Baska bir forumda 34 te dogum yapan bir arkadas vardı malesef onun bebeğinin ciğerleri gelişmemişBen 34 te dogum yaptığımda ciğerleri gelişmişti
Cokmus baya. Az az gelmesi normal ama bu derece cok bilemedim canım. Doktorundan cevap alınca bizi de bilgilendir lütfen. İnşallah normaldirKizlar inanılmaz derecede süt geliyor göğüslerimden bazen göğüs pedi bile kullanıyorum üstum hep islanıyor sizlerdede böyle oluyor mu?
Ay Allah korumuş yaGünaydın kızlar.. Dun sabah ise gitmeden oğlanı bırakacaktım .oyuncak arabasına bindirdim ilk defa yokuş aşağı inmeye başladı ben koşturmaya o hızlandı ben hızlandım derken sonuç ayaklarım dolandı bir güzel düştüm hemde yuz ustu .. Dizlerim çok fena oldu nasıl yaptım bilmiyorum ama korumuşum galiba karin ustu dussem de çok şükür simdilik bisey olmadi...bi hafta yatak istirahatı verdi kalmıcan yemek harici dedi . Bugün diyorum ki yaralara bal süreyim açık bi şekilde durdurayım . Bu şekilde yapan oldu mu hic onu merak ettim . İlaç vermiyorlar bi batılın ile temizlik oda işkence
tamda aynısı vallahi :)Valla o kişi ben sanki karnımı içerden yırtıyolar bazen bişeyle deşiyolar gibi çişimi yaparken de bazen zonkluyor benimde solda çünkü ballı lokum solda yerleştiği için hep soldan oluyor normal sanırım çünkü Bi sorun görünmedi bende
Bi kaç gündür canım fazla yanıyordu mesela karnım kasıldı belde ağrı acı kasıkta batma vajinamda baskı meğersem dönmeye çalışıyormuş deli kız dönmüştetamda aynısı vallahi :)
Saye 2 kilo muBen iki kilo aldım beni afaroz edin
Oyy maşallah prensese
Oh aştık 2 kiloları çok şükür maşallah kuzunaKızım 2000gr olmuş
Yine yüzünü göstermedi cimcimem
çok ayıp çok hiç duymamış olalım bunlarıBen iki kilo aldım beni afaroz edin
Oyy maşallah prensese
dr. Doğumun yakınlığına göre biraktiracagim dedi bana seninki de öyle ayarlar korkmaAynen banada 34-35 dedi ama doğumdan kaç gün önceye kadar bırakmış olmak gerekiyor acaba
ıstediğin zaman ayrılabilirsin. Öyle 5 hafta bekleme zorunluluğu bulunmuyor.Benim 32+0 pazar gününe denk geliyor, 32+1 de arefe gününe geliyor inşallah sıkıntısı alirim. Bir de bu raporu alınca son 3hafta kalaya kadar mı çalışmak lazım? Ben muhtemel doğum tarihinden 5hafta önce ayrılmak istiyorum yani bu raporu belli bir süre için verebiliyor di mi
32+6 Ya kadar alınabilir bildiğim kadarıyla bende 32+1 de alacağım pazartesi günüBenim de 32+0 salı bayramın ilk gunune geliyor doktor calısır mı acaba o gun
Dr. Çok önemli ya içinin rahatlamasına çok sevindim canım minnosa da masallahEki Görüntüle 2267713
Teyzoşlar 2068 kg 45 cm olan biri var burdahaftasına uyumlu
2 boyutlu da bile artık nasıl net yalanıyoduuu mıçıl mıçıl
Doktorum çok iyi kendide doğuma giriyo +650 TL sorun yok çok şükür ulaşabileceğim biri
1 muayene 1 kontrol olarak devam edecekmiş daha sıkı takip yapmayı seviyorum dedi
Haftaya nst ve tahlillerle tekrar gidicez
Vallahi çok önemli inanılmaz rahatladım Çok sağol canımçok ayıp çok hiç duymamış olalım bunları
dr. Doğumun yakınlığına göre biraktiracagim dedi bana seninki de öyle ayarlar korkma
ıstediğin zaman ayrılabilirsin. Öyle 5 hafta bekleme zorunluluğu bulunmuyor.
32+6 Ya kadar alınabilir bildiğim kadarıyla bende 32+1 de alacağım pazartesi günü
Dr. Çok önemli ya içinin rahatlamasına çok sevindim canım minnosa da masallah
Oyy maşallah bu hafta ne güzel haberler alıyoruz minklerdenBende geldim doktordan 2120 gr olmuş kuzucuğum. Bende +12 kg la devambir sonraki kontrolum ayın 1 inde o zaman nst ye de giricem. Bir sorun olmadığı sürece 26 haziranda doğuruyorum kızlar
Canım böyle bir şey yaşamadım druna sormuşsun bize de haber verKizlar inanılmaz derecede süt geliyor göğüslerimden bazen göğüs pedi bile kullanıyorum üstum hep islanıyor sizlerdede böyle oluyor mu?
Saye 2 kilo muAllahtan seni daha önceden sevdim şuan tanısaydım kesin gıcık olurdum
çok ayıp çok hiç duymamış olalım bunları
dr. Doğumun yakınlığına göre biraktiracagim dedi bana seninki de öyle ayarlar korkma
ıstediğin zaman ayrılabilirsin. Öyle 5 hafta bekleme zorunluluğu bulunmuyor.
32+6 Ya kadar alınabilir bildiğim kadarıyla bende 32+1 de alacağım pazartesi günü
Dr. Çok önemli ya içinin rahatlamasına çok sevindim canım minnosa da masallah
Cnm maşallah doğumun normal mi gorunuyoBi kaç gündür canım fazla yanıyordu mesela karnım kasıldı belde ağrı acı kasıkta batma vajinamda baskı meğersem dönmeye çalışıyormuş deli kız dönmüşte
Senin bızlıkta ona çabalıyor olabilir
Ay inşallah canım doktorda 36 da gelişir dedi de şeker hastalarının bebeklerinin ciğeri daha geç gelişiyormuş korkum ondan gerçi ciğer geliştirici iğne de yapıcak inşallah sağlıklı olsundaBen 34 te dogum yaptığımda ciğerleri gelişmişti
Aynen benim de öyle kurumuş kabuk kabuk gibi biraz daha yumuşak bi doku gibi bisey..Haber ver merak ettim
Benim meme ucumda bir iki kere gördün sarı kurumuş bişey oluyo ama öyle akıntı falan diil
Canım sen yokmuşsun yeni varolmuşsun:)Ben de 14 kilo almısım ama 56 kiloyum dersem linç yermiyim
Bende mantar çıktı ama sadece fitil verdi. Antibiyotik vermedi. Sana hangi antibiyotik verdi canım.@lovelypregnamom canım ek olarak Malesef tekrar antibiyotik ve fitil verdi onu geçirmemiz lazım mantar doğumda bebeğe geçer dedi hatta eşinde kullanırsa daha da iyi olur dedi
Sen kültürünü yaptır idrar değilde mantarsa muhtemelen sanada anbiyotik vericektir
Ben kasıkta batma ve sancıları hamile kaldığımdan beri ara ara hissediyorum canım.kızlar ya aranızda kasıkta batma sancı hissedenler var mı cevap verirseniz çok sevinirim ?
Haha dimiCanım sen yokmuşsun yeni varolmuşsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?