Kızlar illa battaniyeli bişi almanıza gerek yok ki uyku arkadaşı için şuan bir tane oyuncak ediniyorsunuz akşamları onunla yatıyorsunuz kokunuz siniyor sonra bebeğin yanına koyuyorsunuz bukadar
Yani bana doktor öyle bişi dememişti, o hafta biri 41 ya da 42, biri 45 cmdi. Ama bakıyorum genele göre bana da uzun geldi tabii bunun devamı da gelecek mi bakalım. Kızlarımız uzun olursa fena olmaz tabii, hemen voleybola yazdırırız
Ya kızlar uyku arkadaşı kullanacak ya da kullanan var mı? Gereklimidir bilemedim. Bugün eşimi tutmasam alıyordu. 300 küsür lira. Evin cimrisi olarak engel oldum ama emin de olamadım. Siz ne diyorsunuz?
Benimkiler miadında 49 ve 50 cm olarak doğdular. Belki 52 53 54 falan doğar seninkiler.
En güçlü etken gen. Özellikle doğum sonrası bu acayip fark ediyor. Doğum boy ve kiloları çok iyi benimkilerin. Lâkin şu an sınıfın kısalarındanlar. Ebeveynleri kısa çünkü
Neyse ki çok şükür sağlıklılar..
Tabiki önce sağlık. Az kaldı, tiplerini de hiç göremedik, sıkıntıdan bunlara sardım işte:) benim taraf baya uzum, eşimin kısa:) ondan da biraz bu merak:))
Bu haftalarda bebeğin kalsiyum ihtiyacı maksimum seviyeye çıkıyormuş. Ben süt de içmeye başladım. Eskiden içmiyordum. Bir tabak yoğurt bir bardak süt ve sabahları peynir tüketiyorum. Ben de sorayım doktora unutmayim.
Bilmiyorum ki canım. Benim biraz yaşım var acaba ekstra gerekir diye mi düşündü ki. Ben hamilelikten önce de kahvaltıda çay yerine süt içen biriydim. Bir tek yaz mevsiminde süt istemiyordu canım. Hala her gün bir bardak süt içiyorum. Yoğurt düzenli değil. Ama içecek durumlarında ayran tercih ediyorum. Peynir çeşitlerini de seviyorum. Kelle, van otlu peynir, süzme, pınar beyaz.
Bir de I mom un türevleri varmış. Ben I mom omega aldım. Belki senin I mom kalsiyum içeriklidir.
Çiğ badem de kadınlar için kalsiyum kaynağı. İki tane ince kabuk çiğ badem alıyorum her gün.
Maşallah sen bana göre çok iyisin beslenme konusunda ben sıkıldım artık birde kilo almak yerine veriyorum o da ayrı bi saçmalık bebek çok iyi ama ben niye veriyodum çözemedim gayette yiyorum yani doktor da kasma artık kendini 2 3 kilo alabilirsin ayda diyor dedim ben hiç kasmadim ki
Tabiki önce sağlık. Az kaldı, tiplerini de hiç göremedik, sıkıntıdan bunlara sardım işte:) benim taraf baya uzum, eşimin kısa:) ondan da biraz bu merak:))
Bana da perinatalog aynı şeyi söyledi. Şeker yüksek devam ederse haftaları büyük de olsa küvez durumları olur dikkat et diye. İnşallah sağlıkla gelirler ya
Geçen bi yerde okudum yine şekeri olan annelerde bebek daha fazla insülin salgılıyormuş ve büyüme hormonu etkisi tada büyüme hormonu salgılanmasına neden oluyormuş, bebişler o yüzden önde gidiyormuş.
Ya kızlar uyku arkadaşı kullanacak ya da kullanan var mı? Gereklimidir bilemedim. Bugün eşimi tutmasam alıyordu. 300 küsür lira. Evin cimrisi olarak engel oldum ama emin de olamadım. Siz ne diyorsunuz?
Geçen bi yerde okudum yine şekeri olan annelerde bebek daha fazla insülin salgılıyormuş ve büyüme hormonu etkisi tada büyüme hormonu salgılanmasına neden oluyormuş, bebişler o yüzden önde gidiyormuş.
Omega olan gebelikte kullanılıyor latte olan doğum sonrası emzirme döneminde kullanılıyor.
Bugün sordum kalsiyum takviyesinin yoğurt peynir süt ve süt ürünleri dedi d vitamini düşükse istediğin kadar takviye al çok bı faydası olmaz ki dedi benimde d vitamini. Biraz düşüktü onu kullan yeterli dedi