2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bana da çok öyle diyen oldu, bilinçaltımızla oynamışlar resmen nasılsın canım kuzular nasıl.
Kuzular ciğer geliştiricilerden sonra sürekli hıçkırık halindeler ve şimdiye kadar çatlamayan karnım 3 günde çatlayarak büyüdü resmen nasıl bir hormonsa verilen, benimde kasılmalarım halen devam serumsuz ilaç tedavisiyle ilerliyoruz canım şimdilik rahim ağzında daha fazla kısalma olmadı çok az mm kısalmış.. dinleniyoruz bakalım
Sen nasılsın eşin nasıl oldu bugünler çok sancılıdır sizin için, geçen yıl benimde eşim çapraz bağlardan ameliyat olmuştu ilk iki hafta çok zorlanmıştık inş sizin kolay geçer,

Şaziye uyuyordur annesi hep ayik olacak hali yok ya ne sandin:) bende de baski oluyor bir yerde toplanıyor
Bunların hepsi ilk gebelik heyecani

Şaziye uyuyordur annesi hep ayik olacak hali yok ya ne sandin:) bende de baski oluyor bir yerde toplanıyor
Bunların hepsi ilk gebelik heyecani
Kız 2 saatte bir 10 hareket diyolar ya korktum ilk defa haftalardır arayı bu kadar açtı bide 2 adım attım vajinamda sanki ayrılacak hissini yaşıyorum bugün şiddetli

Kız bu kız seni oynatacak doğunca da. Demedi deme
Biz büyümüşüz tam erkek suratlı olmuşuz
Teyzesi yesin bal suratını. Maşallah kuzuya. Herşey yolunda mı canım.
Oy onların ciğerlerine kurban. Hıçkırsınlar annesi ne güzel. Ben de her geçen gün dev olmak yolunda ileriliyorum. Bence kuzular büyüdükçe günden düne bile karnımız değişiyor. Çok mu kısalma yoksa iyi seviyede mi? Eşim iyi pazartesi fizik tedaviye başlayacak, evet zor canım. Am o annesiyle kalıyor ben de annemlerdeyim memleketteyiz. Pazar ben ankaraya döneceğim o bayrama kadar burda kalacak

Geçmiş olsun canım . Yanında kimse kalmayack mı ankarada

Kız 2 saatte bir 10 hareket diyolar ya korktum ilk defa haftalardır arayı bu kadar açtı bide 2 adım attım vajinamda sanki ayrılacak hissini yaşıyorum bugün şiddetli
Uyuyordur oynamadığı vakit ya da açsındır , gerçi ben aç olunca kıpır kupır oluyor bazen korkuyorumlll.trimester zor cekecegız

Vallahi bende öyle hissediyorum bacaksız ya huyu aynı babası şimdiden seziyorum
Bu vajina kemiğinde baskı normal mi peki bildiğin oradaymış gibi adım attıkça kemik ağrım oluyo

Böylesi senin için iyi olmuş canım iyileşip döner evinize yoksa ilgilenmen kolay olmazdı, ben hamile olmayan halimle çok zorlanmıştım biraz fazla nazlıdır eşim, doktoru hastanesi fiziği götür getir ağrı sancı ilacı çok çektirmişti bana
Hıçkırık ciğer gelişiminin ilerlediğini gösteriyormuş inşallah doğduklarında kendi kendilerine nefes alabilirler şuan 22mmde rahim ağzı

Uyuyordur oynamadığı vakit ya da açsındır , gerçi ben aç olunca kıpır kupır oluyor bazen korkuyorumlll.trimester zor cekecegız
Aynen acıktığı zaman karnımı yırtıcak gibi oluyo uykumdan bile uyandırır da bugün Bi hallere girmiş kızçem anama acıyayım iki oynayayım demiyo
Bu bebeklikler çok fena dötünü dişlicem gerçekten

Maşallah İnci'ye, kız çocuğu da ayrı bir tat, bizimki konuşmada o kadar başarılı değil henüz, ama her dediğini anlıyor ve yaptırıyor. Evde çamaşır makinasını doldurup boşaltıyor, dönünce hen hen diyor hoşuna gidiyor, yemek yapımına çok hevesli, pilavı karıştırıyor, eline süpürge verince evi süpürüyor gelinim çok şanslı kökten yetiştiriyorum oğlumu her hamilelik kendine has bence yine yaşarsın aynı heyecanı, ama ben bu hamileliğinde gebeliğe doydum. İlkinde çok özlemiştim. Şimdi dogurayim istiyorum ama korku ve endişe de var. İki cocukla zor olacak biliyorum. Rabbim istediğin vakitte hazır olduğunda sağlıkla nasip etsin Alpim

bana da oluyordu geçti bayadır, gaviskon öneriyorlar ben onun tadından nefret ettim, birşey yiyip yatmamaya dikkat et canım, soda da çok rahatlatıyor. bu vajinal ağrılar başladı vakit yaklaşıyor kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…