2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kabızlık sorunu olmayan varmı ki hergun çıkıyorum WC ye ama nasıl çıkıyorum yani
Ay canım ben 3günde 1 çıkıyorum her seferinde rahim ağzındaki polipim kanıyor. İlaç şart oldu her wcde vajinal kanama korkutuyor beni.

Sağa sola dönüp yattigimda bile yanlarım kemiklerim
Inanilmaz acırdı çok şükür geçtı

Inşallah Seninde geçer canım merak etme
Ben hala öyleyim sola yatıyorum her yerim ağrıyor sağa dönüyorum aynı en rahat sırt üstü ama azıcık dinlendirio yine donuyorum

Ay canım ben 3günde 1 çıkıyorum her seferinde rahim ağzındaki polipim kanıyor. İlaç şart oldu her wcde vajinal kanama korkutuyor beni.
Evet canım senin biseyler kullanman lazım galiba lavitabellanin onerileri iyi gelir belki sanada

Anladım canım,evet ya insuline ragmen bir düşüş yok. Bide küçücük iğne bile nasil kanati bacağımı hayret ettim valla

Dün gebe okuluna gittim maden suyunu saymadı içilebilecekler içinde neden dedim sodyum var içinde dedi bişeylere sebep oluyormuş falan filan yakında ayran da zararlı içmeyin diyecekler

Kizlar bide böyle bisey aldik bezleri için,50 bez aliyor asla koku salmıyor. Bide bizim binada copler binanin disinda,hergun muhakkak çöp atariz ama yine de bunu aldim daha kolay olur diye

Eklentiler

• 380C666D-9280-4A79-953E-37A994E11883.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 57
Dün gebe okuluna gittim maden suyunu saymadı içilebilecekler içinde neden dedim sodyum var içinde dedi bişeylere sebep oluyormuş falan filan yakında ayran da zararlı içmeyin diyecekler
Aman herkes ayri bir sey soyluyo.Bazi doktorlarda her.gun icin diyo en iyisi kendi bildigimiz ya

Kizlar bide böyle bisey aldik bezleri için,50 bez aliyor asla koku salmıyor. Bide bizim binada copler binanin disinda,hergun muhakkak çöp atariz ama yine de bunu aldim daha kolay olur diye
Ben bunu ceyda düvencide görmüştüm gerçekten çok işe yaradığını söylemişti. Sıfır koku

Ama sodyumu düşük olanlar var içebilirsin şişenin üstünde yazanlara bak .sodyum yüksek olunca tansiyon çıkarıyor

Ya ben yanma olayının saçla alakalı olduğuna inanmıyorum. Benim günde 10 saat cayır cayır yanıyo, ama bizden saçlı bişi çıkmaz bence:)
Bende inanmıyorum zaten mantık dışı. Kesenin içinde ki bebeğin saçıyla, reflünün ne alakası var. Hem zaten Cayır cayır yandım bende kızımda doğdu kel keleş bişey .

Bunların hepsini almam gerek bende iki tane krem var. Daha önce hafif olmuştu onu iki günde geçirmişti. Bu defa çok fena . Durup durup tekrar ediyor bebekler baskı yaptikca demek ki

Artık konuşmak istemiyorum bu konulari canım. Burda bebeğimle sağlık durumumla alakalı konuları konuşmak istiyorum
Iyi de canim sen kendin soyledin merak.ettiginiz baska seyler varsa sorun diye Dikkat ettimde boyle sakaya falan vuruyosun ama sert tepkilerin varNeyse canim herkesin hayati kendini ilgilendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…