2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Stok yapmamışsınızdır inşallah. Hiç belli olmuyo bu ıslak mendillere. Biz Johnsons baby almıştık ve bir kere ağzını silmiştim 6 aylıkken falan. Yanakları kıpkırmızı olmuştu, yıkamıştık hemen çocuğu .. Hem cilt tipinden hem mendildeki kimyasallardan tepkime olabiliyo ama saf pamuk su denen bi mendilin yapmaması gerekir asla..
İmkanın varsa iade et derim..

Burda da %99 su yazan çoğu mendil kokulu köpüklü çıkmıştı, evin tozunu almıştım bolca Waterwipes tek geçerim yeni doğan için. Türkiye fiyatını bilmiyorum ama hamilelik haberinden beri 1-2 alıp stok yaptım bi kaç ay asla vazgeçmem ondan

Uni baby yenidogandan 18 li 1 koli almıştım o güzel hiç yanma olmadı

Sleepy den allahtan fazla almamış
4 paket almış evde kullanırım artık bunları

Aylar önce yazdığım mesajı nasıl buldunuz:))
Öncelikle bebeğimiz Hayrli olsun, Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin
Doğum sonrası rapor kimden ve nasıl alınır bilmiyorum benim hamileliğim normalden farklı seyrettiği için kurul raporu almaya mecbur kaldim. ama dogumdan sonra boyle bir sey yapmam zaten ücretli izinden sonra ücretsiz izin hakkı var. Geçtiğimiz aylarda yeni haklar getirilmiş ücretli izinden sonra belli bir süre yarım gün çalışıp tam maaş alabiliyoruz. Sgk nin iletişim merkezini arayip yeni haklarımızla ilgili bilgi almanızı öneririm.
Sağlıklı günler:))

Plesenta rahimağzı ve bebek arasında demek ki.
Zamanla yer değiştirebilir. Değiştirmezse normal doğuma engel olabiliyor, Ama olmayabiliyor da. Doğumun nasıl seyrettiği ile ilgili . Kafana takma, olacağına varır. Herşeyden önce sağlık:)

Sanirim dogum seklini etkiliyo canim.Cunku gecen hafta doktor benim.plesantma bakarken baslarda asagidaydi plesantan suan yukari cikmis dedi. Yoksa normal dogum olmazmis dedi.Seninde oyle bir seydir.Ama belki yukari cikar. Benimki cikti yukariya.

isimsiz871 canım belki sürdüğün yer tahriş olmuştur ve bu sebeple yakmıştır, olabilir mi?

Sleepy en temiz en güvenilir bebek bezi gibi gözüküyor ben araştırdım. Primaya karşı onyargiliyim çok misin yaptı kızımda

Slepy den memnun kalmazsam molfix e geçicem bu bebekte. Kızımda molfixte çok rahat ettim.

Canım çok tesekkürler bende mağazalarda gördüm bu ne diyorum. Oyunca gibi ayak fln yapmak yerine neden kafa ve örtü var sadece

Reactions: LaL

Ücretsiz de alabilirsin.

Kendince keyif alacağın bir sırayla okursun. Önce bakım ve gelişimle ilgili olanları. Sonra eğitimle ilgili olanları. Montesori az biraz daha bekleyebilir bu yüzden. Zaten uygulamada işler biraz daha farklı olacaktır. Kitaplar sadece bilinçli ebeveyn olmana rehberlik edecektir. Keyifli okumalar. Bu civcivde hiç okumadım. İlgimi çeken bir şey olursa fark etmez herhangi bir zaman okurum diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…