kızlar holter takıldı giremicem haber vermek icin yazıyorum
Hepsi deli bunların yerim ya bızlıklarBenim de dün akşam soldan sağa bı uçtan diğer uca öyle bı vurdu ki istemsiz bagirtti beni noluyo diye
Evet daha çok sertleşti kesinlikle valla oturtmadı beni dün bütün çok canımı yakmıyo ama yukarlarda takılıyorBizimkide çok değişik hareketler yaptı son günlerde dedim kesin dönüyor. Bugün gördük tamamen dönmüş gerçekten. Sebebi oymuş. Şimdide hareketleri fena oldu bu şekliyle daha bir hisseder oldum. Birde oturarak çalışmak çok zor olmaya başladı yandık :)
Benimde hem orda hemde göbek deliği çevresinde dokununca bile hassasiyet var. Acıyor.Sordum normal dedi doktorumuz.
Normal canım
İki büklüm durma dedi dr sırtına yastık koyup uzanır vaziyette durmalı
Dönünce bebek sanki biraz iyi geldi bana geçen hafta otururken feci acıyodu
amin canım inşallah tüm temennimiz oİyi düşünmeye calısıyorum canım Rabbim tüm evlatları anneleriyle babalarıyla sag salim kavustursun.
Anneme spor ayakkabı düşünüyorumKizlar kaynişlerinize ne alacaksiniz ,anneler gunu için
Benım içimden bişi almak gelmiyor doğum günümde ne aradı ne kutladı
Alırsam eşim için alırım
Canım haftalar ilerledikçe insulin dozu yetersiz kalıyor. Benim sabah başka bir insulin ilacı (aç karnına), akşam 22.00 de ayrı. Sabah insulin yapıyorum, sonra kahvaltı, kahvaltısan 1 saat sonra ölçümAynı durumdayız canım. İki gündür açlık şekerim o kadar yüksek ki insülin kullanamazken bile görmedim ben bu kadar. Kaçamak zaten çok nadir yapıyorum. Bu arada sabah açlık şekerini insülindrn sonra ölçüyorsunuz demi ben mi yanlış yapıyorum acaba ya
Ben kullanıyorum bayadır
Geçmiş olsun canım şimdi okudum ikinizde iyisiniz çok şükür.
Kahvaltıdan hemen öncekini canımCanım bir şey sorabilir miyim ? Ben her gün kan ölçümü yapıyorum da mesela sabah kalktığımda ölçtüm 98 çıktı bir yarim saat sonra kahvaltı yapmadan hemen önce ölçtüm 79 çıktı hangisini baz almalıyım anlamadım
Yalnız anlamadığım bana 2 doktorda erken kalk, erken yap kahvaltını diyordu(en geç 8.30 gbi), şekerin açlıktan artmasın diye. Sizin durdukça azalmış, o nasıl 9uyorBenimde bu sabah 8.30 da kalkar kalkmaz 105 cıktı saat 09.00 da 93 cıktı ben 93 ü yazdım valla:)
Ya canım o 38 bitimi diyor da ben hala o kadar dayanamam diyorum. Sabahtan beri vajinam felaket, uzanıyorum dinlenmek için aynı yere yatınca popom ağrıyo, sağa/sola dönim diyorum işkence. Psikolojim de bozuldu bütün bu vucut errorlerinden...daha 33. Teyim ama tekli gebelikteki 40. Haftalara denk geliyor bizim...Canım neden doğuma almayı teklif etti, bebek gelişiyor ama geriden geliyor. Benim doktorum 2 hafta sonra bakalım dedi, gayet rahattı. Perinatolog mu dedi bunu?
Canım o yağlanmaya bakmıyor çok, kızımda da son aya kadar hiç çatlağım yoktu, doğumdan bi çıktım resmen harita kasıklarıjm :):) Önce kırmızı oluyor sonra beyazlaşıyor bence çok tatlıular. Ben seviyorum doğum nişanelerimi :)
Ya canım Allah sana kolaylık versin çok az kaldı, çok sabrettin, kaçıncı hafta operasyon diyordu doktorun? Az daha sabır.
Çok geçmiş olsun, ama şimdi iyisin değil mi ??
