2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canim suan bende artik almam gicik oldum ya ne guzel aliyodum.ufak tefek ama ise yarar seylerdi.valla degisiyo ortalama 1 ay diyebilirz.ve arada gelmeyenlerde cikiyo.o konuda cok iyi hemen iade yapiyolar kesinlikle iade alamadigim olmadi hic

Hangi hastane bu canım

Bu fiyatları görünce çok şaşırıyorum

ben 1750 vericem sezaryana (istanbuldayim)
Canim doktor disaridan 5 bin alicak.hastane 4500 ile 7500 arasi acibadem.onuda doktor diyo ki evime yakin normal olursa orasi olsun olmazsa istediginiz bi hastane olur dedi.kordonuda esim istiyo.biz pahaliya kactik aslinda.ne bileyim oyle gelisti.o doktora baslayinca devam ettik.
Bende istanbuldayim.senin ne taraf hangi hastane

Kendi evinin insanı olcak ya yapmaz canım ilk zamanlar garipser sonra kabul eder
Sorunsuz bu konuyuda atlatcaz inşallah
Arkadaşımın evde hem kedi hem köpek(ler) var.. Kızı doğcağı zaman, bir ay öncesinden başlamıştı alıştırmaya. Arada bebek videoları açıyodu tv’de, ya da bebek ağlama sesi dinletiyodu gün içinde. Bi köpeği duygusaldı bebek ağlama sesinde yatağına saklanıyodu mesela, doğuma kadar düzeldi o huyu da
Bebek arabasına beşiğine oyuncak bebekler koymuştu arada kucaklamıştı kucağında tutup tv izlemişti ya da onlrla oynamıştı vs.. Şimdi altalta üstüsteler o bebişle. Koca koca köpekler kediler hep birarada. Bayılıyorum hallerine
Mutlaka alışırlar hayvanlar şahane yaratıklar bence
Youtube’da “bringing baby home” videolarında çok oluyo gelip kokluyolar falan oyş yerimm

Uyku arkadasi bu canim galiba

Baby comforter diyoruz biz de. Alırken 2 tane almıştık. Birine kusar düşer pis olur vs hemen diğerini verelim o yıkanıp kuruyana kadar vs die. Şükür kusan bebek olmadı ama çok sevimli oluyolar onlarla. Bi kaç ay hatta o kare minik polar battaniye yetmişti üstünü de örtmeye..
Tüysüz yumuşacık bişiydi bizimki

merhaba kuzular:) benim elim ayağım çok şişmeye başladı yaa, tuz ile imtihanım başlıyor sanırım.. özellikle sabah kalkınca oluyor. çok abartı değil ama belli oluyor. bu arada dün doktor eş önde dedi ne anlama geliyor bu ? daha önce hiç böyle birşey dememişti herşey normal diyorlardı??

Aynen aynen hep istediği olsun, yoksa ağlama, bağırma. Yine de çok şükür geçici bir dönem. Artık her denileni anlıyorlar ya o tatlı oluyor işte şu an 65 kiloyum. Ilki gibi gidiyor kilo alımı da. Öncekinde 69.4 'le doğuma girmiştim. Ama daha hareketli bir bebek. Bir de popom çok büyüdü canım ya kalça agrım çok var. Onun dışında iyiyiz. Sen de düşünüyor musun ikinciyi yoksa biraz daha ara mı vermeyi istiyorsun
Canım senin doğum hikayeni dinlemiş miydik anlatsana biraz
Bi ara bir yerde yazmıştım bulayım paylaşırım canım..

Tatlım dediğim gibi 21 güne kadar normal karşılanıyormuş. Sadece kafa ölçüsü doğum kanalına giremeyecek gibi olursa normal doğum riskini almıyorlar bu da sanırım kişiden kişiye değişiyordur, benim doktorum benim fiziki yapıma göre söyledi bence.

