31 sen ay olarakta doldurmuşsun aranızda sene olarak görünsede 1 ay ve 3 ay var
Arkidişler diyor ki daha doğum günümüz gelmedi 32 olmadık Ekim gelsin Aralık gelsin olucaz saygılar
Banada aynı şeyi söylediler babaannem güldü bu karın mı düşmüş diye canım normal karnın
Kadın anlıyo doktorun en az 3 haftan var dediği kıza 3 5 güne kalmaz gelir bu çocuk dediği kişi 2 gün sonra doğum yaptı
Keza anneme de aynı şekilde ağustosun sonunu görmezsin dedi 22sinde doğurdu
Canım gayet normal karnın.Hem daha hiçbirimizin karnı çok çok yukarıda değildir sanmıyorum.Bu haftalardan sonra biraz yukarı çıkar.Doguma yakın iner.Bi de vücut yapısıyla da ilgili bi durum.Endise etme.Ayrica maşallah sana sadece hamile göbeğin var inceciksin fit anne
Teşekkürler canım ben de fitim sanıyordum ta ki bugüne kadar...eczaneye gittim bı tartiliyim dedim 2haftada 3.5 kilo almışım şoka girdim resmen....kaşık kaşık çikolata yemenin hazin sonu şu an +9.5 kilodayim sözüm ona 12kiloda bitirecektik ama bu gidişle zor
İş yerinde bile herkesin gözü karnımda her kafadan bir ses çıkıyor...zamanında gelsin minik kuşum inşallah sağ ol canim
Teşekkürler canım ben de fitim sanıyordum ta ki bugüne kadar...eczaneye gittim bı tartiliyim dedim 2haftada 3.5 kilo almışım şoka girdim resmen....kaşık kaşık çikolata yemenin hazin sonu şu an +9.5 kilodayim sözüm ona 12kiloda bitirecektik ama bu gidişle zor
Her yaş ayrı güzel ama Bi kadının en güzel yaşı 35tir kim ne dersin çevremde kim varsa 35 yaş üstü kadınlar herşeyini halletmiş güzelleşmiş yaş almış tecrübe almış çok genç cahil değil yaşanmışlık var
O yüzden danssss
Her yaş ayrı güzel ama Bi kadının en güzel yaşı 35tir kim ne dersin çevremde kim varsa 35 yaş üstü kadınlar herşeyini halletmiş güzelleşmiş yaş almış tecrübe almış çok genç cahil değil yaşanmışlık var
O yüzden danssss
Benim başından beri düşüncem hafif kolay katlanan tek elle açılıp kapanan pratik Bi araba almaktı o yüzden traveldense biraz daha bastona kaydım ve kraft cabin aldım canım
Herkesin düşüncesi farklı bana traveller çok ağır geliyor bazıları da çok rahat kullanıyor
Bi son düzlüğe gireyim karnımdan anlar kesin net dediği gibi çıkıyo nasıl biliyo bilmiyorum şuan mesela karnın düşük dediler ya hayır doğuracak kadının karnı böyle olmaz karnın düşük değil diyo bende meraklardayım