2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
31 sen ay olarakta doldurmuşsun aranızda sene olarak görünsede 1 ay ve 3 ay var
Arkidişler diyor ki daha doğum günümüz gelmedi 32 olmadık Ekim gelsin Aralık gelsin olucaz saygılar

O açıdan diyorsun.Yıl olarak hesaplıyorum ben demek ki.Ocakta doğmuş olmak sıkıntı.Şöyle 88 Aralık falan olsaydım 30 um diye gezerdim ortalarda Şaka bir yana 30 lu yaşlar güzel ya ben sevdim.Çevremdeki 30-40 yaş arası kadınlar da hem güzel hem olgunlar.Ama 20 leri sevmiyorum olmaz yani 29 dan aşağısı kurtarmaz

Ben 20 li yaşların doğallığını seviyorum. İlerki yaşlarında olgun ve seksiliğini

Bebis sağlıklı sen sağlıklısin.Tartıya takılma görüntü çok güzel arkandan kimse anlamaz hamile olduğunu.Masaallahhhh totisini kası

Aşk olsun ben sizi öveyim sen bizi göm
26 yaşta güzel bence

Evet bende okudumda bu bi kaç gündür artmıstı :)normalmiş .haftaları iyi canım sende kendini üzme

Kızlar bugun normal odaya cıktık inşallah bundan sonra daha iyi olacak
Hadi bakalım hayırlı olsun. Darısı taburculuğa inşallah. Çok sevindim.
Normal mi böyle olması uyandığında sert olması peki?
Normal bence. 2 tane yazık üstüste biniyorlar.
Selam kızlar bahadır okuyamıyorum yazdıklarınızı...ya bana her gören (annem de dahil) karnın aşağıda diyo öyle mi sizce de? Günün az kaldı heralde diyorlar bu da ister istemez korkutuyo tabi...
Maşallahhhh. Karnın aşğuda diyenler aşağıda karın görmemiş anlaşılan

Aşk olsun ben sizi öveyim sen bizi göm
26 yaşta güzel bence

Büyükler över de gömer de.Saka canım şaka her yaşın ayrı güzelliği var.26 yaş hem de çok güzel benimde ilk gebeliğim 26 yaşındaydı.Hepimiz genciz güzeliz akıllıyız anneyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…