ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
2-3 defa garanti oluyor canımKızlar bebek günde 3-4defa hıçkırıyo her hıçkırıkta 5dakika sürüyo.cok sık değilmi sizinde bu kadar oluyormu
Çok geçmiş olsun. Yavrun zamanında sağlıkla gelsin inşallah.Selam kizlar tum hazirliklariniz tam olsun bence hayatmin en zor 3 gununu yasadm pazar gecesi 2 de siddetli bel agrisiyla uyandim ama tek sag tarafmdaydi hic bi sekilde gecmedi hastaneye gttm bana 1 cm acilman var birazda sancin var dogum yaparsan küvez yok sorumluluk alirsan kal dediler almadim 1 saatlik yol gttm o aciyla kuvezi olan bi hastaneye 7 saat dogumhanede kaldm resmen pskolojim bozuldu bagirmalardan sunlardan bunlardan acilmam ilerlemedi nst de sanci hafiflemeye baslamsti normal servise aldi ne yaptysam ne ilac verdiler ne baska bi mudahele ve en son idrar yolu enfeksiyonuna bagli sirtta agri ve acilma erken dogum riski olustrms dediler tek cozum su dediler simdi bol su iciyorm iliski is herseyi yasakladi doktorum 2 kez de ciger gelisimi icin igne yaptilar suan agrim yok denecek kadar az sukur iyiyim cok korktm ama sadece tek duam zamaninda gelmesi ve hic bisey belli olmuyo bugun taburcu oldum daha tum herseymi hazirlicm hic belli olmuyor bu isler
Maşallahhhh. Çok beğendim sizi.o zamam başakçım al sana +18 kiloyla tombik anne
Oluyor canım normal diye düşünüyorum ben buyuyorlarKızlar bebek günde 3-4defa hıçkırıyo her hıçkırıkta 5dakika sürüyo.cok sık değilmi sizinde bu kadar oluyormu
Kızlar @Hdou4225 Hilal ile görüştüm, Dolunay kuzu bu gün daha iyiymiş çok şükür, yanına girip çıkmışlar, hâlâ yoğunbakımda ama şükür iyiymiş bu gün..
Oh çok sevindim. Allah acil şifa versin. Annesi olmadan da korkmuştur çekinmiştir yavrum. Çocuk için hastane çok zor. Bir an önce sağlıkla taburcu olsun inşallah.Kızlar Dolunay hala yogun bakımda ama ben bugun yanındayım. Cok aglıyor cok korkmus ama ilk gune göre iyi. Hala oksijen veriyorlar nefes alısverişi düzelse her sey cok daha iyi olacak.Dualarla düzelecek gececek hepsi inanıyorum
Ben de horluyormuşum, ama ben karnım ağrıyor yatınca ondan ıyuyamıyorum bir de çok çişim geliyor. Uyandığımda karnım kaskatı oluyor.Günaydın güzel hanımlarDün gece maalesef 1-2 saat anca uyudum. Uyku katili kocam olacak adam, bütün gece horluyorsun diğer tarafına dönsene diye uyandırdı beni. Yürüyüşlere başladığımdan her yerim ağrıyor zaten. Sağıma yatamıyorum, canım yanıyor desem de beni dinlemedi. Dürtüp durdu horluyorsun diye. Bugün gazetelerin 3. sayfasında beni görebilirsiniz. Eve gidince pıçaklamayı düşünüyorum Sizde var mı horlama ya? Kendimi kötü hissediyorum
Normal mi böyle olması uyandığında sert olması peki?Ben de horluyormuşum, ama ben karnım ağrıyor yatınca ondan ıyuyamıyorum bir de çok çişim geliyor. Uyandığımda karnım kaskatı oluyor.
