2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet daha çok sertleşti kesinlikle valla oturtmadı beni dün bütün çok canımı yakmıyo ama yukarlarda takılıyor

Benimde hem orda hemde göbek deliği çevresinde dokununca bile hassasiyet var. Acıyor.Sordum normal dedi doktorumuz.
Normal canım
İki büklüm durma dedi dr sırtına yastık koyup uzanır vaziyette durmalı
Dönünce bebek sanki biraz iyi geldi bana geçen hafta otururken feci acıyodu

Teşekkürler kızlar. Muhtemelen dediğin gibi iki büklüm durmaktan. Çünkü oğlumla oyun oynama aşkına yerde de yuvarlanıyoruz, öne eğilip kalktığım da oluyor. Sen hamile bir Karamelsin. Aptallık etme diyim kendime..

Kizlar kaynişlerinize ne alacaksiniz ,anneler gunu için
Benım içimden bişi almak gelmiyor doğum günümde ne aradı ne kutladı
Alırsam eşim için alırım
Anneme spor ayakkabı düşünüyorum
Kayınvalideme henüz bulamadım ama şık Bi eşarp alabilirim
2 senedir anneler gününde battım
Bi önceki sene ikisinede telefon aldık
Geçen sene birine alyans diğerine küpe aldık
Bu sene onlar bana alsa olmaz mı ki

Canım haftalar ilerledikçe insulin dozu yetersiz kalıyor. Benim sabah başka bir insulin ilacı (aç karnına), akşam 22.00 de ayrı. Sabah insulin yapıyorum, sonra kahvaltı, kahvaltısan 1 saat sonra ölçüm

Ya canım o 38 bitimi diyor da ben hala o kadar dayanamam diyorum. Sabahtan beri vajinam felaket, uzanıyorum dinlenmek için aynı yere yatınca popom ağrıyo, sağa/sola dönim diyorum işkence. Psikolojim de bozuldu bütün bu vucut errorlerinden...daha 33. Teyim ama tekli gebelikteki 40. Haftalara denk geliyor bizim...

Benim öyle değil canım. İnsulin her sabah aç karnına, sonra ölçüm, sonra kahvaltı, bir saat sonra da tok karnına ölçüm

Reactions: LaL
Bende de muazzam bı iştahsızlık başladı. Yemek yiyince karnım sertleşiyor midem kaynıyor gaz oluyor falan diye korka korka yemekten soğudum . Oruç değilim ama sadece 5-6 ceviz yedim bu saate kadar. Vicdan azabı da duyuyorum ama yemek yemedigimde çok rahat hissediyorum. Bebeğimin kilo alımına etki eder mi acaba? Keşke dün sorsaydim unuttum.

Benim öyle değil canım. İnsulin her sabah aç karnına, sonra ölçüm, sonra kahvaltı, bir saat sonra da tok karnına ölçüm
Ama insülin şekeri düşürüyor canım o zaman doğru ölçüm oluyor mu? Gerçi ilaçtan ilaca değişiyordur belki bilemeyiz, hastanede diyabet atölyesinde birçok hamileydik hepimize bu şekilde gösterdiler ben öyle biliyordum

Al benden de o kadar canım. Yerlerde yuvarlanma hatta mecburen hoplama zıplama ne ararsan var kızımla oynarken.Biraz daha dikkat etmeliyiz ama kızım elimden tutup oyuna goturunce kıyamıyorum

Demekki ilaçtan ikaca farkediyor canım, benim sabahki ilacım aç karnına alınıyorr

Reactions: LaL
Çiş torbası yumruklamaca çıkacak aha şimdi dedim gece Bi vuruyo alta alta bacaksız huriye iş başındaydı

kayınvalidemin adi Huriye. Güldürdün beni ahahha

Off çok zor canım valla. Ben 4 ay çektim ve depresyona girmiştim bildiğin. Sen en güçlü wonder woman sın

En mı güçlü? Wonder mı women?
Sağol sekerim ama pek güç falan kalmadı valla boğazımdaki kusma hissi yedi aydır beni nakavt etti depresyondayim

Aman ya bana da dediler ikincide olmaz diye. Valla açıkçası ilkinden çok daha beter oldu. Inşallah kızım benim yaşadıklarımı yaşamaz.

Reflü yatagi çokmu gerekli

Hayır, çok gerekli degil. Kızımda varlığından bile haberim yoktu, oğlum için de almadım.

Kızlar hastaneye gidiyorum

Bizi haberdar et. Hayyrli haberlerle gel inşallah

Çok geçmiş olsun. Umarım atlatırsın en sağlıklı şekilde.

Yani banada çok mantıksız geliyor ben bile 37 38 de doğrurum herhalde derken seni ısrarla bekletmek istemesini anlayamiyorum ki bildiğim kadarıyla rahmide çok zorlamamak gerekiyormuş tekrar kendini toparlama süreci sıkıntı olmaması için senin birde ikiz çok tuhaf bir doktorun var gerçekten

Evet hamilelikte düsuk tansiyon istiyoruz dedi bayginlik hissi olusmadigi muddetce :)) yüksek tansiyon istemiyoruz demişti

Büyük konuşmak istememde yapmam ya yapamam yanii hayır bana yapmasın ama heves etmiyorlar mı torununa sonuçta oğlunun çocuğu olacak 2 si içinde torun tuhafıma giden bu yani.yapmazlarsa bizden de ona göre beklesinler valla napalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…