Canım benim de 26 temmuz görünüyor ama ben sezaryenliyim ve sezaryen sonrası vajinal doğuma cesaret edemiyorum o yüzden zaten bir hafta erken alınacağı belliydi ama biraz gelişimi de önden gidince ve önceki doğumumda da haftasına göre iri ve erken bi doğum olduğundan bunda da öyle bi durum söz konusu..herkes için geçerli birşey değil yaniNasıl ya neden bu kadar erken canım? Benim de 28temmiz görünüyor ama bu kadar önce mi oluyor?Meraklardayimmmm
Geçmiş olsun, Günde 1 veya 2 defa buğday yagi sürüp açık şekilde bekletebilirsinİlaç vermediler zaten o yüzden bal düşündüm bende yenmesi faydaliysa cilde sürülmesi zarar etmez diye düşünüyorum ama
benimde öyle oluyor hareket edince rahatlıyorum mesela sola yatıyorsam sağa dönüyorum yahut ayağa kalkıyorum rahatlıyorum.. böbrek ve idrar yoluna bağlıyorum.. pazartesine kadar geçmezse doktora giderim artık.. gitmekten sıkıldım her defasında bişey yok bişey yok.. tabi bişey olmaması güzel ama bu sefer neden ağrıyor diye kafama takıyorum ne hikmetse doktordan çıkınca anında geçiyorCanım benim kasıkta oluyo ara sıra yürürken 3-5 dk içinde geciyo adım atamıycak gibi oluyo geciyo ama ben çok umursamiyorum normal geliyo bana
Ay valla ödüm kopuyor erken gelecek diye canım nasıl panik oldum anlatamam...Allahim sağ salim zamanında kavuştursunCanım benim de 26 temmuz görünüyor ama ben sezaryenliyim ve sezaryen sonrası vajinal doğuma cesaret edemiyorum o yüzden zaten bir hafta erken alınacağı belliydi ama biraz gelişimi de önden gidince ve önceki doğumumda da haftasına göre iri ve erken bi doğum olduğundan bunda da öyle bi durum söz konusu..herkes için geçerli birşey değil yani
kızlar ya aranızda kasıkta batma sancı hissedenler var mı cevap verirseniz çok sevinirim ?
Bende sancı değilde tarif ededigim bı kasik ağrısı oluyor her zaman değil sanki çok yorulmuşum da hamlamisim gibi ayağa kalktikca yürüdükçe falan benimde sağ tarafta pozisyonuda etkiliyor galibaBenimde 5.haftadan buyana var kac kare idrar tahlili yapildi 3 farkli doktorada gözuktum normal diyorlar plesenta sag tarafta oldugu icinmis plesenta previayim ben bana normal olmasi diyorlar magnezyum veriyor doktor
Aynen benimde bakıldı idrarda bi problem cikmadibenimde öyle oluyor hareket edince rahatlıyorum mesela sola yatıyorsam sağa dönüyorum yahut ayağa kalkıyorum rahatlıyorum.. böbrek ve idrar yoluna bağlıyorum.. pazartesine kadar geçmezse doktora giderim artık.. gitmekten sıkıldım her defasında bişey yok bişey yok.. tabi bişey olmaması güzel ama bu sefer neden ağrıyor diye kafama takıyorum ne hikmetse doktordan çıkınca anında geçiyorcanım doktor görmek istiyor herhalde :)
Gozunaydin tatlım masallah yavrunadaEki Görüntüle 2267713
Teyzoşlar 2068 kg 45 cm olan biri var burdahaftasına uyumlu
2 boyutlu da bile artık nasıl net yalanıyoduuu mıçıl mıçıl
Doktorum çok iyi kendide doğuma giriyo +650 TL sorun yok çok şükür ulaşabileceğim biri
1 muayene 1 kontrol olarak devam edecekmiş daha sıkı takip yapmayı seviyorum dedi
Haftaya nst ve tahlillerle tekrar gidicez
