Canım gün aşırı ilişki öneriyolar zaten onla alakalı değil benimde elektriklenme ve ağrı oluyo 3 4 gündür belede vuruyo benim kuyruk sokumum değil vajina kemiğim öyle ağrıdan kıpırdayamıyorum bazen ama dayanamayacak durumdaysa git ihmal etme tabikiKızlar feci şekilde kuyruk sokumum ağrıyor üç dört gündür. Dün bir buçukta yattım 8de eşimi geçirip tekrar uyudum kontrole gidecektim ama ağrıdan kalkamadım iki buçukta uyandım çamaşırları makineye koydum etrafı topladım az süpürge yaptım üstünkörü mutfak ve oturma odası ayakta duramıyorum ağrıdan bir türlü geçmiyo ambulansı çağırıp acile gitsem mi yatmaya devam mı edeyim normal mi bu ağrı acaba daha beş gün önce on bir bin adım attıydım bu ağrı nereden çıktı birden vurdu anlamadım. Eşimle bu hafta içinde dört kere ilişki yaşadık ondan kaynaklı olabilir mi ki acaba ?
İlaçlarımız aynıymış canım, novarapid sabah 6 öğlen 3 akşam 3, levemir sabah 6 akşam 6 hepsini aç karnına yapıyorumCanım ben alarmla kalkar kalkmaz insulini vuruyorum, ardından açlık ölçümünü Yaparken, kahvaltımı hazırlıyo yardımcım. 5 dakka içinde kahvaltıma başlıyorum yani. 1 saat sonra da tokluk.
Şimdi benim sabah ve akşam kullandığım ilaç farklı. Biri levemir(akşam onda 25 ünite), biri novapid(sabah 5 ünite)
Mide ağrısı yapmadımı benimki 25 ama çok yıprattı beni.tekrar doktoramı gitsem tok karnına oluyomu.yoksa ilk defa attım diye mi bilemedimBen başından beri kullanıyorum sabah aç karnına 75 mg
Evet cnm iyiyim cok şükür ya kardesimin düğünü ağustostaydı biraz sıkıntı lar olunca düğünü erkene aldik dugun hazirkiklari dugundu falan derken anca bitti çocuğum icim hic hazirlik alisveris hic bisi yapamadim dahakubra5505 nerelerdesin çok uzun zamandır yazmıyorsun. Herşey yolunda mı merak ediyorum seni.
Takilma cnm beenim karnimda hep aşagidaBugün başka Bi dert çıktı başıma Bi yarım saat önce komşum karnının büyümesi durmuş aşağı düşmüş sanki dedial başına başka Bi sıkıntı ya zaten düşündüğüm çok şey var bide bunu düşüncem şimdi
Bu kadar uyuyup dinlenmeye geçmemiş olması beni korkuttu. Ayakta duramıyorum yaratsam yine idare edilebilir de bir buçuk ay da böyle yattığını yerde duramam herhaldeCanım gün aşırı ilişki öneriyolar zaten onla alakalı değil benimde elektriklenme ve ağrı oluyo 3 4 gündür belede vuruyo benim kuyruk sokumum değil vajina kemiğim öyle ağrıdan kıpırdayamıyorum bazen ama dayanamayacak durumdaysa git ihmal etme tabiki
Vajinada o tarz bişey yok. Dün gece yatarken adet sancısı gibi his oldu biraz. Susuzluk çok oluyor. Bebek de baya hareketli çok güçlü tekmeler atıyor.Kızlar kuyruk sokumu ağrısı elektriklenme şok hissi fln dikkat edin benim ikinci doğumum bunlarla başladı, çok WC gitme isteği vajinada bebek tırnaklarmış gibi acı açılma demek oluyor
İnsanların dillerini koparasım gerekiyor artık karnın büyümesi durması demek bebek büyümüyor demek yaTakilma cnm beenim karnimda hep aşagida
