2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
daha 3 aylık hamileydim bana karnın aşağıda diyolardı
bugün teyzeme gittim oda aynısını dedi
doğurtamadınız bi beni dedim

Kızlar bilirsiniz bizim milletimiz öğretmenden daha öğretmen, mühendisten daha mühendis, doktordan daha doktordur en iyisini bizim milletimiz bilir :))) teşekkür ederim tatlı anneler bu forum olmasa napardık acaba ne güzel birbirimize destek oluyoruz

bana da oluyordu geçti bayadır, gaviskon öneriyorlar ben onun tadından nefret ettim, birşey yiyip yatmamaya dikkat et canım, soda da çok rahatlatıyor. bu vajinal ağrılar başladı vakit yaklaşıyor kuzular
Ahh ben haftalardır rennii duo şurup ile yaşıyorum zaten
Şişe şişe kafaya dikmece
Arabamda çantamda annemde evde her odada birer şişe
Soda limonda ı ıh anlık rahatlatıyo bi
Bence çaresi yok artık yatınca her şekil geliyo reflü

Ben çareyi sürekli soğuk bişey yiyip icmekte buldum. Mideye soğuk bişey girince çok rahatlatiyo. Tabiki yine anlık ama uzun süreli çözümü yok bunun

Ben top yutmuş gibiyim yaa. Bana da karnın ne kadar yukarıda diye gülüyorlar. Nefes almakta zorlanmaya başladım. Hava da inanılmaz sıcak.

Bende park yatak alacagım hem kullanmayacağım zaman katlar dolabın içine koyarım:) hahaha bayagi saglammis☺
baya 63 kilo beni ve 10 kg oglumu taşıyordu ve hiç yer kaplamıyor. 21 aylıkken yaptım odasını ben rmzirmeyi kestim. Kendi istediği yatağı halıyı işte oyuncak dolaplarını fln aldım. Busefer bayılarak kendi odasina geçti.
çok tatlısınız canım tam top Seninki de
Ilk hamilelikte bende öyleydim canım son ay uyuyamadım oyuzden ne yazıkki 3 yastıkla yatıyordum. Devamlı soğuk süt içiyordum. Biraz o rahatlatıyordu. Bunda arada oluyor allahtan birde ilke gore daha az kilo aldım onunla mi alakalı bilmiyorum.

Kızın doğunca direkt sigorta açısından senden faydalanmasini sağlayamıyor musunuz? Bendeki de özel sigorta idi ilk kızimda doğar doğmaz başvuru yapmıştık 2-3 gün hastanede kaldı onun için de ödeme yapmamıştık

Denver gelişim tablosunda gelişim aşamaları var, nesne devamlılığı o yaşlarda olması lazım ama anlık farketmemis olabilir, devamlı oluyor mu ona bakmak lazım. Mesela bir sonraki gidisinizde bir oyuncağını saklayın bakalım arayacak mı?

Arabam servisten daha çıkmadı. Ikame aracında süresi doldu diye aldılar. Dünden beri evden çalışıyorum ❤ Bizim kızın kıyafetlerini yıkadım. Yavaş yavaş ütüye başladım. Evi bebek kokusu sardı, bu nasil bir şey yaa Bugünlerde eviyle, bebeğiyle ilgilenen kendini unutan tam bir domestik anne adayıyım Ütüler beni bekler ❤

Bende bugün yıkadım. Ütüleyip yerlestirecegim inş

Bu göbüşüme düşmüş dediler benim ya
Sağol canım

Kızlar Doğum yaklaşıpta karın indiği zaman zaten kendiniz farkedersiniz, böyle göbek bir bağımsız sallanır gibi oluyor yürürken fln böbrekler yan kenarlar karnın üstü boş boş gevşemiş oluyor.. bebek büyüdükçe illa ki aşağıya doğru iniyor göbek ama diğeri başka

2 haftadır o ağrı bende var. Dizler yanyana gelince bile ağrı var. Adım atamadığım oldu. Hastaneyi aradım ebe ile görüştüm. Düzenli günde 3-4 parasetamol al. Her ağrıda kasılmada sıcak duş al dedi Sanırım beni doğurtmaya çalışıyo

Oğlumun gebeliği ne sihirliydi ya bu defa her şey farklı. O Alper buraya bi gelsin totosunu ısırmayan..

Ben çareyi sürekli soğuk bişey yiyip icmekte buldum. Mideye soğuk bişey girince çok rahatlatiyo. Tabiki yine anlık ama uzun süreli çözümü yok bunun
Bebek hareketsiz kaldığı zaman, yani kaç saat oldu oynamadı dediğimizde soğuk portakal suyu içmemizi istiyorlar bizden.. Dene bak. İç soluna uzan.. Gümbür gümbür oluyo
Soğuk içecekler sevimli biri

Yaa aynen böyle olmuştu benim de Hatta sandalyede oturunca kucağıma çuval koymuşum gibi görünüyodu, dizime doğru yayılmaca

Reactions: LaL
Ben top yutmuş gibiyim yaa. Bana da karnın ne kadar yukarıda diye gülüyorlar. Nefes almakta zorlanmaya başladım. Hava da inanılmaz sıcak.

Canım vücut yapısı bebeğin pozisyonu vs herkeste farklı olduğu için.Seninkinin yukarıda olması da normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…