Hadi bakalım hayırlı olsun. Darısı taburculuğa inşallah. Çok sevindim.
Normal bence. 2 tane yazık üstüste biniyorlar.
Maşallahhhh. Karnın aşğuda diyenler aşağıda karın görmemiş anlaşılan
daha 3 aylık hamileydim bana karnın aşağıda diyolardı
bugün teyzeme gittim oda aynısını dedi
doğurtamadınız bi beni dedim
Aynısını bana da komşum söyledi benim erken doğum riskim olduğunu bile bile bi an panik oldum doktorun odasına girerken hocam aşağı mı düşmüş karnım dedim adam geldi panik demiştir eminimVelhasıl öyle bişey yokmuş ultrasonda da öyle aşağı indiği falan yok gayet yeri iyi dedi
Ahh ben haftalardır rennii duo şurup ile yaşıyorum zatenbana da oluyordu geçti bayadır, gaviskon öneriyorlar ben onun tadından nefret ettim, birşey yiyip yatmamaya dikkat et canım, soda da çok rahatlatıyor. bu vajinal ağrılar başladı vakit yaklaşıyor kuzular
Ben çareyi sürekli soğuk bişey yiyip icmekte buldum. Mideye soğuk bişey girince çok rahatlatiyo. Tabiki yine anlık ama uzun süreli çözümü yok bununAhh ben haftalardır rennii duo şurup ile yaşıyorum zaten
Şişe şişe kafaya dikmece
Arabamda çantamda annemde evde her odada birer şişe
Soda limonda ı ıh anlık rahatlatıyo bi
Bence çaresi yok artık yatınca her şekil geliyo reflü
Maşallah tatlış.Aramizda tam olarak 2 hafta var bende 30+6 yim bugün.
Ben top yutmuş gibiyim yaa. Bana da karnın ne kadar yukarıda diye gülüyorlar. Nefes almakta zorlanmaya başladım. Hava da inanılmaz sıcak.Canım gayet normal karnın.Hem daha hiçbirimizin karnı çok çok yukarıda değildir sanmıyorum.Bu haftalardan sonra biraz yukarı çıkar.Doguma yakın iner.Bi de vücut yapısıyla da ilgili bi durum.Endise etme.Ayrica maşallah sana sadece hamile göbeğin var inceciksin fit anne
baya 63 kilo beni ve 10 kg oglumu taşıyordu ve hiç yer kaplamıyor. 21 aylıkken yaptım odasını ben rmzirmeyi kestim. Kendi istediği yatağı halıyı işte oyuncak dolaplarını fln aldım. Busefer bayılarak kendi odasina geçti.Bende park yatak alacagım hem kullanmayacağım zaman katlar dolabın içine koyarım:) hahaha bayagi saglammis☺
çok tatlısınız canım tam top Seninki de
Ilk hamilelikte bende öyleydim canım son ay uyuyamadım oyuzden ne yazıkki 3 yastıkla yatıyordum. Devamlı soğuk süt içiyordum. Biraz o rahatlatıyordu. Bunda arada oluyor allahtan birde ilke gore daha az kilo aldım onunla mi alakalı bilmiyorum.Günaydın
Zor bela uyudum gece oturur vaziyette üç yastıkla
Ya bu reflü beni benden alıyor daha da çok var
Sabahta kalktım şeyim acıyo adım atamadım kemik sanki kırılmış gibi
Her hamilelik farklı gerçekten
Kızın doğunca direkt sigorta açısından senden faydalanmasini sağlayamıyor musunuz? Bendeki de özel sigorta idi ilk kızimda doğar doğmaz başvuru yapmıştık 2-3 gün hastanede kaldı onun için de ödeme yapmamıştıkben de en son kontrole gittiğimde doğum ücretini sordum. bugüne kadar özel sağlık sigortasıyla gittiğim için 5 kuruş para ödemedi doğum nasıl olacak merak edip sordum, yine para ödemicekmişim çok sevindimama sanırım bebeğe ayrı yatış yapacakları için kızımın parasını ödicem sadece, o kadar
o yüzden hepinize tavsiyem kurumsal bir yere işe giriyorsanız ilk sormanız gereken şey özel sağlık sigortası yapıp yapmadıkları olsun.
