2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kizlar inanılmaz derecede süt geliyor göğüslerimden bazen göğüs pedi bile kullanıyorum üstum hep islanıyor sizlerdede böyle oluyor mu?
Cokmus baya. Az az gelmesi normal ama bu derece cok bilemedim canım. Doktorundan cevap alınca bizi de bilgilendir lütfen. İnşallah normaldir

Ay Allah korumuş ya çok geçmiş olsun canım eşin aktardan ozonlanmış kantoron yağı alsın hem dizlerinin acısını alır hemde çabuk iyileşmesine yardımcı olur

tamda aynısı vallahi :)

Ben iki kilo aldım beni afaroz edin

Oyy maşallah prensese
çok ayıp çok hiç duymamış olalım bunları
Aynen banada 34-35 dedi ama doğumdan kaç gün önceye kadar bırakmış olmak gerekiyor acaba
dr. Doğumun yakınlığına göre biraktiracagim dedi bana seninki de öyle ayarlar korkma
ıstediğin zaman ayrılabilirsin. Öyle 5 hafta bekleme zorunluluğu bulunmuyor.
Benim de 32+0 salı bayramın ilk gunune geliyor doktor calısır mı acaba o gun
32+6 Ya kadar alınabilir bildiğim kadarıyla bende 32+1 de alacağım pazartesi günü
Dr. Çok önemli ya içinin rahatlamasına çok sevindim canım minnosa da masallah

Vallahi çok önemli inanılmaz rahatladım Çok sağol canım
O heyecanla çocuğa 2000 kilo demeseymişim iyiymiş

Bende geldim doktordan 2120 gr olmuş kuzucuğum. Bende +12 kg la devam bir sonraki kontrolum ayın 1 inde o zaman nst ye de giricem. Bir sorun olmadığı sürece 26 haziranda doğuruyorum kızlar
Oyy maşallah bu hafta ne güzel haberler alıyoruz minklerden
Kizlar inanılmaz derecede süt geliyor göğüslerimden bazen göğüs pedi bile kullanıyorum üstum hep islanıyor sizlerdede böyle oluyor mu?
Canım böyle bir şey yaşamadım druna sormuşsun bize de haber ver
Saye- 2kilo mu dedinnnnnnnnn
evet canım tek sade 2 kilo
Saye 2 kilo mu Allahtan seni daha önceden sevdim şuan tanısaydım kesin gıcık olurdum
canım benim iyi ki önceden tanışmışız o zaman
canım arkadaşım haftalık iğnemi yapıyor. Seni hiç böyle zayıf görmedim ben göbek olmasa inanmam diyor. Popom falan küçücük kaldı afedersin

Cnm maşallah doğumun normal mi gorunuyo

Ben 34 te dogum yaptığımda ciğerleri gelişmişti
Ay inşallah canım doktorda 36 da gelişir dedi de şeker hastalarının bebeklerinin ciğeri daha geç gelişiyormuş korkum ondan gerçi ciğer geliştirici iğne de yapıcak inşallah sağlıklı olsunda

Bende mantar çıktı ama sadece fitil verdi. Antibiyotik vermedi. Sana hangi antibiyotik verdi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…