2 ay ilişkiye ara verdik yine geçmedi yine geçmedi canımKızlar 8 aydır hiç enfeksiyon kapmamis olmamı kesinlikle cinsel ilişkiye bağlıyorum ben. Kendiniz temizliginize ne kadar dikkat ederseniz edin ben erkeklere pek güvenemiyorum. Akşama kadar disardalar ve taharet mevzuu da muamma. Şeytan kulağına kurşun ben ne enfeksiyon ne mantar yaşamadım.
Aynısını düşünüyorum canım bende bugüne kadar hiç olmadı ama oluyorsa kesin erkekdendir:)Kızlar 8 aydır hiç enfeksiyon kapmamis olmamı kesinlikle cinsel ilişkiye bağlıyorum ben. Kendiniz temizliginize ne kadar dikkat ederseniz edin ben erkeklere pek güvenemiyorum. Akşama kadar disardalar ve taharet mevzuu da muamma. Şeytan kulağına kurşun ben ne enfeksiyon ne mantar yaşamadım.
Hayır yanmaz yıllık iznini kullanmayıp parasını almayı teklif edebilirsin işverenine yada bir sonraki yıla devreder ücretsiz öncesi kullanamazsın yalnız
6 ay maksimum süre canım ister 1 ay ister 5 ay al sana kalmış
Kızlar 8 aydır hiç enfeksiyon kapmamis olmamı kesinlikle cinsel ilişkiye bağlıyorum ben. Kendiniz temizliginize ne kadar dikkat ederseniz edin ben erkeklere pek güvenemiyorum. Akşama kadar disardalar ve taharet mevzuu da muamma. Şeytan kulağına kurşun ben ne enfeksiyon ne mantar yaşamadım.
Yokkkk cnm sende gayet iyisin insta da görüyorumŞu 10 kilo altı alanlar başka gruba gider misiniz lütfenBiz tombikler burada kalalım
Al benden de o kadar kurtulamadım gitti şu mantar illetinden...Gebelikte mantar problemi yaşamayan çok az kişi vardır heralde
Ben de kurtulamadim bir türlü . Artik ugrasmiyorum ya nasilsa dogumdan sonra kortizonlu ilac kullanicam ve tak diye gececek inşallah. Kızım da da aynısı oldu. Napim
Yok yasagimiz yoktu canım ama eşim kendine pek güvenemedi umumi tuvalet çok kullandığı için. İlk aylar hep bulantı vardı zaten ondan olmadı sonra da biz öyle bı karar aldık. İlişkiye ara verdik yine oldu diyen arkadaşlarım bence en başta enfeksiyon kapma nedeni zaten eşler olabilir. Bı kere kalınca kurtulmak zor oluyor onu biliyorum. Ama bünye meselesi ise de ilaçlarla geçmesi lazım değil mi ?Doktor mu yasakladı ilişkiyi yoksa siz enfeksiyon riskine karşı kendiniz mi aldınız bu karari? Benim doktor yasaklamadı bisey demedi ve düzenli ilişkimiz devam ettiçok şükür bi sorun da yaşamadım bünye ve temizlik etken faktör tabii..
Yok yasagimiz yoktu canım ama eşim kendine pek güvenemedi umumi tuvalet çok kullandığı için. İlk aylar hep bulantı vardı zaten ondan olmadı sonra da biz öyle bı karar aldık. İlişkiye ara verdik yine oldu diyen arkadaşlarım bence en başta enfeksiyon kapma nedeni zaten eşler olabilir. Bı kere kalınca kurtulmak zor oluyor onu biliyorum. Ama bünye meselesi ise de ilaçlarla geçmesi lazım değil mi ?
Akıntı enfeksiyon dan oluyor olabilir mi canım. Benim nerdeyse hiç yok yani çok çok az . Çamaşırım batmaz mesela. Ya da binde bir.Progestan akiyo sadece.Benim hamilelige bagli akıntım çok fazla ona bağlıyorum canım.Normalde çok dikkat ederim çamaşırımi temiz ve kuru tutmaya hiç enfeksiyon olmam.Hamilelikte azami dikkat ediyirum ama gecmiyor.Ilk hamileliğimde de son aylarda 4-5 defa enfeksiyon oldum daha doğrusu sürekli tekrar etti.Dogum sonrası kendiliğinden geçti.
Akıntı enfeksiyon dan oluyor olabilir mi canım. Benim nerdeyse hiç yok yani çok çok az . Çamaşırım batmaz mesela. Ya da binde bir.Progestan akiyo sadece.
Evet evet hormonların da etkisi buyuk. Zaten gebelik bitince kendiliğinden bitiyorsa o direkt bünye ile alakalı olduğunu gösteriyor. Gecmiyorsa şüphe etmek lazim. Çok mu gömdüm erkekleriBaştan beri var akıntım.Ikinci hamilelik olduğu için tecrübeliyim.Hamile kaldığımda akıntinin yoğunluğu artıyor hemen son aylarda zirveye ulaşıyor.Bi de bekar arkadaşlarda da oluyor enfeksiyon onların cinsel hayatı yok. Eş faktöründen olsa hamile değilken de sürekli enfeksiyon olmamız lazım.Ben hamilelikte vücudun daha savunmasız kalmasına akıntinin artmasına hormonlara bağlıyorum canım.Hamilelik bitince enfeksiyonun bitmesi de bunu gösteriyor.Yani yüzde yüz eş faktörü diyemeyiz bence
Bir de ben hamile kaldığımdan beri sıcak su kullanıyorum tuvaletten sonra ve sürekli kuru kalmasını sağlıyorum. Bilmiyorum valla evlenmeden önce bı kaç defa hafif enfeksiyonum olmuştu adetlerim sancılı geçiyor diye doktora götürdüğünde annem öyle anlaşılmıştı. Ama hamile kaldım kalali insan üstü bir çaba ile uğraştım :)) evde olmamin da etkisi büyük tabi çalışanlar için bunu sağlamak çok zor. Her büyük tuvalet sonrası belden asagimi banyoda yikaya yikaya bu ayı bulduk bakalimyani bünye ile alakalı olanda olabilir ama ben hiç bir erkeğin bu kadar dikkat edecegini sanmıyorum işin aslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?