2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bizimde henüz bi ismimiz yok çok kararsızlık yaşıyoruz:)
İnanın artık bunaltmaya başladı hala isim yok mu soruları o yüzden kız bebek isim önerileri istemiştim :) Nida, Ahsen, Yağmur, Alina gibi isimler var aklıma gelen. Aslında klasik olacak ama Zeynep koymak istemiştim eşimle tanışmadan önce onu da abisi ve ablası zaten çocuklarına koymuş. 3.sü için kayınvalidem karşı çıktı

Nst de sanci cıktı da ilaç yazdı işte 1 hafta kullan gel dedi bakalım inşallah düzelir

Allah gücünü kuvvetini artırsın valla harikasın maşallah
Amin canım cümlemizin, hepimize sağlıklı ve zamanında doğumlar olsun inşallah. Kızımda da 37+0 'a kadar çalıştım. İzne ayrıldım, 1 hafta temizlik, hazırlık vs. kızım 38+2'de geldi sıpa :)
Nst de sanci cıktı da ilaç yazdı işte 1 hafta kullan gel dedi bakalım inşallah düzelir
Geçmiş olsun tekrardan, çok tedirgin olacağın bir şey yok demek ki, eve yolladığına göre demek istedim. İnşallah sağlıkla zamanında gelirler kuzular.

Kızlar günaydın rüyamda Aybalamı emziriyodum, o kadar güzel bir rüyaydı ki uyanmak istemedim resmen aşk yaşıyordum Allahımmm, herkese nasip olsun umarım  EDIT : Instagramda ebelerin sayfalarını takip etmeye başladım bu aralar, doğum sonrası meme masajlarını izledim ondan etkilendim galiba

Son düzenleme:
Saydiklariniz arasinda en cok Yagmur severim ben

Kızlar günaydın rüyamda Aybalamı emziriyodum, o kadar güzel bir rüyaydı ki uyanmak istemedim resmen aşk yaşıyordum Allahımmm, herkese nasip olsun umarım
Ay bende bi kaç gün önce emziriyordum okadar gercektiki uykudan uyandım beşik aradım cok etkilendim insallah o günleride görürüz

Kızlar çikolata/lokum/draje dışında mevlüt yada bebek ziyareti için gelenlere ne düşünüyorsunuz? Ben hastane süslemeyeceğim, gelen olursa evimize gelir oda 20 kişi anca.
Ben eve gelene çikolata tutacagım şerbet birde insallah .mevlütde de magnet yaptım onu dagıtacagım

Hayırlı haberlerle inşallah canım
Evet, Nasipse ilk bebek olacak. Gerçekten seçenekler arasında boğulduğumuz için en son sizlerden gelebilecek önerileri alayım dedim. Sanırım biz de yüzüne bakıp karar vericez
Benim en sevdiğim isimler Zeynep, Asya, AMine ve sare. Sizin isimlerin arasında da yağmur güzel
Evet canım bizim
Oyy yerim burnunubenimde bir buçuk yaşında yeşil gözlü bir oğluşum var

Ne zaman bir yerlere gitmeye kalksak o gün hep yağmur yağar :) Düğünümüzde bile ağustos sıcağında yağmur yağdı :) Sanırım Yağmur ismi bizim için de güçlü bir aday
canım hangi yıl evlendin? ben de ağustos yağmurundan muzdarip olan bir gelindim :)

Kızımın adında kararsızlık yaşadım Nisa mı Nida mı diye Nisa koymaya karar verdik birde Sare var mesela kısa isimlerin hastasıyım Nida çok güzel bir isim

canım benimde 24unde fln alacak dr. 32 haftada 49 cm di bizim oğlan onceki oğlum 9 gün erken gelmesine rağmen 54 cm doğdu hastane çıkışının tulumu fln direk küçük gelmişti. Hiç giydirememistim. Bence seninkiler uzun olacak.
Ya kızlar uyku arkadaşı kullanacak ya da kullanan var mı? Gereklimidir bilemedim. Bugün eşimi tutmasam alıyordu. 300 küsür lira. Evin cimrisi olarak engel oldum ama emin de olamadım. Siz ne diyorsunuz?
Biz hiç kullanmadık. Birtane küçük uzun yastığı vardı Ona sarılıyordu hep 31 aylık şuan halen ona sarılıp yatmak istiyor.

ya bu Aybala ne kadar güzel bir isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…