2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İş yerinde bile herkesin gözü karnımda her kafadan bir ses çıkıyor...zamanında gelsin minik kuşum inşallah sağ ol canim
Teşekkürler canım ben de fitim sanıyordum ta ki bugüne kadar...eczaneye gittim bı tartiliyim dedim 2haftada 3.5 kilo almışım şoka girdim resmen....kaşık kaşık çikolata yemenin hazin sonu şu an +9.5 kilodayim sözüm ona 12kiloda bitirecektik ama bu gidişle zor

Çikolata deme banaaaaaa:)) canım ne zamandır patates kızartması istiyor ya yiyemiyorum yazık bana valla

26 hiç sevmem en iyisi 31-32
Her yaş ayrı güzel ama Bi kadının en güzel yaşı 35tir kim ne dersin çevremde kim varsa 35 yaş üstü kadınlar herşeyini halletmiş güzelleşmiş yaş almış tecrübe almış çok genç cahil değil yaşanmışlık var
O yüzden danssss

Ozaman 35 e takla

Kızlar yatak ve bebek arabası öneriniz nedir
Ben park yatak almayı düşünüyorum
Bebek arabasında karar veremedim

Eklentiler

• 5A7EB623-20E1-4D85-97C1-B0917348F5EC.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar yatak ve bebek arabası öneriniz nedir
Ben park yatak almayı düşünüyorum
Bebek arabasında karar veremedim
Benim başından beri düşüncem hafif kolay katlanan tek elle açılıp kapanan pratik Bi araba almaktı o yüzden traveldense biraz daha bastona kaydım ve kraft cabin aldım canım
Herkesin düşüncesi farklı bana traveller çok ağır geliyor bazıları da çok rahat kullanıyor

Meylennnnn aynı şeyleri yaşıyoruz senınle benımde karnım aşagıda ben uzak durmuşum şimdi herkesten laf eden çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…