- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 40
Eki Görüntüle 2269397
Kizlar yenidogan diye Eşim bundan almis 3,4 paket
Kendimde kullandım nasılmış diye
Kolanyalı mendil gibi sanki inanılmaz yaktı
Bide safsu+pamuk yazıyor tamemen yalan
Benim bile yaktiysa bebeklerin narin popişleri ne olur düşünemiyorum artık ☹
Sizde aldıklarınızı kendinizde deneyin bi kızlar
Dur kız deneyeyim eve gidince nasıl yakar ya saf su pamuk
Hayır vaatlerini de karşıladığını okumuştum mühendisinoğlundan içeriği tamamen temiz söylendiği gibi falan diyoduBende anlamadım ki canım
Bayagi bi yaktı suyla yıkadimda öyle geçti
Uni baby yenidogandan 18 li 1 koli almıştım o güzel hiç yanma olmadıStok yapmamışsınızdır inşallah. Hiç belli olmuyo bu ıslak mendillere. Biz Johnsons baby almıştık ve bir kere ağzını silmiştim 6 aylıkken falan. Yanakları kıpkırmızı olmuştu, yıkamıştık hemen çocuğu .. Hem cilt tipinden hem mendildeki kimyasallardan tepkime olabiliyo ama saf pamuk su denen bi mendilin yapmaması gerekir asla..
İmkanın varsa iade et derim..
Burda da %99 su yazan çoğu mendil kokulu köpüklü çıkmıştı, evin tozunu almıştım bolcaWaterwipes tek geçerim yeni doğan için. Türkiye fiyatını bilmiyorum ama hamilelik haberinden beri 1-2 alıp stok yaptım bi kaç ay asla vazgeçmem ondan
İnşallah bezleride böyle çıkmaz korktum şimdiHayır vaatlerini de karşıladığını okumuştum mühendisinoğlundan içeriği tamamen temiz söylendiği gibi falan diyodu
Dur kız deneyeyim eve gidince nasıl yakar ya saf su pamuk
Devlet memuruyum, personel islerinden sorumluyum. Dogumdan sonra heyet raporu getiriyor herkes, isleme aliyorum. Simdi ben dogum yaptim ve kimseyi tanimiyorum. 1 kez heyet rapiru alabilmem cok iyi gelecek ama nerden baslayacagim, nasil alacagim? Kime gidip bana heyet raporu verebilir misiniz diyecegim? Bir akil verin. Of nasil olacak dusun dusun sutum kesilecek.
merhaba kuzular:) benim elim ayağım çok şişmeye başladı yaa, tuz ile imtihanım başlıyor sanırım.. özellikle sabah kalkınca oluyor. çok abartı değil ama belli oluyor. bu arada dün doktor eş önde dedi ne anlama geliyor bu ? daha önce hiç böyle birşey dememişti herşey normal diyorlardı??
Sanirim dogum seklini etkiliyo canim.Cunku gecen hafta doktor benim.plesantma bakarken baslarda asagidaydi plesantan suan yukari cikmis dedi. Yoksa normal dogum olmazmis dedi.Seninde oyle bir seydir.Ama belki yukari cikar. Benimki cikti yukariya.merhaba kuzular:) benim elim ayağım çok şişmeye başladı yaa, tuz ile imtihanım başlıyor sanırım.. özellikle sabah kalkınca oluyor. çok abartı değil ama belli oluyor. bu arada dün doktor eş önde dedi ne anlama geliyor bu ? daha önce hiç böyle birşey dememişti herşey normal diyorlardı??
Canım çok tesekkürler bende mağazalarda gördüm bu ne diyorum. Oyunca gibi ayak fln yapmak yerine neden kafa ve örtü var sadeceBu bebek doudousu canım, burda her bebeğe mutlaka alınır Doğumdan itibaren yanına koyuyoruz buna bağlanıyor bebek eğer istersesürekli yanında taşır koklar kendini rahat hisseder.. bende kızlarıma tutturmaya çalıştım ilk zamanlar anne sütünü damlatıp yanına bıraktığında gerçekten inanılmaz huzurlu uyuyor bebek.. ilk kızım çok bağlanmadı yani aslında o emzik biberon doudou hiçbişeye bağlanmadı ama ikinci doudousuz yatmaz mutlaka heryere yanında bir doudou taşır ve asla kaybetmez sorumluluk gibi birşey oluyor, biz kaç tatil kaç tr ziyareti geçirdik nerde olsa arar bulur elinde tutar çok sevimli oluyorlar öyle
Devlet memuruyum, personel islerinden sorumluyum. Dogumdan sonra heyet raporu getiriyor herkes, isleme aliyorum. Simdi ben dogum yaptim ve kimseyi tanimiyorum. 1 kez heyet rapiru alabilmem cok iyi gelecek ama nerden baslayacagim, nasil alacagim? Kime gidip bana heyet raporu verebilir misiniz diyecegim? Bir akil verin. Of nasil olacak dusun dusun sutum kesilecek.
Kizlar bu surecte herhangi bi kitap bitirdiniz mi bebekle ilgili? Aldigim kitaplar yarim kaldi.sanki hic bisey bilmiyorm bilincsiz olacakmisim gibi.kalan zamanda yarim kitaplari bitirsem diyorum.bir suru cocuk gelisimi kitabi var birini okusam digerinde ne diyo acaba diycem.montessori egitimine kafam takildi bu ara.o sekilde yetistirmek icin bi kitap alip okusam mi diyorum.zaman gectikce telaslaniyorum.en dogru sekilde yaklasmak istiyorum.sizce napsam?
Hahhaaİnşallah bezleride böyle çıkmaz korktum şimdi
1ve 2 numara almıştım 2şer paket
Bezide mi kullansam ne yapsam
İnsallah cnm cok gecmis olsunKızlar bugun normal odaya cıktık inşallah bundan sonra daha iyi olacak
Canım çok sevindim bundan sonrası daha güzel olur inşallahKızlar bugun normal odaya cıktık inşallah bundan sonra daha iyi olacak
Yenidogan degil mi kiZ:)İnşallah bezleride böyle çıkmaz korktum şimdi
1ve 2 numara almıştım 2şer paket
Bezide mi kullansam ne yapsam
Canim cok sevindimKızlar bugun normal odaya cıktık inşallah bundan sonra daha iyi olacak
Yeni doğan canım ama 1numarası gözüme çok minik geldiYenidogan degil mi kiZ:)
Ben anlamam kac numara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?