Kızlar bebek günde 3-4defa hıçkırıyo her hıçkırıkta 5dakika sürüyo.cok sık değilmi sizinde bu kadar oluyormu
Benimkinin de hareketleri bugün daha az ve çok cılız
Benim ki de öyle. Ciliz değil ama az. Çok uyudum bugün ondandır belki.Benimkinin de hareketleri bugün daha az ve çok cılız
Allahım Allahım çok şükür yarabbim beni anlayan biri çıktı bugünede şükür:)))
Eki Görüntüle 2269397
Kizlar yenidogan diye Eşim bundan almis 3,4 paket
Kendimde kullandım nasılmış diye
Kolanyalı mendil gibi sanki inanılmaz yaktı
Bide safsu+pamuk yazıyor tamemen yalan
Benim bile yaktiysa bebeklerin narin popişleri ne olur düşünemiyorum artık ☹
Sizde aldıklarınızı kendinizde deneyin bi kızlar
İnanmıyorum, beni geçen biri:))) 60 la başladım 77,5 um şuanvalla bende en fazla 10 kilo alırım havaları atıyodum ama o iş öyle olmuyomuş
61le hamile kaldım
sabah tartıldım 79 olmuşum
36 yaşındayız canım :)İnanmıyorum, beni geçen biri:))) 60 la başladım 77,5 um şuanama istedikten sonra veririz canım, hareketsiziz, yorgunuz hep. Ki ben 37 yaşındayım, daha zor olacak ama olacak şuan hep açız
Canım ben de diyorum eşime gel şunu yapalım ya da yap, birazdan şimdi diil diyor ve sonra ben tekrar tekrar hatırlatmazsam asla sonrasında “hadi şimdi yapalım” demez, kısaca sorumluluk hep bende. Artık ben de zorlansam da herşeyi kendim yapmaya Calışıyorum yanında, hemen niye bana söylemedin ben yapardım diyor. Çünkü yapmazsın ama birinin bu çocukların sorumluluğunu alması lazım mecbur yapıyorum diince de utanıyor. Şimdi biraz da değişmeye çabalıyor en azından.Çok geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonu önemli.
Ah bu vicdan ne olacak. Markete gidilecek adamın ne zaman canı isterse.. diyorumki kahvaltıdan sonra gidelim gücüm yerindeyken ama nerdee paşamın hazırlanması 1.5 saat bende çok tez canlıyımdır hergün kavga. Bu gebeliğimde kv ve kocaya iyi bilendim, bende hiçbirşey eskis gibi olmayacak eminim. Vicdanda bi yere kadar
Canım ben de normalde hiç horlamam, artık nasıl horluyosam çekine çekine eşim geceleri uyandırıyor, sonrasında susuyo muyum bilmiyorum çünkü tekrar bayılıyorum:)) bir de kızıyorum beni niye uyandırıyosun diye bazen:)))Günaydın güzel hanımlarDün gece maalesef 1-2 saat anca uyudum. Uyku katili kocam olacak adam, bütün gece horluyorsun diğer tarafına dönsene diye uyandırdı beni. Yürüyüşlere başladığımdan her yerim ağrıyor zaten. Sağıma yatamıyorum, canım yanıyor desem de beni dinlemedi. Dürtüp durdu horluyorsun diye. Bugün gazetelerin 3. sayfasında beni görebilirsiniz. Eve gidince pıçaklamayı düşünüyorum Sizde var mı horlama ya? Kendimi kötü hissediyorum
36 yaşındayız canım :)
Canim doktor disaridan 5 bin alicak.hastane 4500 ile 7500 arasi acibadem.onuda doktor diyo ki evime yakin normal olursa orasi olsun olmazsa istediginiz bi hastane olur dedi.kordonuda esim istiyo.biz pahaliya kactik aslinda.ne bileyim oyle gelisti.o doktora baslayinca devam ettik.
Bende istanbuldayim.senin ne taraf hangi hastane
Canim doktor disaridan 5 bin alicak.hastane 4500 ile 7500 arasi acibadem.onuda doktor diyo ki evime yakin normal olursa orasi olsun olmazsa istediginiz bi hastane olur dedi.kordonuda esim istiyo.biz pahaliya kactik aslinda.ne bileyim oyle gelisti.o doktora baslayinca devam ettik.
