Bende de muazzam bı iştahsızlık başladı. Yemek yiyince karnım sertleşiyor midem kaynıyor gaz oluyor falan diye korka korka yemekten soğudum . Oruç değilim ama sadece 5-6 ceviz yedim bu saate kadar. Vicdan azabı da duyuyorum ama yemek yemedigimde çok rahat hissediyorum. Bebeğimin kilo alımına etki eder mi acaba? Keşke dün sorsaydim unuttum.
Yalnız anlamadığım bana 2 doktorda erken kalk, erken yap kahvaltını diyordu(en geç 8.30 gbi), şekerin açlıktan artmasın diye. Sizin durdukça azalmış, o nasıl 9uyor
Anlasam nasıl oluyor:)) denemesi bedava dene bi bakalım:) biyerde okumuştum gözünü acar açma ölctüğün şeker en yüksek değer olur diye ondan olabilir bi yarım saat sonra vücut topluyor demekki daha düşük cıkıyorYalnız anlamadığım bana 2 doktorda erken kalk, erken yap kahvaltını diyordu(en geç 8.30 gbi), şekerin açlıktan artmasın diye. Sizin durdukça azalmış, o nasıl 9uyor
Ac karnına vurdukdan ne kadar sonra ölcüyorsun? Olmazsa bende aksam değil sabah vurucam daBenim öyle değil canım. İnsulin her sabah aç karnına, sonra ölçüm, sonra kahvaltı, bir saat sonra da tok karnına ölçüm
Yok yapmiyim diyorum ama birlikte olunca aklıma gelmiyo bebekmiş kasılmaymış, sonra acısı çıkıyo işte ama onu da mahrum etmek işime gelmiyo. Ben hamileyim diye o mutsuz olsun istemiyorum. Sanırım o da hamile olduğuma inanmıyoAl benden de o kadar canım. Yerlerde yuvarlanma hatta mecburen hoplama zıplama ne ararsan var kızımla oynarken.Biraz daha dikkat etmeliyiz ama kızım elimden tutup oyuna goturunce kıyamıyorum
Demek ki gerçekten bizden aliyorlar. Çünkü evet dediğin gibi senin hep bulantin oldu zayıf olması lazımdı.Valla bu kilo alımı neye gore degisiyo bilmiyorum ama ben gebeliğin başından beri kustugum icin sürekli vitamin ve mineral kaybediyorum. Ayrıca vitamin ilaçlarını da düzenli tüketmiyorum
Buna rağmen benim oğlan bir hafta önden gidiyo. Boyu da uzun. Maşallah diyeyim
Sadece beslenmeyle ilgili olsaydı bayagi zayıf olurdu benimki
Ben o bayılma hissi ile karşılaşmadığım için halen sırt üstü dönüyorum uykuda. Sanırım böyle de bitecek bu hamilelik, inşallah sorunsuz tamamlayalım hepimizEvet hamilelikte düsuk tansiyon istiyoruz dedi bayginlik hissi olusmadigi muddetce :)) yüksek tansiyon istemiyoruz demişti
Çocuğumda 35= haftadan sonra catlamistim deli gibi yaglandigim halde catlayacaksa. Catliyorsun yapacak bişey yokKızlar karnımın alt kısmı çatlamaya başlamış o kısmı hiç görmüyordum eşime sordum da o soyledi kırmızı kırmızı su an orayı cok yaglamıyordum sanırım
Kız kıymetini bil iştahsızlığın bende de tam tersi deli gibi iştah açıldı. Çok abartma sen yinede bişeyler yemeye vak hafifde olsaBende de muazzam bı iştahsızlık başladı. Yemek yiyince karnım sertleşiyor midem kaynıyor gaz oluyor falan diye korka korka yemekten soğudum . Oruç değilim ama sadece 5-6 ceviz yedim bu saate kadar. Vicdan azabı da duyuyorum ama yemek yemedigimde çok rahat hissediyorum. Bebeğimin kilo alımına etki eder mi acaba? Keşke dün sorsaydim unuttum.
