2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
ben birşey almam yaa geçen sene çiçek yollamıştık annelere, bu sene de çiçeksiz geçsin nolcak, zaten birşeyler alıyorum aklıma geldikçe hep, özellikle kayınvalideme. annemin pek ihtiyacı yok.

Belki de canım saglıklı olsunlar da

Benimde bi iki gündür alttan çok agrım oluyor sanırım herkeste var normal bisey .Benim genelde gece oluyor bebiş de vurunca çığlık atacak derecede oluyor bazen allahtan uzun süreli.degil bi kaç saniye sürüyor. Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor .

Evet bende bunda daha çok hissediyorum ve bebeğin duruşuyla da alakalı karnımı baya kaldırıyor. Ayak el çıkıyor resmen
Evet ben de ayağını dizini başını elleyebiliyorum ama eline denk gelmedim daha

Benim hamilelik öncesi tansiyonum 9-6
Şimdi 8-5.. Ebe de normal ve düşük olmadı daha iyi diyor. İyi de hissettiğimden hiç kurcalamıyorum..

Evet elleriyle mıncık mıncık ediyorlar karnımı. Başını buluyo önce. Sonra kalp atışını bulduğu noktaya göre ayak uzantısını da buluyo. Ama şimdi çevirmiyim daha haftası var dedi, yan bıraktı.. Sopa yutmuş yılan gibi hissediyorum karnım sağa sola uzanıyo..

Annem de bebeğime beşik aldı. Havlu takımı,zibinlar bana lohusa pijama takımı aldı. Kayınvalidem bebeğin bir ihtiyacı var mi ne alayım diye sormadi bile. Yine de hediyesini gonderdim kargoyla. İçime sinmedi ne bileyim. Her sene alıyordum. Ay biz de erkek anası olcaz. Böyle mi yaparız ki yayapmayiz herhalde

Selam herkese..
Uyku hali bende de var bu ara.. Gece 11-8 uyuyoruz, bazen de öğle uykusuna katılıyorum oğlumun.. Hiç ayarı yok bu işin bi uykusuzluk oluyo bi uyku
Sabah oğlumla okula gittik geldik bişeyler yedik. Yürüyüşten fazlasını yaptık. Daha da çıkmam bugün evden.
Yarın rutin diş kontrolüm var. Sevmiyorum

Bir de bişi sorucam, göğüs altında, tam karnınızın şişmeye başladığı yerde, ağrı değil de acı hisseden var mı? Çürük gibi, dokunduğumda acıyan bi yer var. Acaba rahimle mi ilgili bu da. Ne antin kuntin şeyler oluyomuş 2. Bebekte de

Ya benim kayniş. Onun evinde hasta olduk kızım ve ben. Hastaneye gıttık sancım cıktı neredeyse hastaneye yatırıyorlardı. Ertesı gun annemlere geldik. O gun vardınız mı diye aradı. Sonra 1 hafta sonra anca aradı. Bir şey diyim mi eğer kayınvalideniz sizden hazetmiyorsa sizden dogacak cocuktan da hazetmiyor. Kendi oğlunun çocugu oldugu halde bir kızının cocugu kadar sevmiyor. Bunu bilir bunu söylerim

Benimde hem orda hemde göbek deliği çevresinde dokununca bile hassasiyet var. Acıyor.Sordum normal dedi doktorumuz.

Normal canım
İki büklüm durma dedi dr sırtına yastık koyup uzanır vaziyette durmalı
Dönünce bebek sanki biraz iyi geldi bana geçen hafta otururken feci acıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…