Bende istanbuldayim.senin ne taraf hangi hastane
Benim lisem fransız lisesiydi, ilk okuduğumuz kitapBı de hani ben oda yapmiycam dediydim de eşim fena bir sürpriz yapmış bana :)) küçük prens i okuyanlar bilir ben çok severim. Küçük prens li store perde halı duvar stikerlari avize yastık kapı süsü dolap falan derken cildirdim sevinçten dün :)) iki kere hastane de yatmak beni feci bitirdi sanırım eşim de farkında fenalarda olduğumdan. Sabırsızlıkla gelmelerini bekliyorum. Çikolataları kapı süsü falan da gelicek. Biz baya baya 2-3 hafta içinde olacak doğuma sartlandirdik kendimizi
Ben birsey almadım ama kızlar emzik askısı fln almıştı. Alışveriş yapanlar için paylaşmıştım canımKızlar ya çok merak ettim neler alıyorsunuzki ordan zaten dolar yüksek vergidr gelince hepten çığrından çıkmış avantajı neydi kilaiyka
Canım madem sezeryanda bebeğin suyunun ve büyüklüğünün önemi yokki. Bence 38e kadar kalabilir neden 36 sınır verdi?Benim kocam 5 kilo doğmuşben 3800 falan genetik de var da ben normalde şeker hastasıydım diyetle götürüyordum işi suyu da fazlaymış şeker olduğu için yani alıcak erken önlem için
Kesinlikle katılıyorum cehalet mutluluktur. İşk doğumum apar topar oldu hiçbirsey anlamadım şimdi hep tedirginlik makatım yırtılırmı iyi ıkınabilirmiyim vs..Eskiden ben de öyleydim birşey yapacağım zaman incik cincik araştırırdım herşeyini. Sonra hiç nasıl birşey olduğunu bilmeden yamaç paraşütü yaptım birgün eşimin zoruyla ben bunu araştırsaydım atlamayı bırak dağa bile çıkmazdım dedimÇok kurcalamıyorum o yüzden cahil kalmak istiyorum İzleyene saygım sonsuz
Eş önde olunca bebeklerden önce yerleştiği için kanama yapıyor. Sezeryan nedeni diye biliyorummerhaba kuzular:) benim elim ayağım çok şişmeye başladı yaa, tuz ile imtihanım başlıyor sanırım.. özellikle sabah kalkınca oluyor. çok abartı değil ama belli oluyor. bu arada dün doktor eş önde dedi ne anlama geliyor bu ? daha önce hiç böyle birşey dememişti herşey normal diyorlardı??
Ay canım keşke benimkide hıçkırsa hıçkıruk karın solunum kaslarını geliştiriyor erken doğarsa solunum sıkntısı az olurKızlar bebek günde 3-4defa hıçkırıyo her hıçkırıkta 5dakika sürüyo.cok sık değilmi sizinde bu kadar oluyormu
Ayy iki gündür eşimle tartışma sebebim. Bende çok tez canlıyım dedim sen nasıl baba olacaksın yani bebek senin keyfinimi bekleyecek. Bende akrep burcuyum dilim kızınca çok sivridir. Benim kadar seninde bebeğin sen sana hatırlatmak 10 kere demek zorundamıyım.Canım ben de diyorum eşime gel şunu yapalım ya da yap, birazdan şimdi diil diyor ve sonra ben tekrar tekrar hatırlatmazsam asla sonrasında “hadi şimdi yapalım” demez, kısaca sorumluluk hep bende. Artık ben de zorlansam da herşeyi kendim yapmaya Calışıyorum yanında, hemen niye bana söylemedin ben yapardım diyor. Çünkü yapmazsın ama birinin bu çocukların sorumluluğunu alması lazım mecbur yapıyorum diince de utanıyor. Şimdi biraz da değişmeye çabalıyor en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?