2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Onun totosunu yerim
Bebişleri koruduğunu düşünüyorum nedense

Ben “Harika haftalar” kullandım.. çok da memnundum.Kitabı da var, uygulaması da..

Her bebek kendine özel. Geç konuşabilir erken yürüyebilir, kimi mental olarak önde kimi fiziksel olarak. Bi yaşta yakalıyolar birbirlerini
Belki aklı başka şeyle meşguldü farketmemiştir ama alışık olmadığı bir oyun tarzı die farketmemiş de olabilir. Peek a boo deriz biz, hiç oynamayan bi kız bebek var burda mesela ifadesiz izliyo bizi delirdiniz mi der gibi

Selam kızlar bahadır okuyamıyorum yazdıklarınızı...ya bana her gören (annem de dahil) karnın aşağıda diyo öyle mi sizce de? Günün az kaldı heralde diyorlar bu da ister istemez korkutuyo tabi...
Bence alakası yok zaten bu haftalardan sonra 36ya kadar midene çıkacak 36dan sonra asağı düşecek. Herkesin vücut yapısı farklı. Bazen diyorumki iyiki yalnız doğuracağım işime karışan yok depresyona sokan yok.

Bugün de işyerinde 2kisi söyledi sozlesmis gibi...insan bı acaba? diyor ister istemez. Sağ ol canim

Yo yetersiz demek yanlış olur. Kaldı ki sen kendini yetiştirmek istiyorsun. Senin bebeğin için en iyi anne sen olacaksın aksi mümkün değil..

Sanirim dogum seklini etkiliyo canim.Cunku gecen hafta doktor benim.plesantma bakarken baslarda asagidaydi plesantan suan yukari cikmis dedi. Yoksa normal dogum olmazmis dedi.Seninde oyle bir seydir.Ama belki yukari cikar. Benimki cikti yukariya.
Bence ben ters birşeyler yaptım ya çünkü baya hissedemedim bebişi demek one geçmişte ondan , dün ve bugün çok daha iyi hissediyorum bebişi inşallah sezeryan olmak zorunda kalmam yaa

Ben bunun sensitive olanını aldım Canım bakmadım ama

Selam kızlar bahadır okuyamıyorum yazdıklarınızı...ya bana her gören (annem de dahil) karnın aşağıda diyo öyle mi sizce de? Günün az kaldı heralde diyorlar bu da ister istemez korkutuyo tabi...
Banada aynı şeyi söylediler babaannem güldü bu karın mı düşmüş diye canım normal karnın
Kadın anlıyo doktorun en az 3 haftan var dediği kıza 3 5 güne kalmaz gelir bu çocuk dediği kişi 2 gün sonra doğum yaptı
Keza anneme de aynı şekilde ağustosun sonunu görmezsin dedi 22sinde doğurdu

Evet doktorlar gün gün anlıyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…