10:12 şuan.. ☺
Atlas grip olacak gibiydi gece 1-2 saat masal molası verdik oturduk. Sabah 9’da kalktık o yüzden. Şimdi o kahvaltı yapıyo ben de azıcık size koşayım dedim
ayy herkes öyle diyor canım :)) yakışıklı mı bilemedim burnu sanki benimki gibi şişMaşşallahh yakışıklımaakızz compeng Ömer Kerem sana benzicek
O karnın aşağı inmesi durumunu ben anladım ne olduğunu benimki indi. Sırt üstü yatınca falan artık rahat nefes alıyorum boğulacak gibi olmuyorum. Karnımın üstü boş. Ama bu defa da pantolonumu giyemiyorum. Gecen hafta giyiyodum. Şimdi mümkün değil eşim giydirip çıkarıyor bebek kasiklarimda. Bacaklarimi cekemiyorum.2 haftadır o ağrı bende var. Dizler yanyana gelince bile ağrı var. Adım atamadığım oldu. Hastaneyi aradım ebe ile görüştüm. Düzenli günde 3-4 parasetamol al. Her ağrıda kasılmada sıcak duş al dediSanırım beni doğurtmaya çalışıyo
Oğlumun gebeliği ne sihirliydi ya bu defa her şey farklı. O Alper buraya bi gelsin totosunu ısırmayan..
Bebek hareketsiz kaldığı zaman, yani kaç saat oldu oynamadı dediğimizde soğuk portakal suyu içmemizi istiyorlar bizden.. Dene bak. İç soluna uzan.. Gümbür gümbür oluyo
Soğuk içecekler sevimli biri
Yaa aynen böyle olmuştu benim deHatta sandalyede oturunca kucağıma çuval koymuşum gibi görünüyodu, dizime doğru yayılmaca
Geldim insülinci teyzeden sabah öğle aksam 3 ünite bide gece 8 ünite ye çıkardık puff oldum yorgunlukdan ya
Çok teşekkürler. Hayır kalamayacak malesef.Geçmiş olsun canım . Yanında kimse kalmayack mı ankarada
Bende de oluyor pelvik kemiği kopuyorVallahi bende öyle hissediyorum bacaksız ya huyu aynı babası şimdiden seziyorum
Bu vajina kemiğinde baskı normal mi peki bildiğin oradaymış gibi adım attıkça kemik ağrım oluyo
Sağol canım aynen böylesi daha iyi. Evet ciğerleri gelişiyor hıçkırarak, 22 mm iyi canım dinlenmeye devam.Böylesi senin için iyi olmuş canım iyileşip döner evinize yoksa ilgilenmen kolay olmazdı, ben hamile olmayan halimle çok zorlanmıştım biraz fazla nazlıdır eşim, doktoru hastanesi fiziği götür getir ağrı sancı ilacı çok çektirmişti bana
Hıçkırık ciğer gelişiminin ilerlediğini gösteriyormuş inşallah doğduklarında kendi kendilerine nefes alabilirlerşuan 22mmde rahim ağzı
Oh maşallah kuzuya. Sen de iyisin dimiEvet kuzum yolunda şükür suyu da kilosu da iyiymiş :)
Valla çaktırmıyorum ama 57idim 70 olmuşumÇok teşekkürler. Hayır kalamayacak malesef.
Bende de oluyor pelvik kemiği kopuyor
Kız meylen maşallah hiç +13 gibi durmuyorsun fit anne
Sağol canım aynen böylesi daha iyi. Evet ciğerleri gelişiyor hıçkırarak, 22 mm iyi canım dinlenmeye devam.
Oh maşallah kuzuya. Sen de iyisin dimi
İnsülinde rekor kimde şekerli anneler? Ben bugün 33 üniteye geçirildim ciğer geliştiriciler şekerli serumlar Demir serumları sayesinde
Maşallahhhh çok ciddiibuda benimki
Kız Lal helal sana valla. Direniyorsun maşallah. Allah emekkerinin karşılığını verir inşallah. Sağlıkla doğsun yavrular sen anne olarak bütün zorlujlara katlandın, şimdi sıra kuzular daİnsülinde rekor kimde şekerli anneler? Ben bugün 33 üniteye geçirildim ciğer geliştiriciler şekerli serumlar Demir serumları sayesinde
Benim daha sabah 6 ünite canımİnsülinde rekor kimde şekerli anneler? Ben bugün 33 üniteye geçirildim ciğer geliştiriciler şekerli serumlar Demir serumları sayesinde
Yok ilacın dozu o33 tane iğne değil di mi
Çok teşekkürler. Hayır kalamayacak malesef.
Bende de oluyor pelvik kemiği kopuyor
Kız meylen maşallah hiç +13 gibi durmuyorsun fit anne
Sağol canım aynen böylesi daha iyi. Evet ciğerleri gelişiyor hıçkırarak, 22 mm iyi canım dinlenmeye devam.
Oh maşallah kuzuya. Sen de iyisin dimi
2 insülin iğnesi var canım, bunların doz ayarları oluyor birinden sabah 8 öğlen 3 akşam 8 doz vuruyorum, diğerinden sabah 8 akşam 6 doz ayarlayıp vuruluyorum toplamda 33 ünite insülin almış oluyorum33 tane iğne değil di mi
Evet.. Bütün belirtiler kız dese de ters köşe oldu herkes şok ben “ben demiştim”İki saatcik fark varmış.Senin ikinci de mi erkek benim gibi
Yok o dozajı bir iğne sabah bir öğle bir aksam bir geceBu 8 ünite nasıl oluyor 8 tane iğne mi yapıyorsunuz
Amiin canım Allah hepimizin emeğinin karşılığını versin.. annelik bu demek değil mi zaten hepimiz yavrular için elimizden geleni yapıyoruz yeter ki onlar iyi olsun hayırlı evlat olsunlarMaşallahhhh çok ciddii
Kız Lal helal sana valla. Direniyorsun maşallah. Allah emekkerinin karşılığını verir inşallah. Sağlıkla doğsun yavrular sen anne olarak bütün zorlujlara katlandın, şimdi sıra kuzular da
Yükselmiyorsa iyi canım dengeliyorsaBenim daha sabah 6 ünite canım
Yok ilacın dozu o
Maşallah ikizlere ve annesine
Anamm onlar var dahaİnsülinde rekor kimde şekerli anneler? Ben bugün 33 üniteye geçirildim ciğer geliştiriciler şekerli serumlar Demir serumları sayesinde
Sende cok fitsin masallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?