İlk oğlumda 30lu haftalarda gelmeye başlamıştı ama 40+2 de doğum yaptım ki doğsun diye ne ugrasmistim o nasıl rağmen sezeryanla anca dogurdum bence ilgisi yokBende denemedim hiç sıktırmadım ama
Kendiliğinden süzülüp duruyor
Birisi bana dediki erken doğum belirtisi
ama ne kadar doğru bu tabı
Benim gibi olan var mı soruyum dedim
37+0dan sonra alamazsın canım ama en geç o tarihte alman lazım yasal süreyi aşmamaya dikket etkuzumK 32 haftada çalışır raporu almıştm bende doktor istediğin zaman kesebiliriz demişti, öyle bir şart yok yani balım bir hafta sonra bile calisamaz raporu alabiliyorsun, benim 37 hafta bayrama geliyor şansıma :) bir haftayı da ordan kazanıp bayramdan sonra çalışamaz raporu Alicam :) insaAllah tabi
benim bebek en çok soldan hareket ediyor sanırım totoyu başı topladı sol tarafa herhalde organları sıkıştırıyor ondan öyle hissediyorum.. insallah sadece öyledir :)Bende sancı değilde tarif ededigim bı kasik ağrısı oluyor her zaman değil sanki çok yorulmuşum da hamlamisim gibi ayağa kalktikca yürüdükçe falan benimde sağ tarafta pozisyonuda etkiliyor galiba
Haber ver merak ettimDün sormayı unuttum:/ yavrucagi görünce aklım başımdan gidiyor resmen
Az önce mesaj attım cevap bekliyorum canım
Tamam canım çok sağ ol Allah hepimziin işini rast getirsin inşallahkuzumK 32 haftada çalışır raporu almıştm bende doktor istediğin zaman kesebiliriz demişti, öyle bir şart yok yani balım bir hafta sonra bile calisamaz raporu alabiliyorsun, benim 37 hafta bayrama geliyor şansıma :) bir haftayı da ordan kazanıp bayramdan sonra çalışamaz raporu Alicam :) insaAllah tabi
Ben 34 te dogum yaptığımda ciğerleri gelişmişti36 biter bitmez alırım dedi 18 inde 36 doluyor artık 19/20 bilemiyorum o aralar haftaya kesin gün verir herhalde.ciğerlerinden korkuyorum ben canım ya tam gelişmemişse diye onun harici büyük heyecan duyduğumdan beri günler geçmiyor:)
Bende 2 kg olduğunu bı gorseydimBende geldim doktordan 2120 gr olmuş kuzucuğum. Bende +12 kg la devambir sonraki kontrolum ayın 1 inde o zaman nst ye de giricem. Bir sorun olmadığı sürece 26 haziranda doğuruyorum kızlar
Valla o kişi ben sanki karnımı içerden yırtıyolar bazen bişeyle deşiyolar gibi çişimi yaparken de bazen zonkluyor benimde solda çünkü ballı lokum solda yerleştiği için hep soldan oluyor normal sanırım çünkü Bi sorun görünmedi bendekızlar merhaba.. bu 2. gebeliğim sormak istediğim bişey var.. 29. haftamı tamamlamak üzereyim sol yumurtalık tarafımda ara ara bıçak batması gibi ağrı oluyor sonra geçiyor.. oğlumda zaten erken doğurmuştum çok hatırlayamıyorum sağ tarafta buna benzer oluyordu hatta apandist mi oldum diye o zamanlar telaşlanmıştım.. simdi hemen hemen benzerini solda hissediyorum.. bebeğimin hareketleri iyi onun dışında bi rahatsızlığım yok sizlerde oluyor mu ?
bu hamileliğimde 2 kere kasık ağrısı için doktora hususi kontrol dışı gittim normaldi idrarlarım temiz geldi zaten 1-2 güne geçmişti.. bu sefer sizlere bi danışayım dedim ?
Gelmez gelmez annesi inşallah herşey hayırlı zamanda sağlıkla olur canımSağol canımbebiş kendisi erken gelmeye kalkmazsa kesin sezaryen tarihim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?