2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Nasıl ya neden bu kadar erken canım? Benim de 28temmiz görünüyor ama bu kadar önce mi oluyor? Meraklardayimmmm
Canım benim de 26 temmuz görünüyor ama ben sezaryenliyim ve sezaryen sonrası vajinal doğuma cesaret edemiyorum o yüzden zaten bir hafta erken alınacağı belliydi ama biraz gelişimi de önden gidince ve önceki doğumumda da haftasına göre iri ve erken bi doğum olduğundan bunda da öyle bi durum söz konusu..herkes için geçerli birşey değil yani

Canım benim kasıkta oluyo ara sıra yürürken 3-5 dk içinde geciyo adım atamıycak gibi oluyo geciyo ama ben çok umursamiyorum normal geliyo bana
benimde öyle oluyor hareket edince rahatlıyorum mesela sola yatıyorsam sağa dönüyorum yahut ayağa kalkıyorum rahatlıyorum.. böbrek ve idrar yoluna bağlıyorum.. pazartesine kadar geçmezse doktora giderim artık.. gitmekten sıkıldım her defasında bişey yok bişey yok.. tabi bişey olmaması güzel ama bu sefer neden ağrıyor diye kafama takıyorum ne hikmetse doktordan çıkınca anında geçiyor canım doktor görmek istiyor herhalde :)

Ay valla ödüm kopuyor erken gelecek diye canım nasıl panik oldum anlatamam...Allahim sağ salim zamanında kavuştursun

kızlar ya aranızda kasıkta batma sancı hissedenler var mı cevap verirseniz çok sevinirim ?
Benimde 5.haftadan buyana var kac kare idrar tahlili yapildi 3 farkli doktorada gözuktum normal diyorlar plesenta sag tarafta oldugu icinmis plesenta previayim ben bana normal olmasi diyorlar magnezyum veriyor doktor
Bende sancı değilde tarif ededigim bı kasik ağrısı oluyor her zaman değil sanki çok yorulmuşum da hamlamisim gibi ayağa kalktikca yürüdükçe falan benimde sağ tarafta pozisyonuda etkiliyor galiba

Aynen benimde bakıldı idrarda bi problem cikmadi

Gozunaydin tatlım masallah yavrunada

kuzumK 32 haftada çalışır raporu almıştm bende doktor istediğin zaman kesebiliriz demişti, öyle bir şart yok yani balım bir hafta sonra bile calisamaz raporu alabiliyorsun, benim 37 hafta bayrama geliyor şansıma :) bir haftayı da ordan kazanıp bayramdan sonra çalışamaz raporu Alicam :) insaAllah tabi

Bende denemedim hiç sıktırmadım ama
Kendiliğinden süzülüp duruyor

Birisi bana dediki erken doğum belirtisi
ama ne kadar doğru bu tabı

Benim gibi olan var mı soruyum dedim
İlk oğlumda 30lu haftalarda gelmeye başlamıştı ama 40+2 de doğum yaptım ki doğsun diye ne ugrasmistim o nasıl rağmen sezeryanla anca dogurdum bence ilgisi yok

37+0dan sonra alamazsın canım ama en geç o tarihte alman lazım yasal süreyi aşmamaya dikket et

Bende sancı değilde tarif ededigim bı kasik ağrısı oluyor her zaman değil sanki çok yorulmuşum da hamlamisim gibi ayağa kalktikca yürüdükçe falan benimde sağ tarafta pozisyonuda etkiliyor galiba
benim bebek en çok soldan hareket ediyor sanırım totoyu başı topladı sol tarafa herhalde organları sıkıştırıyor ondan öyle hissediyorum.. insallah sadece öyledir :)

Tamam canım çok sağ ol Allah hepimziin işini rast getirsin inşallah

Ben 34 te dogum yaptığımda ciğerleri gelişmişti

Valla o kişi ben sanki karnımı içerden yırtıyolar bazen bişeyle deşiyolar gibi çişimi yaparken de bazen zonkluyor benimde solda çünkü ballı lokum solda yerleştiği için hep soldan oluyor normal sanırım çünkü Bi sorun görünmedi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…