Denver gelişim tablosunda gelişim aşamaları var, nesne devamlılığı o yaşlarda olması lazım ama anlık farketmemis olabilir, devamlı oluyor mu ona bakmak lazım. Mesela bir sonraki gidisinizde bir oyuncağını saklayın bakalım arayacak mı?Minik bebisleri olan yada cocuk gelisimi bilen arkadaslar biseyi merak ettim.bebegin ay ay gelisiminde kapasitesinin yetebilecegi gelisim asamalrini nasil nereden okuyup ogrenebilirim?
Mesela 2,5 yasinda bi cocukta dikkatimi ceken bisey oldu.oyun oynadigi oyuncaklarinin oldugu odanin icinde esim ortunun altina saklandi ve cocuk bunu farketmedi uzerinden yurudu gecti ses nerden geliyo anlayamadi orada bi yukseklik var neden demedi Bu yasta onu anlamali miydi?.yani bu gibi ayrimlari yapabilecegi yas ne zaman? Bunun gibi kritik donemleri nereden ogrenebilirim?
Bende bugün yıkadım. Ütüleyip yerlestirecegim inşArabam servisten daha çıkmadı. Ikame aracında süresi doldu diye aldılar. Dünden beri evden çalışıyorum ❤ Bizim kızın kıyafetlerini yıkadım. Yavaş yavaş ütüye başladım. Evi bebek kokusu sardı, bu nasil bir şey yaaBugünlerde eviyle, bebeğiyle ilgilenen kendini unutan tam bir domestik anne adayıyım Ütüler beni bekler ❤
Bu göbüşüme düşmüş dediler benim yabaya 63 kilo beni ve 10 kg oglumu taşıyordu ve hiç yer kaplamıyor. 21 aylıkken yaptım odasını ben rmzirmeyi kestim. Kendi istediği yatağı halıyı işte oyuncak dolaplarını fln aldım. Busefer bayılarak kendi odasina geçti.
çok tatlısınız canım tam top Seninki de
Ilk hamilelikte bende öyleydim canım son ay uyuyamadım oyuzden ne yazıkki 3 yastıkla yatıyordum. Devamlı soğuk süt içiyordum. Biraz o rahatlatıyordu. Bunda arada oluyor allahtan birde ilke gore daha az kilo aldım onunla mi alakalı bilmiyorum.
Günaydın güzel anneler, minnoş bebekler, biricik abiler ablalar
Şimdi alıntılar
2 haftadır o ağrı bende var. Dizler yanyana gelince bile ağrı var. Adım atamadığım oldu. Hastaneyi aradım ebe ile görüştüm. Düzenli günde 3-4 parasetamol al. Her ağrıda kasılmada sıcak duş al dediGünaydın
Zor bela uyudum gece oturur vaziyette üç yastıkla
Ya bu reflü beni benden alıyor daha da çok var
Sabahta kalktım şeyim acıyo adım atamadım kemik sanki kırılmış gibi
Her hamilelik farklı gerçekten
Bebek hareketsiz kaldığı zaman, yani kaç saat oldu oynamadı dediğimizde soğuk portakal suyu içmemizi istiyorlar bizden.. Dene bak. İç soluna uzan.. Gümbür gümbür oluyoBen çareyi sürekli soğuk bişey yiyip icmekte buldum. Mideye soğuk bişey girince çok rahatlatiyo. Tabiki yine anlık ama uzun süreli çözümü yok bunun
Yaa aynen böyle olmuştu benim deKızlar Doğum yaklaşıpta karın indiği zaman zaten kendiniz farkedersiniz, böyle göbek bir bağımsız sallanır gibi oluyor yürürken fln böbrekler yan kenarlar karnın üstü boş boş gevşemiş oluyor.. bebek büyüdükçe illa ki aşağıya doğru iniyor göbek ama diğeri başka
10:12 şuan..Günaydın canım.Orda gün yeni mi ayıyorbizde saat öğlen 12.10 sizde kaç?
Ben top yutmuş gibiyim yaa. Bana da karnın ne kadar yukarıda diye gülüyorlar. Nefes almakta zorlanmaya başladım. Hava da inanılmaz sıcak.
Bunlar koca insan olmuş artık maşşallahbuda benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?