2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kizlar selamlar drdan geldim nst de sanci cıktı nidicard diye bi ilaç yazdı 32 haftadayım biraz korktum var mı böyle bisey yaşayan

Bugün hiç iyi hissetmiyorum kızlar hem baskı var hem benim sıpa çok kötü itiyo karnımı hem genele yayılan Bi adet sancısı gibi Bi sancı var çözemedim

Canim aramızda 2 hafta var neredeyse ve benim kıza uzun diyorlar. Senin de mankenler gayett uzun ❤ Didem Soydan olacak bizim kizlar
Yani bana doktor öyle bişi dememişti, o hafta biri 41 ya da 42, biri 45 cmdi. Ama bakıyorum genele göre bana da uzun geldi tabii bunun devamı da gelecek mi bakalım. Kızlarımız uzun olursa fena olmaz tabii, hemen voleybola yazdırırız

Ya kızlar uyku arkadaşı kullanacak ya da kullanan var mı? Gereklimidir bilemedim. Bugün eşimi tutmasam alıyordu. 300 küsür lira. Evin cimrisi olarak engel oldum ama emin de olamadım. Siz ne diyorsunuz?
Ben aldım canım sabam linkini atayım hem sevimli hem fiyatı uygun

Tabiki önce sağlık. Az kaldı, tiplerini de hiç göremedik, sıkıntıdan bunlara sardım işte:) benim taraf baya uzum, eşimin kısa:) ondan da biraz bu merak:))

Ben gunluk bir bak sut iciyorum yogurt pek aklima gelmiyorda ama 1 bardak sutte yetmez bence

Maşallah sen bana göre çok iyisin beslenme konusunda ben sıkıldım artık birde kilo almak yerine veriyorum o da ayrı bi saçmalık bebek çok iyi ama ben niye veriyodum çözemedim gayette yiyorum yani doktor da kasma artık kendini 2 3 kilo alabilirsin ayda diyor dedim ben hiç kasmadim ki

Tabiki önce sağlık. Az kaldı, tiplerini de hiç göremedik, sıkıntıdan bunlara sardım işte:) benim taraf baya uzum, eşimin kısa:) ondan da biraz bu merak:))
Ultrasonda boy ölçülemediğini tahmini söylediklerini önemli olan kilosu olduğunu okudum yani o ölcümler doğru olmayabilirmiş

Bana da perinatalog aynı şeyi söyledi. Şeker yüksek devam ederse haftaları büyük de olsa küvez durumları olur dikkat et diye. İnşallah sağlıkla gelirler ya
Geçen bi yerde okudum yine şekeri olan annelerde bebek daha fazla insülin salgılıyormuş ve büyüme hormonu etkisi tada büyüme hormonu salgılanmasına neden oluyormuş, bebişler o yüzden önde gidiyormuş.
Bir de I mom un türevleri varmış. Ben I mom omega aldım. Belki senin I mom kalsiyum içeriklidir.
Omega olan gebelikte kullanılıyor latte olan doğum sonrası emzirme döneminde kullanılıyor.

Ya kızlar uyku arkadaşı kullanacak ya da kullanan var mı? Gereklimidir bilemedim. Bugün eşimi tutmasam alıyordu. 300 küsür lira. Evin cimrisi olarak engel oldum ama emin de olamadım. Siz ne diyorsunuz?
Oooww niye öyle pahalı sıradan bi oyuncak gibi bisey ya .Ben 5 € ya aldıydım.

İnşallah sorun olmadan bitiririz bu süreci ya araştırdıkça neler çıkıyor .

Süt ve süt ürünlerini yememiz yeterlimiymiş ben biraz onlara yükleneyim bari doktora gittiğimde sorana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…