Maşallah kuzuna.29+5 haftalığız.1740 gr 39 cm olmuş paşam.Gelisimi çok iyi 30+6 ya uyumlu suyu da iyi dedi.Cok bitkin görünüyorsun kan idrar bakalım dedi.Nst istedi.Ama bizim paşa bir güzel uyudu nst de.Tekrar nst çekileceğim.Tahlil sonuçlarım iki buçukta çıkacak.Beklemek sıkıcı.Bizden haberler böyle
Maşallah kuzuna, merak etme hiç bir hafta birbirini tutmuyor :)4-5 gün geride sadece kilosu. Diğer ölçümleri haftasıyla uyumlu. Bakalım kaç kilo doğacak çok merak ediy
Çok geçmiş olsun arkadaşım, bir anne için en büyük kaygı bu, sakin kalmaya çalış en azından nedenini biliyorsun kanamanınKızlar çok mutsuzum 3 gün önce biraz kanamam oldu ogünden beride tuvalete gittiğimde kan görünce elim ayağım boşalıyor önceki doğumum küvez ve komplikasyonları düşünmeden edemiyorum. Nerden çıktı bu polip bilmiyorum. Dua edin bari bi 34ü göreyim. Hamilelik gerçekten benim için hastalık gibi oldu, diğer arkadaşları öyle iyi anlıyorumki. Günleri sayıyorum sanki günler geçmiyor
Canım haber et bize, çok geçmiş olsun.kızlar holter takıldı giremicem haber vermek icin yazıyorum
Valla çok zor işimiz ama az daha sabır canım, bak öncesinde keşke 30 u görsek diyorduk şimdi de sağlıklı olsunlar da öyle doğsunlar diyoruz. İyisini temenni edelim.Ya canım o 38 bitimi diyor da ben hala o kadar dayanamam diyorum. Sabahtan beri vajinam felaket, uzanıyorum dinlenmek için aynı yere yatınca popom ağrıyo, sağa/sola dönim diyorum işkence. Psikolojim de bozuldu bütün bu vucut errorlerinden...daha 33. Teyim ama tekli gebelikteki 40. Haftalara denk geliyor bizim...
O benim bacaksız huriyem oynak neclam zilli nisoşum isimlere alınmasın valla kimse dalga geçmek için değil aklıma hangi isim gelirse onu söylerim
kayınvalidemin adi Huriye. Güldürdün beni ahahha
En mı güçlü? Wonder mı women?
Sağol sekerim ama pek güç falan kalmadı valla boğazımdaki kusma hissi yedi aydır beni nakavt etti depresyondayim
Aman ya bana da dediler ikincide olmaz diye. Valla açıkçası ilkinden çok daha beter oldu. Inşallah kızım benim yaşadıklarımı yaşamaz.
Hayır, çok gerekli degil. Kızımda varlığından bile haberim yoktu, oğlum için de almadım.
Bizi haberdar et. Hayyrli haberlerle gel inşallah
Çok geçmiş olsun. Umarım atlatırsın en sağlıklı şekilde.
Canım hiç bişey yiyemiyosan peynir atıştır kaşar at ağzına süt iç yoğurt ye kalsiyum ihtiyaçları arttı çünküBende de muazzam bı iştahsızlık başladı. Yemek yiyince karnım sertleşiyor midem kaynıyor gaz oluyor falan diye korka korka yemekten soğudum . Oruç değilim ama sadece 5-6 ceviz yedim bu saate kadar. Vicdan azabı da duyuyorum ama yemek yemedigimde çok rahat hissediyorum. Bebeğimin kilo alımına etki eder mi acaba? Keşke dün sorsaydim unuttum.
Valla ne bileyim meyve falan yiyim olmazsa.Kız kıymetini bil iştahsızlığın bende de tam tersi deli gibi iştah açıldı. Çok abartma sen yinede bişeyler yemeye vak hafifde olsa
Haklısın canım ya sütten nefret ediyorum. Kendim yoğurt mayaliyorum. Yoğurt meyve falan takilayim o zaman. Bu şişkinlik beni mahvediyor çünkü.Canım hiç bişey yiyemiyosan peynir atıştır kaşar at ağzına süt iç yoğurt ye kalsiyum ihtiyaçları arttı çünkü
Bir de kağıt imzalatırım o zaman diyor. Anında tamam dedim(dediğim de 1 hafta öncesi olsun), yok diyo bu kan nakli ihtiyacı olduğu halde bizim dinimizde o yok, ben nakil istemiyorum diyen bir hastaya benziyor senin bu dediğinYani banada çok mantıksız geliyor ben bile 37 38 de doğrurum herhalde derken seni ısrarla bekletmek istemesini anlayamiyorum ki bildiğim kadarıyla rahmide çok zorlamamak gerekiyormuş tekrar kendini toparlama süreci sıkıntı olmaması içinsenin birde ikiz çok tuhaf bir doktorun var gerçekten
Canım ben alarmla kalkar kalkmaz insulini vuruyorum, ardından açlık ölçümünü Yaparken, kahvaltımı hazırlıyo yardımcım. 5 dakka içinde kahvaltıma başlıyorum yani. 1 saat sonra da tokluk.Ac karnına vurdukdan ne kadar sonra ölcüyorsun? Olmazsa bende aksam değil sabah vurucam da
Aynen hafif şeyler ye rahatsız ediyorsa normal yemekler yulaf at Bi kaşık Bi iki parça meyve yoğurt mesela ikinizi de besler illa yemek değil güzel beslenmek önemliHaklısın canım ya sütten nefret ediyorum. Kendim yoğurt mayaliyorum. Yoğurt meyve falan takilayim o zaman. Bu şişkinlik beni mahvediyor çünkü.
Dün ilk defa aldım ama mide ağrısı çok yaptıBen kullanıyorum her sabah aç karnına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?