2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Senin saçını yolarım Allahım nolur 10 kilo ödem almış olayım bende

Ya kızlar uyku arkadaşı kullanacak ya da kullanan var mı? Gereklimidir bilemedim. Bugün eşimi tutmasam alıyordu. 300 küsür lira. Evin cimrisi olarak engel oldum ama emin de olamadım. Siz ne diyorsunuz?
Burda 3-5 pound bişi neden öyle pahalı derken okudum white noise istiyomuşsun.
Onlar güzel ama burda bi ark kızı o sesle uyumaya alıştı. Dışarda vs uykuda sorun yaşıyorlar. Aslında sessiz sadece oyuncakla battaniyeyle vs alışması daha güzel ama her bebek de tutmuo onu.. Kendi kendine uyuyakalabilen bebeklerde işe yarıyo ama mesela bizim huyluda 2 yaşına kadar işe yaramadı, şimdi sarıla dolana uyuyo..

Burda da öyle, 4 kiloya yaklaşırsa bebek ya da +4 doğarsa obez muamelesi yapıolar şeker araştırıyolar hemen vs. Sağlıklı bulmuyolar pek, bizim memlekette tosun derler nurtopu derler dedim gülüyo ebe

Ter kokusu falan kalmadı hiç. Ben her gün roll on sürmeden duramazdim mesela. Şimdi hiç gerek kalmıyor.
+1

Uyanır uyanmaz tiroid alıyorum. Yarım saat sonra kahvaltı. İlaçları yanımda götürüyorum. Bir iki saat sonra vicium d3 ile ı mom alıyorum. Kan ilacı öğle yemeğinde süt ürünü vs yoksa o civarlarda değilse bir iki saat sonra alıyorum. Magnezyum suda eriyen. Akşam 10 gibi falan içiyorum.

Var Türklerde bir kilo takıntısı. Kendileri diyet yaparken bile bebeğin kilosunu iyi bulmuyorlar. Ya ne güzel işte çocuk persentil değerleri yakalıyor. Obeziteden uzak. İlla bilmem kimin "moccuk" gibiymiş çocuğu vs. Benim kv öyle misal.

Kv ler anneler yapmasa bari Sağlıklı olsun ister iri olsun ister mini

maşallah göbüş gidince hiçbirsey kalmayacak
Göbüş giderse tabii
İlk gebeliğimde doğum sonrası fotom var bi tane.. Bayaaa 6 aylık hamile gibiyim. Sarmadık korse vs giymedim sıcak die. Gitmez oldu o göbek. Bu defa sarmak istiyorum bakalım daha sıcak ama denemeye değer

Aslında bağırmalık bir şey yok. Biraz bilgisizlik var. Ben de hatırlıyorum acıdan saçma sorular soruyordum. Bi ıkınmada bağırırsam bebeği daha kolay itebilirim diye düşündüm. Bak gayet bilinçli şekilde bir kere bağırdım. Ebe, karnıma bir kere bastırmıştı; bana bağırma dedi. Hakikaten gerek yoktu. İkincide hiç öyle değildim. Saçma soru kısmında eşimle diyalog halindeydim. İyi geldi bana. Bağırmak yerine sancı anında doğru nefes al ver. Dr. nefes al ver yaparken "Aferin" diye destekliyordu beni. Bir yere veya eşine tutun iyi geliyor. Yani bende öyleydi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…