2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Güzel canım. Bende bunun doresi var onu götürücem.
Kizlar selamlar drdan geldim nst de sanci cıktı nidicard diye bi ilaç yazdı 32 haftadayım biraz korktum var mı böyle bisey yaşayan
Geçmiş olsum canım. Çok önemli değil demek ki eve yollamışlar canım, ne dedi doktorun?
Çok geçmiş olsun. Ben sadece ocean mummy kullanıyorum.
Ha bu göbek nedur?
Zalım zalım zalım zalım ne olacak benim halımmmmm

Aaaa hiçde övemem valla neyse o:))) elbise modlarındayım bende en rahatı şu aralar
Burası bile 20 derece olduysa oraları hayal edemiyorum, elbisesiz olmaz bu saatten sonra Öpücükler yolladım yakala

Adım zalım kalcak he

Hiç belli olmaz canım orasi :) bazi tosun annelerde 2000 gram anca cikariyor. Demem o ki gorüntünle alakası yok
Olamaz mı? Olabilir.. diyetim ben o zaman

Sağa donuyorum sola dönüyorum sırt üstü yatıyorum olmuyor.Biraz dolanıp geri yatıyorum yine olmuyor.A dostlar ben böyle bişey görmedim resmen 2 gündür bir anda iyice ağırlaştım.Karnim top oldu kaburgama dayandı.Bi sertlesiyor bi yumuşuyor.

Ay benim göbiş deliğim çok yumuşak dokunamıyorım:)

Kızlar çikolata/lokum/draje dışında mevlüt yada bebek ziyareti için gelenlere ne düşünüyorsunuz? Ben hastane süslemeyeceğim, gelen olursa evimize gelir oda 20 kişi anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…