2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok geçmiş olsun. Yavrun zamanında sağlıkla gelsin inşallah.
o zamam başakçım al sana +18 kiloyla tombik anne
Maşallahhhh. Çok beğendim sizi.

S Saryamarya tenk yu beybi ama ben kendimi hiç beğenmiyorum heryerim puf puf şişti
bugün ilk defa yüzüklerim olmadı parmağıma
var mı ödem için önerileriniz kızlar
3 lt su içiyorum hergün ama bugün nedense olmadı yüzüklerim

Kızlar @Hdou4225 Hilal ile görüştüm, Dolunay kuzu bu gün daha iyiymiş çok şükür, yanına girip çıkmışlar, hâlâ yoğunbakımda ama şükür iyiymiş bu gün..
Oh çok sevindim. Allah acil şifa versin. Annesi olmadan da korkmuştur çekinmiştir yavrum. Çocuk için hastane çok zor. Bir an önce sağlıkla taburcu olsun inşallah.

Ben de horluyormuşum, ama ben karnım ağrıyor yatınca ondan ıyuyamıyorum bir de çok çişim geliyor. Uyandığımda karnım kaskatı oluyor.

Allahım Allahım çok şükür yarabbim beni anlayan biri çıktı bugünede şükür:)))

Bu diil benim aldığım yeni çıkan bambu
Gerçekten güzel
Biçok kişi de tavsiye etti çevremde

Dün gittiğim eğitimde ıslak pamuk ile temizleyin ilk ay dedi dr
Bide ilk ay gerçekten damacana su tavsiye etti ben şokk
Şampuan hafta bir kullanın dedi sünger ve benzeri sürtünerek temizliğe gerek yokmuş
Elin ikinci boğumu ile başı yıkamak yeterliymiş bastırmadan

valla bende en fazla 10 kilo alırım havaları atıyodum ama o iş öyle olmuyomuş

61le hamile kaldım
sabah tartıldım 79 olmuşum
İnanmıyorum, beni geçen biri:))) 60 la başladım 77,5 um şuan ama istedikten sonra veririz canım, hareketsiziz, yorgunuz hep. Ki ben 37 yaşındayım, daha zor olacak ama olacak şuan hep açız

Canım ben de diyorum eşime gel şunu yapalım ya da yap, birazdan şimdi diil diyor ve sonra ben tekrar tekrar hatırlatmazsam asla sonrasında “hadi şimdi yapalım” demez, kısaca sorumluluk hep bende. Artık ben de zorlansam da herşeyi kendim yapmaya Calışıyorum yanında, hemen niye bana söylemedin ben yapardım diyor. Çünkü yapmazsın ama birinin bu çocukların sorumluluğunu alması lazım mecbur yapıyorum diince de utanıyor. Şimdi biraz da değişmeye çabalıyor en azından.

Canım ben de normalde hiç horlamam, artık nasıl horluyosam çekine çekine eşim geceleri uyandırıyor, sonrasında susuyo muyum bilmiyorum çünkü tekrar bayılıyorum:)) bir de kızıyorum beni niye uyandırıyosun diye bazen:)))

Bende çalışırken özel sağlık sigortam vardı o yüzden jinekoloğum acıbademdeydi işten ayrılınca doktorumdan çok memnunum diye değiştirmedim hamile kalınca sigorta yaptırdık acıbademin
Senin hangi acıbadem canım

Benim lisem fransız lisesiydi, ilk okuduğumuz kitap”le petit prince” saf, masum, hayal dünyası kötülük bilmeyen çocuklar...

Kızlar ya çok merak ettim neler alıyorsunuzki ordan zaten dolar yüksek vergidr gelince hepten çığrından çıkmış avantajı neydi ki laiyka
Ben birsey almadım ama kızlar emzik askısı fln almıştı. Alışveriş yapanlar için paylaşmıştım canım
Benim kocam 5 kilo doğmuşben 3800 falan genetik de var da ben normalde şeker hastasıydım diyetle götürüyordum işi suyu da fazlaymış şeker olduğu için yani alıcak erken önlem için
Canım madem sezeryanda bebeğin suyunun ve büyüklüğünün önemi yokki. Bence 38e kadar kalabilir neden 36 sınır verdi?

Kesinlikle katılıyorum cehalet mutluluktur. İşk doğumum apar topar oldu hiçbirsey anlamadım şimdi hep tedirginlik makatım yırtılırmı iyi ıkınabilirmiyim vs..

Eş önde olunca bebeklerden önce yerleştiği için kanama yapıyor. Sezeryan nedeni diye biliyorum

Kızlar bebek günde 3-4defa hıçkırıyo her hıçkırıkta 5dakika sürüyo.cok sık değilmi sizinde bu kadar oluyormu
Ay canım keşke benimkide hıçkırsa hıçkıruk karın solunum kaslarını geliştiriyor erken doğarsa solunum sıkntısı az olur

Ayy iki gündür eşimle tartışma sebebim. Bende çok tez canlıyım dedim sen nasıl baba olacaksın yani bebek senin keyfinimi bekleyecek. Bende akrep burcuyum dilim kızınca çok sivridir. Benim kadar seninde bebeğin sen sana hatırlatmak 10 kere demek zorundamıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…