2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Valla bu kilo alımı neye gore degisiyo bilmiyorum ama ben gebeliğin başından beri kustugum icin sürekli vitamin ve mineral kaybediyorum. Ayrıca vitamin ilaçlarını da düzenli tüketmiyorum

Buna rağmen benim oğlan bir hafta önden gidiyo. Boyu da uzun. Maşallah diyeyim
Sadece beslenmeyle ilgili olsaydı bayagi zayıf olurdu benimki

Yalnız anlamadığım bana 2 doktorda erken kalk, erken yap kahvaltını diyordu(en geç 8.30 gbi), şekerin açlıktan artmasın diye. Sizin durdukça azalmış, o nasıl 9uyor
Anlasam nasıl oluyor:)) denemesi bedava dene bi bakalım:) biyerde okumuştum gözünü acar açma ölctüğün şeker en yüksek değer olur diye ondan olabilir bi yarım saat sonra vücut topluyor demekki daha düşük cıkıyor

Al benden de o kadar canım. Yerlerde yuvarlanma hatta mecburen hoplama zıplama ne ararsan var kızımla oynarken.Biraz daha dikkat etmeliyiz ama kızım elimden tutup oyuna goturunce kıyamıyorum
Yok yapmiyim diyorum ama birlikte olunca aklıma gelmiyo bebekmiş kasılmaymış, sonra acısı çıkıyo işte ama onu da mahrum etmek işime gelmiyo. Ben hamileyim diye o mutsuz olsun istemiyorum. Sanırım o da hamile olduğuma inanmıyo

Demek ki gerçekten bizden aliyorlar. Çünkü evet dediğin gibi senin hep bulantin oldu zayıf olması lazımdı.

Evet hamilelikte düsuk tansiyon istiyoruz dedi bayginlik hissi olusmadigi muddetce :)) yüksek tansiyon istemiyoruz demişti
Ben o bayılma hissi ile karşılaşmadığım için halen sırt üstü dönüyorum uykuda. Sanırım böyle de bitecek bu hamilelik, inşallah sorunsuz tamamlayalım hepimiz

İlk
Kızlar karnımın alt kısmı çatlamaya başlamış o kısmı hiç görmüyordum eşime sordum da o soyledi kırmızı kırmızı su an orayı cok yaglamıyordum sanırım
Çocuğumda 35= haftadan sonra catlamistim deli gibi yaglandigim halde catlayacaksa. Catliyorsun yapacak bişey yok

Kız kıymetini bil iştahsızlığın bende de tam tersi deli gibi iştah açıldı. Çok abartma sen yinede bişeyler yemeye vak hafifde olsa

Maşallah kuzuna.
4-5 gün geride sadece kilosu. Diğer ölçümleri haftasıyla uyumlu. Bakalım kaç kilo doğacak çok merak ediy
Maşallah kuzuna, merak etme hiç bir hafta birbirini tutmuyor :)
Çok geçmiş olsun arkadaşım, bir anne için en büyük kaygı bu, sakin kalmaya çalış en azından nedenini biliyorsun kanamanın
kızlar holter takıldı giremicem haber vermek icin yazıyorum
Canım haber et bize, çok geçmiş olsun.
Valla çok zor işimiz ama az daha sabır canım, bak öncesinde keşke 30 u görsek diyorduk şimdi de sağlıklı olsunlar da öyle doğsunlar diyoruz. İyisini temenni edelim.

O benim bacaksız huriyem oynak neclam zilli nisoşum isimlere alınmasın valla kimse dalga geçmek için değil aklıma hangi isim gelirse onu söylerim

Canım hiç bişey yiyemiyosan peynir atıştır kaşar at ağzına süt iç yoğurt ye kalsiyum ihtiyaçları arttı çünkü

Tüm güzel dilekler telkinler ve desteğiniz için çok teşekkür ederim çıktık hastaneden ikimiz de iyiyiz eşimle konuştum ve Pazartesi günü memlekete ailemin yanına gitmeye karar verdim orda çok daha iyi vakit geçiririm hem eşimi de yıpratmamış olurum ona haksızlık yaptığımı düşündüm vatan nöbeti bu sonuçta. Doğum için zaten gidecektim memlekete biraz erken gitmiş olacam umarım ben dahil kimse böyle şeyler yaşamasın kalan günler pozitif mutlu geçip gitsin. Sevgiyle öpüp kucaklıyorum hepinizi

Bir de kağıt imzalatırım o zaman diyor. Anında tamam dedim(dediğim de 1 hafta öncesi olsun), yok diyo bu kan nakli ihtiyacı olduğu halde bizim dinimizde o yok, ben nakil istemiyorum diyen bir hastaya benziyor senin bu dediğin

Ac karnına vurdukdan ne kadar sonra ölcüyorsun? Olmazsa bende aksam değil sabah vurucam da
Canım ben alarmla kalkar kalkmaz insulini vuruyorum, ardından açlık ölçümünü Yaparken, kahvaltımı hazırlıyo yardımcım. 5 dakka içinde kahvaltıma başlıyorum yani. 1 saat sonra da tokluk.
Şimdi benim sabah ve akşam kullandığım ilaç farklı. Biri levemir(akşam onda 25 ünite), biri novapid(sabah 5 ünite)

Kızlar feci şekilde kuyruk sokumum ağrıyor üç dört gündür. Dün bir buçukta yattım 8de eşimi geçirip tekrar uyudum kontrole gidecektim ama ağrıdan kalkamadım iki buçukta uyandım çamaşırları makineye koydum etrafı topladım az süpürge yaptım üstünkörü mutfak ve oturma odası ayakta duramıyorum ağrıdan bir türlü geçmiyo ambulansı çağırıp acile gitsem mi yatmaya devam mı edeyim normal mi bu ağrı acaba daha beş gün önce on bir bin adım attıydım bu ağrı nereden çıktı birden vurdu anlamadım. Eşimle bu hafta içinde dört kere ilişki yaşadık ondan kaynaklı olabilir mi ki acaba ?

Haklısın canım ya sütten nefret ediyorum. Kendim yoğurt mayaliyorum. Yoğurt meyve falan takilayim o zaman. Bu şişkinlik beni mahvediyor çünkü.
Aynen hafif şeyler ye rahatsız ediyorsa normal yemekler yulaf at Bi kaşık Bi iki parça meyve yoğurt mesela ikinizi de besler illa yemek değil güzel beslenmek önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…