2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Selam kızlar bahadır okuyamıyorum yazdıklarınızı...ya bana her gören (annem de dahil) karnın aşağıda diyo öyle mi sizce de? Günün az kaldı heralde diyorlar bu da ister istemez korkutuyo tabi...

Canım gayet normal karnın.Hem daha hiçbirimizin karnı çok çok yukarıda değildir sanmıyorum.Bu haftalardan sonra biraz yukarı çıkar.Doguma yakın iner.Bi de vücut yapısıyla da ilgili bi durum.Endise etme.Ayrica maşallah sana sadece hamile göbeğin var inceciksin fit anne

E iyimiş babaanneye bak s ennnn

E iyimiş babaanneye bak s ennnn
Eşimin yengesi hamileydi 3 4 haftası vardı doktorda dedi zaten daha var falan nişanım var cumartesi günü düğün salonunda konuşuyorlardı ne kadar kaldı böyle böyle teyze en az 3 hafta diyolar dedi
Ne 3 haftası 3 5 güne kalmaz gelir bu çocuk dedi pazartesi günü doğurdu az kalsın nişanımda doğurcakmış

Bi ara resim atayımda babaanne ne göster:))))

Etiketleyemedim ona güldüm.Yaş hesabını herkes farklı yapıyor.Simdi ben Ocak 88 liyim biri bana söylesin kaç yaşındayım
31 sen ay olarakta doldurmuşsun aranızda sene olarak görünsede 1 ay ve 3 ay var
Arkidişler diyor ki daha doğum günümüz gelmedi 32 olmadık Ekim gelsin Aralık gelsin olucaz saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…