@Meylen

Herkez ayrı ayrı fikirlerden canım kimseyi okumak istemiyorum şahsen

Karşılacak durumunuz var demekki canım maşallah

Bende çok isterdim acibademde doğurmayı

Sanatcilar gibi
Hastaneden çıkarken puset elimize acıbadem yazısının önünde fotoğraf çekilmek cok güzel olurdu

Kısmet artık Beylikduzunde birinci diye bi hastane canım

Plasenta sı önde demekki canım öyle olunca sezeryan diye biliyorum bebeğin çıkışını engelliyormuş

Aman olsun canim nolcak.hepside isme aliyo neymis fotograf bile cektirmiyolar ille birini tutucaksin.bizim durum nasi desem yillarca epey cabaladiktan sonra esim pilot oldu benim.yani standartlara gore iyi olunca simdi vermicezde ne zaman vercez diyoruz ama benim eski gunlerden aliskanlik aklima geliyo o zamanlar.hala indirimler vs kovalarim hep.yazik bosa gidiyo devlette mi yapsam diye bile dusunuyorum ama millet cimri vs diycek diye cekiniyorum

Allah daha çok versin canım benim
Varsa tabikide vereceksin herşey evlatlarımız için sonuçta

Plesantaya eş diyorlar.. Ama öndeyse normal doğuma engel diye biliyorum. Zamanl hareket edip başka yere geçiyo mu emin değilim ama belli bir haftadan sonra sanırım değişmiyo yeri..

Kizlar yenidogan diye Eşim bundan almis 3,4 paket

Kendimde kullandım nasılmış diye

Kolanyalı mendil gibi sanki inanılmaz yaktı

Bide safsu+pamuk yazıyor tamemen yalan

Benim bile yaktiysa bebeklerin narin popişleri ne olur düşünemiyorum artık ☹

Sizde aldıklarınızı kendinizde deneyin bi kızlar

Ya tabiki alışınca bide aşırı korumacı oluyorlar çocuk sevmez benimki eve çocuk geldiği zaman ortada bulamazsın kaçar sanki öğretmişsin gibi ilk zamanlar yanaşmaz bile zarar vericeğini hiç sanmıyorum sonra da beraber büyür giderler en büyük hayalim

Canım benim hastane normal 2300 sezeryan 3000 kendi doktorun girsin istiyosan +650 tl veriyorsun
Gerçekten çok fazlaymış ya
(kızlar litfennnn nazar etmeyelim doktor değiştiremeyeyim litfennnn)

Canım sen yüzyıla gitmiyor musun bana 2250 ye 2750 fiyat verdiler seninki neden farklı anlamadım. Ne zaman aldın fiyat

Canım sen yüzyıla gitmiyor musun bana 2250 ye 2750 fiyat verdiler seninki neden farklı anlamadım. Ne zaman aldın fiyat
Ben doktoru değiştirdim memnun kalamadığım için hastane de değişti canım bölgede devam artık
Yüzyılda öyle fiyatlar doğru banada aynısını dediler

Dur kız deneyeyim eve gidince nasıl yakar ya saf su pamuk

Bir de Prima için bişi söyliiicem..
Uk’de Pampers çok başarılı. Sızdırmadı koku yapmadı 12 saat kuruluk oldu hep vs vs..
Ama sanırım 5 numaraya geçtiğimizde olmuştu. Aldığımız bir pakette sorun yaşamıştık. Çiş çizgisi var ya hani bebek çiş yapınca mavi şerit olarak renk değiştiriyor, doluluk anlama şansınız oluyor. O mavi şerit çizgi gibi değildi bezin ön kısmına yayılıyordu mavi renk.

Pampers’a mail attım güvenli mi kullanmak yoksa sıkıntı mı var bu pakette diye.. Paketin yan kısmındaki üretim kodunu ve ülkesini istediler ve o hafta hemen bez ücretinin 4 katı hediye kuponu geldi eve. Kuponları bizim market almadı vs bu sefer de aynı tutarda çek yolladılar telafi için.. Bunu biz talep etmedik yani kendi incelikleri..

Türkiye Pampers da belki yapıyordur böyle telafiler. Hatta diğer marka bezlerde bile sorun yaşarsanız mutlaka mail atın, iade olmasa bile değişim ya da zarar karşılanmasını talep edin. Geri sönüş alabileceğinizi umuyorum. Çünkü sosyal medyadan çekiyorlar baya bir kötü yorum bir çok müşterinin kaybına sebep oluyor. Belki zararınızı karşılayarak hem sizi hem sizin anlatacağınız kişileri kazanmış oluruz die düşünürler..
Olmasa bile denemeye değer

Reactions: LaL
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…