2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Selam kızlar bahadır okuyamıyorum yazdıklarınızı...ya bana her gören (annem de dahil) karnın aşağıda diyo öyle mi sizce de? Günün az kaldı heralde diyorlar bu da ister istemez korkutuyo tabi...
daha 3 aylık hamileydim bana karnın aşağıda diyolardı
bugün teyzeme gittim oda aynısını dedi
doğurtamadınız bi beni dedim

Kızımı 25 de dünyaya getirdim
11 yıl sonra deli dürttü beni

92-93 lü falan insan mı olur ya ayrıca onlar nasıl dopum tarihleri öyle
Siz bizim yaşımıza inemezsiniz ama biz elbet sizin yaşınızda olucaz
Oluyo oluyo bak ben 93
Ayrıca 26 yaşında doğurucam senden yaşlıyım ilk çocuk için

En minnoşumuz sensin o zaman canım
Ama cesaretine hayran kaldım yaş 21 2 çocuk
Tesekkür ederim canim. Her zaman iç güdüsel olarak vardı bende bebek sevdası, annelik duyguları. 14 yasıma kadar evcilik oynadım sonra annemi zorlayıp kardeş yaptırdım ona da ben baktım diyebilirim kendi isteğim ve zevkle emzirmek dısında tabii ki . Ve hep böyle 2 çocuğumla genç anne olmak gibi bi düşüncem vardı Allah da nasib etti. 30 lu yaşlarda hem çocuklarımın annesi hemde arkadaşı olmuş olacağım insaAllah

95 li olarak Bi ben varım sanırım
Seninde mi kızın olacak nasipse. Ne güzel yaa bak bizim yaşlarda, bebişlerimizin doğum tarihlerimizde yakın . Rabbim sağlık ve hayırla kucağımıza versin

Seninde mi kızın olacak nasipse. Ne güzel yaa bak bizim yaşlarda, bebişlerimizin doğum tarihlerimizde yakın . Rabbim sağlık ve hayırla kucağımıza versin
Evet canım allah izin verirse benim de kızım olacak 95 li olmana da sevindim 6 gün varmış aramızda. Amin canım inşallah sağ salim alabilsek kucağımıza görsek o günleri de az kaldı çok şükür çoğu gitti azı kaldı diyelim

Ben hiç yazamıyorum kızlar Arada girip okuyorum sadece iş 15 aylık bebek ev herşey beni çok yoruyor. İsme karar veremedim bir türlü Onu da halletmek istiyorum artık

Selam kızlar bahadır okuyamıyorum yazdıklarınızı...ya bana her gören (annem de dahil) karnın aşağıda diyo öyle mi sizce de? Günün az kaldı heralde diyorlar bu da ister istemez korkutuyo tabi...
Aynısını bana da komşum söyledi benim erken doğum riskim olduğunu bile bile bi an panik oldum doktorun odasına girerken hocam aşağı mı düşmüş karnım dedim adam geldi panik demiştir eminim Velhasıl öyle bişey yokmuş ultrasonda da öyle aşağı indiği falan yok gayet yeri iyi dedi

isimsiz871 kızlar biyerde okumuştum bebekler ve bizim ph değerimiz farklı olduğu için bizi yakabiliyormuş ama bebelere bişey yapmıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum bi araştırmak lzım tabiii
evet canım bi kaç kişi mühendisinoğluna yorumla sitem etmişti, o da toplu açıklama yapmıştı bizim cildimiz ve bebe cildi ph değeri farklı diye, mesela bebek şampuanı da bizim cildimizi tahriş edebilirmiş, isimsiz871 her bebeğin cildi farklı ama bence denemeden bilemezsin, kafanı yorma şimdiden ön yargı yapma bende bundan aldım, Türkiyede ki şuan en temiz marka sleepy
Kızlar bugun normal odaya cıktık inşallah bundan sonra daha iyi olacak
Ay çok şükür kuzumm.. Öperim Dolunayı
93lü çok yok galiba
bana da oradan bi yer açın 26lık olarak

Aynen canim az kaldı gerçekten. Yanlız yaşlar yakın dediğim ben 98 liyim pek bir fark yok manasında söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…