Ben de aynıyım ya
Benim öyle değil canım. İnsulin her sabah aç karnına, sonra ölçüm, sonra kahvaltı, bir saat sonra da tok karnına ölçümGünaydın anneler
Bugün kontrolümüz var akşama doğru göreceğiz kuzuları inşallah
Şekerli kızlar sabahları neden iki kez ölçüyorsunuz? Kahvaltıdan hemen önce ölçüp varsa insülin iğnesini yapıp hemen yemeye başlanıyor sıralama böyle
Ama insülin şekeri düşürüyor canım o zaman doğru ölçüm oluyor mu? Gerçi ilaçtan ilaca değişiyordur belki bilemeyiz, hastanede diyabet atölyesinde birçok hamileydik hepimize bu şekilde gösterdiler ben öyle biliyordumBenim öyle değil canım. İnsulin her sabah aç karnına, sonra ölçüm, sonra kahvaltı, bir saat sonra da tok karnına ölçüm
Al benden de o kadar canım. Yerlerde yuvarlanma hatta mecburen hoplama zıplama ne ararsan var kızımla oynarken.Biraz daha dikkat etmeliyiz ama kızım elimden tutup oyuna goturunce kıyamıyorumTeşekkürler kızlar. Muhtemelen dediğin gibi iki büklüm durmaktan. Çünkü oğlumla oyun oynama aşkına yerde de yuvarlanıyoruz, öne eğilip kalktığım da oluyor. Sen hamile bir Karamelsin. Aptallık etmediyim kendime..
Demekki ilaçtan ikaca farkediyor canım, benim sabahki ilacım aç karnına alınıyorrAma insülin şekeri düşürüyor canım o zaman doğru ölçüm oluyor mu? Gerçi ilaçtan ilaca değişiyordur belki bilemeyiz, hastanede diyabet atölyesinde birçok hamileydik hepimize bu şekilde gösterdiler ben öyle biliyordum
Çiş torbası yumruklamacaçıkacak aha şimdi dedim gece Bi vuruyo alta alta bacaksız huriye iş başındaydı
Off çok zor canım valla. Ben 4 ay çektim ve depresyona girmiştim bildiğin. Sen en güçlü wonder woman sın
Canım bana herkes ilkte oldu ikincide olmaz dedi, ikincide oldu üçüncüde olmaz dedi ama değişen birşey yok sürekli artan bulantılar mevcut dayanılır gibi birşey değil dua ediyorum kızlarıma benden geçmesin bu zahmetli hamileliknormalde reflü gastritim var ama tedavisini çok düzenli yaptım hamilelik dışında şikayetim yok denecek kadar az, en güzel tarafı doğumhaneden çıktığımda ağzımın tadı düzeliyor ve bıçak gibi kesiliyor bulantılar, bu da bizim imtihanımız mükafatı da olur inşallah
Reflü yatagi çokmu gerekli
Kızlar hastaneye gidiyorum
Kızlar çok mutsuzum 3 gün önce biraz kanamam oldu ogünden beride tuvalete gittiğimde kan görünce elim ayağım boşalıyor önceki doğumum küvez ve komplikasyonları düşünmeden edemiyorum. Nerden çıktı bu polip bilmiyorum. Dua edin bari bi 34ü göreyim. Hamilelik gerçekten benim için hastalık gibi oldu, diğer arkadaşları öyle iyi anlıyorumki. Günleri sayıyorum sanki günler geçmiyor
Ya canım o 38 bitimi diyor da ben hala o kadar dayanamam diyorum. Sabahtan beri vajinam felaket, uzanıyorum dinlenmek için aynı yere yatınca popom ağrıyo, sağa/sola dönim diyorum işkence. Psikolojim de bozuldu bütün bu vucut errorlerinden...daha 33. Teyim ama tekli gebelikteki 40. Haftalara denk geliyor bizim...
Evet hamilelikte düsuk tansiyon istiyoruz dedi bayginlik hissi olusmadigi muddetce :)) yüksek tansiyon istemiyoruz demiştiEvet ben de ayağını dizini başını elleyebiliyorum ama eline denk gelmedim daha ☺
Benim hamilelik öncesi tansiyonum 9-6
Şimdi 8-5.. Ebe de normal ve düşük olmadı daha iyi diyor. İyi de hissettiğimden hiç kurcalamıyorum..
Evet elleriyle mıncık mıncık ediyorlar karnımı. Başını buluyo önce. Sonra kalp atışını bulduğu noktaya göre ayak uzantısını da buluyo. Ama şimdi çevirmiyim daha haftası var dedi, yan bıraktı.. Sopa yutmuş yılan gibi hissediyorum karnım sağa sola uzanıyo..
Büyük konuşmak istememde yapmam ya yapamam yanii hayır bana yapmasın ama heves etmiyorlar mı torununa sonuçta oğlunun çocuğu olacak 2 si içinde torun tuhafıma giden bu yani.yapmazlarsa bizden de ona göre beklesinler valla napalım:)Annem de bebeğime beşik aldı. Havlu takımı,zibinlar bana lohusa pijama takımı aldı. Kayınvalidem bebeğin bir ihtiyacı var mi ne alayım diye sormadi bile. Yine de hediyesini gonderdim kargoyla. İçime sinmedi ne bileyim. Her sene alıyordum. Ay biz de erkek anası olcaz. Böyle mi yaparız ki yayapmayiz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?