Biz eltimle beraber yüzük alıcaz.Kizlar kaynişlerinize ne alacaksiniz ,anneler gunu için
Benım içimden bişi almak gelmiyor doğum günümde ne aradı ne kutladı
Alırsam eşim için alırım
Belki de canım saglıklı olsunlar dabende öyle şeyler duydum canım. asistana söylüyor ölcümleri kaydettiriyor ya doktor, 27 hafta falan dediği şeyler oldu. Suratımdaki ifadeyi görünce bunlar normal şeyler dedi. 27 hafta dedim diye korkma herşey normal dedi. Ilk bebeğiminde 1 hafta önden söylüyorlardı demek ki bu şekil ufak oynamalara takılmamamız lazim. Belki minyon tiplidirler?
Benim de göbeğinin solunda hafif bir morluk var acaba çatlayacak da o yüzden miKızlar karnımın alt kısmı çatlamaya başlamış o kısmı hiç görmüyordum eşime sordum da o soyledi kırmızı kırmızı su an orayı cok yaglamıyordum sanırım
Geçmiş olsun cnmKızlar hastaneye yatırdılar beni akşam çok ağladım üzüldüm tansiyonum yükseldi bebeği de hissetmedim nst de bebeğin kalp atışları yüksek çıktı yatış verdiler nst takibi yapılacak
Holter nedir bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun kötü birşey yoktur inşallahkızlar holter takıldı giremicem haber vermek icin yazıyorum
Evet ben de ayağını dizini başını elleyebiliyorum ama eline denk gelmedim dahaEvet bende bunda daha çok hissediyorum ve bebeğin duruşuyla da alakalı karnımı baya kaldırıyor. Ayak el çıkıyor resmen
Benim hamilelik öncesi tansiyonum 9-6Benim de oluyor ama tansiyonum yuksek olmadigi icin endise etmiyorum.nabiz icin sordum 120 ye kadar normal dedi ... tansiyonun da 12 nin üstündeyse eger bir doktoruna danış ... benim tansiyion 11e 6 10 a 5 seyredio 9 a bile dustugu oluyor
Canım ultrasona girmeden pozisyonunu anlayabiliyorlar mı?
Canım merak etme, ben erkek bebek doğurdum yenidoğan doktorları kız olsaydı tutunma sansı yüksek olurdu dedi. Allah beraberinizde olsun
Bende bulamadım ilk oğlumun ismi mateja’yi koyacağız ama yanına ne koyarız bilmiyorum.
Bende kaçamak yapıyorum başka türlü çok mutsuz oluyoruz. Kaçakmak yaptıpımda 147-154 fln çıkıyor. Ah bu patates kızartması..
Annem de bebeğime beşik aldı. Havlu takımı,zibinlar bana lohusa pijama takımı aldı. Kayınvalidem bebeğin bir ihtiyacı var mi ne alayım diye sormadi bile. Yine de hediyesini gonderdim kargoyla. İçime sinmedi ne bileyim. Her sene alıyordum. Ay biz de erkek anası olcaz. Böyle mi yaparız ki yaBu kadar ihtiyaç arasında kaynanaya hediye almak mı yooo anam yooo:)) hele bebeğe katkısı olmayan kaynanalaramı asla:)) annem bile kaç gündür aman kızım sakın birşey alma şimdi sizin ihtiyaçlarınız var bak sakın diyip duruyor kiii annemin bebeğe aldıklarının haddi hesabı yok en son çiçek de anlaşmıstık bugünde aramış kızım sakın cicekde alma şimdi anneler günü diye 2 katı satarlar diyo ya kıyamam:)))
kızlar holter takıldı giremicem haber vermek icin yazıyorum
Geçmiş olsun canım.. Biraz telefondan tvden pc den uzak zaman iyi gelebilir. İmkan buldukça dinlen. Güzel müzikler dinle. Bebişinle sohbet et. İyi gelecek inan..kızlar holter takıldı giremicem haber vermek icin yazıyorum
Hadi güzel haberler inşallahkızlar holter takıldı giremicem haber vermek icin yazıyorum
Bir de bişi sorucam, göğüs altında, tam karnınızın şişmeye başladığı yerde, ağrı değil de acı hisseden var mı? Çürük gibi, dokunduğumda acıyan bi yer var. Acaba rahimle mi ilgili bu da. Ne antin kuntin şeyler oluyomuş 2. Bebekte de
Selam herkese..
Uyku hali bende de var bu ara.. Gece 11-8 uyuyoruz, bazen de öğle uykusuna katılıyorum oğlumun.. Hiç ayarı yok bu işin bi uykusuzluk oluyo bi uyku
Sabah oğlumla okula gittik geldik bişeyler yedik. Yürüyüşten fazlasını yaptık. Daha da çıkmam bugün evden.
Yarın rutin diş kontrolüm var. Sevmiyorum
Bir de bişi sorucam, göğüs altında, tam karnınızın şişmeye başladığı yerde, ağrı değil de acı hisseden var mı? Çürük gibi, dokunduğumda acıyan bi yer var. Acaba rahimle mi ilgili bu da. Ne antin kuntin şeyler oluyomuş 2. Bebekte de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?