2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
2 ay ilişkiye ara verdik yine geçmedi yine geçmedi canım bünye meselesi bence

Aynısını düşünüyorum canım bende bugüne kadar hiç olmadı ama oluyorsa kesin erkekdendir:)

Teşekkür ederim cevap için
Bizim kurumda yıllık iznin bir sonraki seneye devretmesi söz konusu olmuyor malesef. Bunu bir konuşayım ben. Belki doğum yapanlar için bakanlığın verdiği bir haktır devretmesi. Öyleyse bir şey diyemezler

Ay bilmem ki. Biz çok ara verdik aslında ama yine oldu yine oldu ya.

İlişki değil bence ya bünye
Bi de sizin akıntınız falan çok oluyosa kuru kalmıyo ya
Ben kızıma hamileyken hafif bir mantar durumu yaşadım ama çok belliydi sebebi
yaza denk geldi ve aşırı denize girdim o yaz sürekli yazlıktaydım
mayomda üstümde kurudu hep eve gitmeye üşendiğim için

Al benden de o kadar kurtulamadım gitti şu mantar illetinden...

Ilk hamileliğimde de nadie aralıklarla ilişki oldu, bunda da... aynı şekilde 90 derecede yıkıyorum beyazları ama banamisin demedi bu sefer...bu hamileliğimde akintim çok daha fazla ne yazıkki...

Bu saatte kk da geziyorum.Uyku tutmadı.Bir saat önce uyandım.Esim sahur için uyandırmamis annesinde yemiş.Ilk defa gece bişeyler yedim ekmeğe sürüp heyecanlandim baya.Ama devamı gelirse kötü.7 aydır 2 kilo alan ben son iki ayda kaç kilo alacağım acaba meraktayim.

Yok yasagimiz yoktu canım ama eşim kendine pek güvenemedi umumi tuvalet çok kullandığı için. İlk aylar hep bulantı vardı zaten ondan olmadı sonra da biz öyle bı karar aldık. İlişkiye ara verdik yine oldu diyen arkadaşlarım bence en başta enfeksiyon kapma nedeni zaten eşler olabilir. Bı kere kalınca kurtulmak zor oluyor onu biliyorum. Ama bünye meselesi ise de ilaçlarla geçmesi lazım değil mi ?

Bir de ben hamile kaldığımdan beri sıcak su kullanıyorum tuvaletten sonra ve sürekli kuru kalmasını sağlıyorum. Bilmiyorum valla evlenmeden önce bı kaç defa hafif enfeksiyonum olmuştu adetlerim sancılı geçiyor diye doktora götürdüğünde annem öyle anlaşılmıştı. Ama hamile kaldım kalali insan üstü bir çaba ile uğraştım :)) evde olmamin da etkisi büyük tabi çalışanlar için bunu sağlamak çok zor. Her büyük tuvalet sonrası belden asagimi banyoda yikaya yikaya bu ayı bulduk bakalim yani bünye ile alakalı olanda olabilir ama ben hiç bir erkeğin bu kadar dikkat edecegini sanmıyorum işin aslı

Benim hamilelige bagli akıntım çok fazla ona bağlıyorum canım.Normalde çok dikkat ederim çamaşırımi temiz ve kuru tutmaya hiç enfeksiyon olmam.Hamilelikte azami dikkat ediyirum ama gecmiyor.Ilk hamileliğimde de son aylarda 4-5 defa enfeksiyon oldum daha doğrusu sürekli tekrar etti.Dogum sonrası kendiliğinden geçti.

Akıntı enfeksiyon dan oluyor olabilir mi canım. Benim nerdeyse hiç yok yani çok çok az . Çamaşırım batmaz mesela. Ya da binde bir.Progestan akiyo sadece.

Akıntı enfeksiyon dan oluyor olabilir mi canım. Benim nerdeyse hiç yok yani çok çok az . Çamaşırım batmaz mesela. Ya da binde bir.Progestan akiyo sadece.

Baştan beri var akıntım.Ikinci hamilelik olduğu için tecrübeliyim.Hamile kaldığımda akıntinin yoğunluğu artıyor hemen son aylarda zirveye ulaşıyor.Bi de bekar arkadaşlarda da oluyor enfeksiyon onların cinsel hayatı yok. Eş faktöründen olsa hamile değilken de sürekli enfeksiyon olmamız lazım.Ben hamilelikte vücudun daha savunmasız kalmasına akıntinin artmasına hormonlara bağlıyorum canım.Hamilelik bitince enfeksiyonun bitmesi de bunu gösteriyor.Yani yüzde yüz eş faktörü diyemeyiz bence

Evet evet hormonların da etkisi buyuk. Zaten gebelik bitince kendiliğinden bitiyorsa o direkt bünye ile alakalı olduğunu gösteriyor. Gecmiyorsa şüphe etmek lazim. Çok mu gömdüm erkekleri

İnanmazsın ama eşim ediyor =) hayatta dışarda tuvalete geçmez ayakta çiş yapma adeti yoktur namaz kıldığı için iç çamaşırı sürekli temiz iş yeri kendinin olduğu için temizliğine inanılmaz dikkat eder zaten ben takıntılı iç çamaşırını yüksekte yıkayıp ütüleyenlerdenim falan ben gribi vs de çok kolay kaparım bağışıklığım çok düşük belki de bağışıklık zayıf olduğu için sık sık yakalanıyorum
aman olmasın canım dilini ısır

kızlar cuma günü doktora gittim yine eşimle beni fıtık etti. her gittiğimizde son adet olduğum tarihi aynı gün söylememe rağmen her seferinde farklı hesaplıyor, internetten yaptığımız hesaba göre kızım cuma günü 30+0dı, doktor 29+4 dedi
eşim dayanamayıp yanlış hesaplıyorsunuz çünkü daha önce geldiğimizde bebek haftasını cuma günleri tamamlıyordu şimdi pazartesiye denk geliyor dedi, doktor da bazı aylar 30 gün bazıları 31, hatta arada şubat ayı var o yüzden falan dedi. eşim de bu durumun aylık hesabı değiştireceğini ama haftalık hesabı etkilemeyeceğini söyledi - ki kendisi mühendis matematiği oldukça iyidir.
bu yüzden doktorumu değiştirmek istiyorum açıkçası, hem bebeğin doğum sürecini yanlış hesapla yanlış etkileyecek hem de 32 haftalık çalışabilir raporunu da geciktirecek bir durum. gerçekten çok sinir oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…