2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
O karnın aşağı inmesi durumunu ben anladım ne olduğunu benimki indi. Sırt üstü yatınca falan artık rahat nefes alıyorum boğulacak gibi olmuyorum. Karnımın üstü boş. Ama bu defa da pantolonumu giyemiyorum. Gecen hafta giyiyodum. Şimdi mümkün değil eşim giydirip çıkarıyor bebek kasiklarimda. Bacaklarimi cekemiyorum.

Geçmiş olsun canım . Yanında kimse kalmayack mı ankarada
Çok teşekkürler. Hayır kalamayacak malesef.
Vallahi bende öyle hissediyorum bacaksız ya huyu aynı babası şimdiden seziyorum
Bu vajina kemiğinde baskı normal mi peki bildiğin oradaymış gibi adım attıkça kemik ağrım oluyo
Bende de oluyor pelvik kemiği kopuyor
Kız meylen maşallah hiç +13 gibi durmuyorsun fit anne
Sağol canım aynen böylesi daha iyi. Evet ciğerleri gelişiyor hıçkırarak, 22 mm iyi canım dinlenmeye devam.
Evet kuzum yolunda şükür suyu da kilosu da iyiymiş :)
Oh maşallah kuzuya. Sen de iyisin dimi

Valla çaktırmıyorum ama 57idim 70 olmuşum birazcık boy kurtarıyor galiba çok teşekkür ederim

Maşallahhhh çok ciddii
İnsülinde rekor kimde şekerli anneler? Ben bugün 33 üniteye geçirildim ciğer geliştiriciler şekerli serumlar Demir serumları sayesinde
Kız Lal helal sana valla. Direniyorsun maşallah. Allah emekkerinin karşılığını verir inşallah. Sağlıkla doğsun yavrular sen anne olarak bütün zorlujlara katlandın, şimdi sıra kuzular da

İyiym cok şükür sen nasılsım saryacım şişmeye devam

33 tane iğne değil di mi
2 insülin iğnesi var canım, bunların doz ayarları oluyor birinden sabah 8 öğlen 3 akşam 8 doz vuruyorum, diğerinden sabah 8 akşam 6 doz ayarlayıp vuruluyorum toplamda 33 ünite insülin almış oluyorum

Eklentiler

• 4DE44C45-C519-4C41-BFC7-B120F37C0169.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 62
Amiin canım Allah hepimizin emeğinin karşılığını versin.. annelik bu demek değil mi zaten hepimiz yavrular için elimizden geleni yapıyoruz yeter ki onlar iyi olsun hayırlı evlat olsunlar
Benim daha sabah 6 ünite canım

Yok ilacın dozu o
Yükselmiyorsa iyi canım dengeliyorsa
Maşallah ikizlere ve annesine boylu olmanın avantajı işte fit anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…