Benim köpeğim 1 yaşında sokakta bulunup bize geldi. 3,5 senedir bizimle. Havlama, ısırma bilmeyen bir köpekti, kedi sevenler bu köpek diil kedi diyorlardı, veteriner aşı yaparken bakışlarına en kıyamadığım köpek diyordu, biz zaten peluş oyuncak diyorduk, son 5 aydır yanımakimseyi yaklaştırmıyor, bacaklarımda yatıp her yaklaşana hırlıyor, ısırmaya kalkıyorhuyu tamamen değişti.beni mi kıskanıyor, bebişleri mi koruyor çözemedim
Canimbanada sanki anlamasi lazim gibi gelmisti.ses verdi tam onunde bu dag gibi yukseklik var kendi oyuncaklarinin oldugu ortuye saklandi yani anlamaliydi gibi geldi.bunu gorunce acaba hangi ay hangi zihinsel gelisimi gostermesi lazim ki ona gore yaklasmak lazim bunu merak ettim
Benim karakterimde birine gercektn zor ya herseyi yetersz goruyorum kendimde
Ben “Harika haftalar” kullandım.. çok da memnundum.Kitabı da var, uygulaması da..
Her bebek kendine özel. Geç konuşabilir erken yürüyebilir, kimi mental olarak önde kimi fiziksel olarak. Bi yaşta yakalıyolar birbirlerini
Belki aklı başka şeyle meşguldü farketmemiştir ama alışık olmadığı bir oyun tarzı die farketmemiş de olabilir. Peek a boo deriz biz, hiç oynamayan bi kız bebek var burda mesela ifadesiz izliyo bizi delirdiniz mi der gibi
Selam kızlar bahadır okuyamıyorum yazdıklarınızı...ya bana her gören (annem de dahil) karnın aşağıda diyo öyle mi sizce de? Günün az kaldı heralde diyorlar bu da ister istemez korkutuyo tabi...
Selam kızlar bahadır okuyamıyorum yazdıklarınızı...ya bana her gören (annem de dahil) karnın aşağıda diyo öyle mi sizce de? Günün az kaldı heralde diyorlar bu da ister istemez korkutuyo tabi...
Bence alakası yok zaten bu haftalardan sonra 36ya kadar midene çıkacak 36dan sonra asağı düşecek. Herkesin vücut yapısı farklı. Bazen diyorumki iyiki yalnız doğuracağım işime karışan yok depresyona sokan yok.
Bence alakası yok zaten bu haftalardan sonra 36ya kadar midene çıkacak 36dan sonra asağı düşecek. Herkesin vücut yapısı farklı. Bazen diyorumki iyiki yalnız doğuracağım işime karışan yok depresyona sokan yok.
Canimbanada sanki anlamasi lazim gibi gelmisti.ses verdi tam onunde bu dag gibi yukseklik var kendi oyuncaklarinin oldugu ortuye saklandi yani anlamaliydi gibi geldi.bunu gorunce acaba hangi ay hangi zihinsel gelisimi gostermesi lazim ki ona gore yaklasmak lazim bunu merak ettim
Benim karakterimde birine gercektn zor ya herseyi yetersz goruyorum kendimde
Bence ben ters birşeyler yaptım ya çünkü baya hissedemedim bebişi demek one geçmişte ondan , dün ve bugün çok daha iyi hissediyorum bebişi inşallah sezeryan olmak zorunda kalmam yaa
Banada aynı şeyi söylediler babaannem güldü bu karın mı düşmüş diye canım normal karnın
Kadın anlıyo doktorun en az 3 haftan var dediği kıza 3 5 güne kalmaz gelir bu çocuk dediği kişi 2 gün sonra doğum yaptı
Keza anneme de aynı şekilde ağustosun sonunu görmezsin dedi 22sinde doğurdu
Banada aynı şeyi söylediler babaannem güldü bu karın mı düşmüş diye canım normal karnın
Kadın anlıyo doktorun en az 3 haftan var dediği kıza 3 5 güne kalmaz gelir bu çocuk dediği kişi 2 gün sonra doğum yaptı
Keza anneme de aynı şekilde ağustosun sonunu görmezsin dedi 22sinde doğurdu