2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende hamileyken hamile kalmısım kızım olcakmıs bir tane de.biyandan seviniyorum sonra nasıl ya diyorum doğurcqm halaa hamile kalcam bebekle nasıl yapıcam diyorum:))))))

günaydınlar
S Saryamarya hayır olsun rüyan canım ikiz olduğunu duyan herkes üçüncü de saklanmış olmasın demişti bana o yüzden içimde hep bir şüphe var Aman Allah isteyenlere versin bana bu kadar yeter hayırlısıyla doğurup sağlıkla büyütebilirsem inş

Bana da çok öyle diyen oldu, bilinçaltımızla oynamışlar resmen nasılsın canım kuzular nasıl.

Reactions: LaL
Resmen sohbet ediyoruz artık sabah anne gak anne gak dıye uyandırıyor Her şeyi söylemeye çalışıyor ne desem uydurup söylüyor oyun hamuru dedim bir kere hamu yaya koydu ismini
Benım çok agrım olmamıştı ya hamilelikte şükür sadece varislerim oluşmuştu hala onlar benimle gecmedi. Kız cocukta kalça genişliyor Ben eski kiloma coktan döndüm acaba hep böylemi kalacagım derken bitti gitti kilolar..
Düşünüyorum çooook istiyorum ama şu an cesaretim yok sırf hamilelik için 10 tane doğurabılırım kıymetını bilin bu günlerinizin

Yalnız burayı okuyunca heyecanlarınız bana geçti nasılda güzel özel heyecanlar şimdi ben yaşadım test ettim kızımda ikincide böyle heyecan olmaz dıyorum

daha 3 aylık hamileydim bana karnın aşağıda diyolardı
bugün teyzeme gittim oda aynısını dedi
doğurtamadınız bi beni dedim
beni de aradılar diyorlar ki sen daha doğurmadın mı? dedim beni bi salın benim daha çok var zorla mı doğurayım

Meylen ya mısır gevreği yeme canım o mısırlar inanılmaz gdolu ve birçok uzman yenmemesini söylüyor bırak onu pis o
Valla 2 kase kaçamak yaptım nete de baktım aslında sütle yenildiğinde mısır gevreği faydalı falan ama paketli gıda haklısın canım
Zaten hevesim geçer meyveden devam

3ledik
Islak mendil içinde sağol canım valla tereddütte kalmıştım

Günaydın aslında kafamda deli sorular heran doktora uçabilirim benim Şaziyenin hareketleri azaldı hatta gece yattım sabah 6fa kalktım yoktu yine 1.30 saattir ortada yok vajinamda aşırı baskı hissi var sol taraf karnımda geriliyor

Edit:çok şükür oynadı velet

Son düzenleyen: Moderatör:
Yargılamak için söylemiyorum ama Ah anam bacım keşke biraz gezseydin tozsaydın yaşasaydın dicem ama yaşlı neneler gibi kimsenin hayatına karışma derdim yok
İnşallah sağlıkla kucağına alıp iki çocuğunla beraber güzel bi ömrün olur canım
(ama biraz delilik var galiba ben cesaret edemezdim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…