Senin saçını yolarımAy bende kilo veriyorum yaa aksi bir durum mi var ki diye kafam çok karisik. Cumaya randevu aldık ama daha 4 gün var. Canım hiç bir şey yemek istemiyor. Kalorili şeyler yemeye çalışıyorum ceviz fındık falan gibi ama sabah kalktım bı kilo daha gitmiş. Acaba 5 kilo ödem tutma ihtimalim var mıydı ki ? Senin mankenini yesinler
Benim tek kilo yol kankam Meylen zaten ❤ Büyüyorlar valla yaaKiloda aynı gidiyoruz
Maşallah kızışına büyümüş fındık
Sagolasin canimANCHOR UYKU ARKADAŞIM MULİNELİ SET FIRSAT ÜRÜNLERİ Anchor
ANCHOR UYKU ARKADAŞIM MULİNELİ SET FIRSAT ÜRÜNLERİ Anchorwww.madamella.com
B bskscl canım burdan bakabilirsin benimkileri bugün kargoya vermişler elime ulaşmadı daha
Işte müzik çalıyor, yok anne karnı sesi çıkarıyor falan filan anlamadim ki bendeOooww niye öyle pahalı sıradan bi oyuncak gibi bisey ya .Ben 5 € ya aldıydım.
Verirkende aynı olucaz 3er 5er gitcek bak görBenim tek kilo yol kankam Meylen zaten ❤ Büyüyorlar valla yaa
Burda 3-5 pound bişi neden öyle pahalı derken okudum white noise istiyomuşsun.Ya kızlar uyku arkadaşı kullanacak ya da kullanan var mı? Gereklimidir bilemedim. Bugün eşimi tutmasam alıyordu. 300 küsür lira. Evin cimrisi olarak engel oldum ama emin de olamadım. Siz ne diyorsunuz?
Burda da öyle, 4 kiloya yaklaşırsa bebek ya da +4 doğarsa obez muamelesi yapıolar şeker araştırıyolar hemen vs. Sağlıklı bulmuyolar pek, bizim memlekette tosun derler nurtopu derler dedim gülüyo ebeGeçen bi yerde okudum yine şekeri olan annelerde bebek daha fazla insülin salgılıyormuş ve büyüme hormonu etkisi tada büyüme hormonu salgılanmasına neden oluyormuş, bebişler o yüzden önde gidiyormuş.
Omega olan gebelikte kullanılıyor latte olan doğum sonrası emzirme döneminde kullanılıyor.
+1Ter kokusu falan kalmadı hiç. Ben her gün roll on sürmeden duramazdim mesela. Şimdi hiç gerek kalmıyor.
Uyanır uyanmaz tiroid alıyorum. Yarım saat sonra kahvaltı. İlaçları yanımda götürüyorum. Bir iki saat sonra vicium d3 ile ı mom alıyorum. Kan ilacı öğle yemeğinde süt ürünü vs yoksa o civarlarda değilse bir iki saat sonra alıyorum. Magnezyum suda eriyen. Akşam 10 gibi falan içiyorum.Iyi aksamlar arkadaslar bu sabah kahvaltimi yaptım mideme sanki bicak sapliyorlar bir sanci bir aci daha once hic yasamadim aglatti beni o derece doktorumu aradim hemen gel görelim dedu korkuyla gittim bebise bakti gayet iyi suyum iyi tansiyonum iyi ust karin ultrasonu cekilecek dedi safra kesesi mide karaciger bobreklerime bakildi ama doktor mideyi görmekte o kadar zorlandı ki gaz sirf karninin ici dedi neyse sonuçla doktora gittim gaviscon verdi ... ama bence sabah kahvaltısından sonra magnezyum vitamin ve imom iciyorum hepsi ayni anda icince beni fena yapti siz nasil iciyorsunuz
Burda da öyle, 4 kiloya yaklaşırsa bebek ya da +4 doğarsa obez muamelesi yapıolar şeker araştırıyolar hemen vs. Sağlıklı bulmuyolar pek, bizim memlekette tosun derler nurtopu derler dedim gülüyo ebe
+1 ☺
Güzel canım bende evde kendim hazırlıyorum bunlardanKızımın hediyelik leri hazırlandı kızlar nasıl
Kv ler anneler yapmasa bariVar Türklerde bir kilo takıntısı. Kendileri diyet yaparken bile bebeğin kilosunu iyi bulmuyorlar. Ya ne güzel işte çocuk persentil değerleri yakalıyor. Obeziteden uzak. İlla bilmem kimin "moccuk"gibiymiş çocuğu vs. Benim kv öyle misal.
Benim 1545Cokda önde değil canım benim 31.haftada 2350 çıktı kilosu
Ha bu göbek nedur?
Hacı şeriften cikolata sıparişi verecek arkadaslar ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz.nekadar dayanır ki ?
Göbüş giderse tabiimaşallah göbüş gidince hiçbirsey kalmayacak
Bende öyle yapayım bari .70 adet yeterli olur bize asagısını görmedimBiz de isimli ordan sipariş düşünüyoruz. Miktarı az olacak. Sadece eve gelenlere. Haziranın ilk yarısında veririz heralde.
Benim burda iyice psikolojim bozuldu ya:)
Ilk geldiğim gün nst odasının yakınında doğum yapanlar bağırıyordu falan tırstım biraz simdide yanimdaki hastanın sancısı var doğum yapacak fena inliyor zavallı kadın ya ne zormus kadın olmak .
Benden tosun çıkmaz benceHakikaten hee.Bebiş mi tosun ki?
Seni hemen şikayet ediyorum banlasinlar zalımın kızı!!Ha bu göbek nedur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?