen dönmüş gerçekten. Sebebi oymuş. Şimdide hareketleri fena oldu bu şekliyle daha bir hisseder oldum. Birde oturarak çalışmak çok zor olmaya başladı yandık :)

Bu kadar ihtiyaç arasında kaynanaya hediye almak mı yooo anam yooo:)) hele bebeğe katkısı olmayan kaynanalaramı asla:)) annem bile kaç gündür aman kızım sakın birşey alma şimdi sizin ihtiyaçlarınız var bak sakın diyip duruyor kiii annemin bebeğe aldıklarının haddi hesabı yok en son çiçek de anlaşmıstık bugünde aramış kızım sakın cicekde alma şimdi anneler günü diye 2 katı satarlar diyo ya kıyamam:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…