2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benimde kaplumbağam var nolmuş
Ayy benimde kaplumbağam var ben tam bir su kaplumbağası aşığıyım, İlkokul 8den beri beslediğim bi michelangelom vardı üni.de evimde öldü ilk senemde sonra eşimle aldık 2 sene önce kapluşumuz var resmen aşk yaşıyoruz, elimizde yanımızda geziyor uyuyor

Benimki hamilelikten öncede şimdide hep değerlrrim aynı çıkıyor.genelde 11 yada 12.
sağlık ocağının ücretsiz verdiği kan ilacını ve vitamini kullanıyorum.başka kullanamıyorum aç karnına olduğu için mide ağrısı yapıyor

Kızlar çikolata/lokum/draje dışında mevlüt yada bebek ziyareti için gelenlere ne düşünüyorsunuz? Ben hastane süslemeyeceğim, gelen olursa evimize gelir oda 20 kişi anca.
Ben çiçek sepetinden bebek keki sipariş edicem ve hacı şeriften irmik helvası. Bir de arkadaşım gazoz şişesi süsleyip ona da şerbet yapacak :):) Bunlar hastane için evi sonra düşünürüz :)

Aynen burdan çıkınca doğru nefes egzersizi için videolar falan bakıcam inşallah. Benim doğumla ilgili hiç bilgim yok video falanda bakmadım hiç bisey bilmesem daha iyi olacakmış gibi .
Yanımdaki kadını akşam götürdüler sabah bebisiyle geldi çok mutlu oldum darısı başımıza zamanında inşallah.

Kızlar çikolata/lokum/draje dışında mevlüt yada bebek ziyareti için gelenlere ne düşünüyorsunuz? Ben hastane süslemeyeceğim, gelen olursa evimize gelir oda 20 kişi anca.
Bizim hastane odayı susluyormus balonlarla tüllerle fln. Bende sadece çikolata yaptırdım :) yeter diye düşünüyorum. İkram çok olursa gelen gitmez bı turlu gerek yok iyi ağırlamaya o kadar

Evet son 3 gunde catlayan duydum o yuzden son ana kadar nolur belli olmaz diyorum.suana kadar olmadi bende de.
6 kilo almayi nasil basardin.hedefim oydu ama olmadi benim.suan 11 falan aldim
Benim oğlumda son 3 gün çatladı
Bunda da obur tarafında başlamış 1 2 ben ilkinde çok yaglanmistim. Onda bile ise yaramadı. Oyuzden bunda saldım bu karına olmazsa şaşarım zaten ya

Evet, Nasipse ilk bebek olacak. Gerçekten seçenekler arasında boğulduğumuz için en son sizlerden gelebilecek önerileri alayım dedim. Sanırım biz de yüzüne bakıp karar vericez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…