2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Nasıl ya neden bu kadar erken canım? Benim de 28temmiz görünüyor ama bu kadar önce mi oluyor? Meraklardayimmmm

Sardı canım ya korkudan çok heyecanlıyım senin tarih ne zamandı
36 biter bitmez alırım dedi 18 inde 36 doluyor artık 19/20 bilemiyorum o aralar haftaya kesin gün verir herhalde.ciğerlerinden korkuyorum ben canım ya tam gelişmemişse diye onun harici büyük heyecan duyduğumdan beri günler geçmiyor:)

Bende de kasik ağrısı oluyor çok doktor normal defi bi sıkıntı yokmuş bebek olmasi gerektiği gibi duruyor rahim ağzı iyi dedi neden ağrıyor bende anlamadım.
aynı yerde ağrı hep bende anlamadım zaten iki kere gittim biri sabahın çok erken saatlerinde biri de gün içi gittim idrar yollarımdan ama tahliller ve ultrason temiz çıktı artık ağrıyor demeye utanıyorum sanki abartıyormuşum gibi izlenim vermek istemiyorum..

Bende denemedim hiç sıktırmadım ama
Kendiliğinden süzülüp duruyor

Birisi bana dediki erken doğum belirtisi
ama ne kadar doğru bu tabı

Benim gibi olan var mı soruyum dedim
Süt gelmesi bu kadar erken ilk defa duyuyorum cnm etrafımda da hiç görmedim
Dr. sordun mu

Kizlar inanılmaz derecede süt geliyor göğüslerimden bazen göğüs pedi bile kullanıyorum üstum hep islanıyor sizlerdede böyle oluyor mu?
vucut kendini doğuma hazırlıyor canım mutlaka doktorunla görüş benimde doğumdan 2-3 hafta önce sabahları tişörtüm ıslanmış şekilde uyanıyordum yaklasık 30-31 haftalıktım doğumum 33+4 te oldu. mümkünse elleme gögsünü uyarılması rahim kasılmalarına yol açabiliyor.. doktoruna danış..

Canım bende öyle duydum ama kesin öyle olucak diye birşey de yok nezamandan beri var doktoruna söylemedin mi

Benim çok küçük birkaç damla geliyor arada tişörtümde farkediyorum, diğer hamileliklerimde de bu haftalarda başlamıştı

Süt bende de akıyor ama öyle ped kullanacak kıyafet ıslatacak kadar değil..
Oğlumda da 30. Haftada başlamıştı benim. 39+3’te doğdu..

Ama senin kadar çok akmıyordu..

Reactions: LaL
kızlar bi damla bile görseniz sakın sıkmayın merak edip doğumu tetikliyor malesef rahim kasılmasına yol açabilir.. dikkat edin..

Canım benim kasıkta oluyo ara sıra yürürken 3-5 dk içinde geciyo adım atamıycak gibi oluyo geciyo ama ben çok umursamiyorum normal geliyo bana

Doğum için iyi bir hafta seninde. Gelişmiş olur herhalde bir sorun çıkmaz. Allah korktuğunu yaşatmasın canım. Önce sen arkandan ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…