Evet ama seninki daha mantıklı geldi öğünlere bölmekİlaçlarımız aynıymış canım, novarapid sabah 6 öğlen 3 akşam 3, levemir sabah 6 akşam 6 hepsini aç karnına yapıyorum
Sürekli devam ediyorsa kesintisiz git bence en Azından bebekten mi başka bişeyden mi için rahat etsin senin anlattığın gibi değil benim çünkü ara ara oluyo dayanamıyorum diyemem yaniBu kadar uyuyup dinlenmeye geçmemiş olması beni korkuttu. Ayakta duramıyorum yaratsam yine idare edilebilir de bir buçuk ay da böyle yattığını yerde duramam herhalde
Çok geçmiş olsun canım hayırlı haberler inşallah.kızlar holter takıldı giremicem haber vermek icin yazıyorum
Ay ne çok konuşuyor bunlar ya. Başkasının karnının büyümesinin hesabını da nasıl tutuyorlarsa anlamam benim kendi karnımdan o kadar haberim yokBugün başka Bi dert çıktı başıma Bi yarım saat önce komşum karnının büyümesi durmuş aşağı düşmüş sanki dedial başına başka Bi sıkıntı ya zaten düşündüğüm çok şey var bide bunu düşüncem şimdi
Üç dört gündür hiç durmuyor benim kendiml yorum desem son üç dört gündür pazara markete gidip geldim ev içinde basit yemekler yaptım ve baya uyudum geçsin diye geçmiyor eşim görevde polis tek başına gitmem baya zor olur o yüzden geçmesini bekliyorum olmazsa yarın gidicem böyle dayanamıcamSürekli devam ediyorsa kesintisiz git bence en Azından bebekten mi başka bişeyden mi için rahat etsin senin anlattığın gibi değil benim çünkü ara ara oluyo dayanamıyorum diyemem yani
Benimde şuan kuyruk solunum ağrıyor oturup kalkarken fena ağrıyor ve kasigim da ağrıyor anlamadım bende temizlik yaptım ondan mi oldu acaba benim yarın kontrolüm var.yarin giderim artık.Kızlar feci şekilde kuyruk sokumum ağrıyor üç dört gündür. Dün bir buçukta yattım 8de eşimi geçirip tekrar uyudum kontrole gidecektim ama ağrıdan kalkamadım iki buçukta uyandım çamaşırları makineye koydum etrafı topladım az süpürge yaptım üstünkörü mutfak ve oturma odası ayakta duramıyorum ağrıdan bir türlü geçmiyo ambulansı çağırıp acile gitsem mi yatmaya devam mı edeyim normal mi bu ağrı acaba daha beş gün önce on bir bin adım attıydım bu ağrı nereden çıktı birden vurdu anlamadım. Eşimle bu hafta içinde dört kere ilişki yaşadık ondan kaynaklı olabilir mi ki acaba ?
Bende bi yan etki yapmıyor kaç mg alıyorsun ben 50 lik alıyorum yaklaşık iki yıldır kullanıyorum ben.Dün ilk defa aldım ama mide ağrısı çok yaptı
Şu an sol yanıma uzandım hala ağrıyo valla geçmezse tek başına ambulansla falan gidicem artıkBenimde şuan kuyruk solunum ağrıyor oturup kalkarken fena ağrıyor ve kasigim da ağrıyor anlamadım bende temizlik yaptım ondan mi oldu acaba benim yarın kontrolüm var.yarin giderim artık.
Demekki benimki de yükselecek dozu canım. Bana insülinden önce ölç dediler açlık şekerini sen insülinden sonra ölçüyorsun bünün hangisi doğru kiCanım haftalar ilerledikçe insulin dozu yetersiz kalıyor. Benim sabah başka bir insulin ilacı (aç karnına), akşam 22.00 de ayrı. Sabah insulin yapıyorum, sonra kahvaltı, kahvaltısan 1 saat sonra ölçüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?