2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
2 insülin iğnesi var canım, bunların doz ayarları oluyor birinden sabah 8 öğlen 3 akşam 8 doz vuruyorum, diğerinden sabah 8 akşam 6 doz ayarlayıp vuruluyorum toplamda 33 ünite insülin almış oluyorum
Canım bu ciğer geliştirici kan iğnesi nerden vuruluyor ladin doğumcu kendi mi vuruyor başka biri mi vuruyor

Reactions: LaL
bende bugün izinliyim
annemle geldik bize bi yandan yıkanıyo bi yandan kuruyo ütülencek falan
mis oldu ev

gelelim detaylara :)
bizim kız hala 2 hafta önde 2100 gr olmuş doktor 4 kiloyu görürsek normal zor olur diyo her seferinde
37de çatına bakıcam ona göre karar vericem dedi
normal olsun çok istiyodum ama nasip
ne olursa bahtımıza artık üzülmüyorum
2 hafta sonra nstlere başlıcaz dedi 34. haftada
şişliklerimi sordum gebeliğin kanunu bu yapcak bişey yok dedi tuzsuz yiyip bol su içiceksin dedi
çalışabilir aldım buarada
kendimi iyi hissediyorum şuan için
zorlanmaya başladığında gel hemen çalışamaz yazarım dedi

Bakalım Salı göreceğiz canım artacak mı dörtten altıya çıktı bununla dengelenir mi bakalım

Dengelenmese de çözümü var canım şükür çözümsüz değil, biz iyi gidiyorduk kaç haftadır yükselmiyordu tedavi etkiledi
Seni ciğer gelişimi için yapılan steroid etkilemiştir canım şekeri yükseltir o. Çok şükür en azından bebekler etkilenmiyor bu durumdan

30 ünite aksam sadece kaç çıkıyordu ki şekerin
Şekerim düzensiz çıkıyordu zaten tip 2 şeker hastasıyım bir gün akşam yemekten sonra 325 oldu doktor insülin yetmiyor dedi 20'den 30'a çıkardı. Birde sabah öğle akşam humulin ekledi çok şükür şekerim çıkmıyor artık yediklerimede dikkat ediyorum.

Kızlar bu ara canım çok yeşil erik istiyor bol bol yiyorum faydası zararı varmıdır diye baktım kızlar yok yok faydası bol magnezyum varmış içinde kramplara sancılara iyimiş erken doğumu engelliyormuş kansızlığa hemoroide calsiyuma diyabete ve tansiyona iyimiş demem o ki heryerde bol artık yeşil erik yiyin gari

Ya bende çok seviyorum eriği ama malum gebelik şekeri yerken korkuyorum. Kilosuda 18 dolar falan

Benim komsum gecen sene 4200 gr ile 10 dk dogurmus.Bana.her defasinda soyler Banu Cifcinin videolari var nefes egzersizleri falan.onlari izle diye.Dogum aninda nasil nefes alinmali vs bana.onlarin faydasi cok.oldu der durur.Bende izlemeye baslayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…