2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım bencede çok güzel ve farklı ismiyle yaşasın kızın boşver milleti. Eşimin teyzesi de bana diyor ki bu isimleri kim buldu kime sordunuz bende birilerine sormamız mı gerekiyordu kendimiz bulduk dedim konu kapandı
Canım o müzikli olanlar falan bencede uyku arkadaşı olarak çok mantıklı gelmedi. Bu hem güzel hem fiyatı uygun. Güle güle kullansın miniklerimiz

ne kadar ince düşünmüşsün tebrik ediyorum seni

Kızımın adında kararsızlık yaşadım Nisa mı Nida mı diye Nisa koymaya karar verdik birde Sare var mesela kısa isimlerin hastasıyım Nida çok güzel bir isim
Nida eşimin ismiyle başlayıp benim ismimin son hecesiyle bitiyor.O yüzden alternatiflerimiz arasında

Rüyamda bebeğim Özcan Deniz'in kopyasiydi
Resmen Özcan Deniz i doğurmuştum

"Evlat sonuçta, zamanla ısınırım heralde" diye söyleniyordum rüyamda

Bende gördüm bebeğimi rüyamda çok güzeldi
Ama kızı kaybettim ben nasıl gerilmiş uyandım anlatamam
İki çocuk benim neyime birini yaparken öbürünü kaybettim

Aa ne münasebet ona özel isim mi koyulacak tam bir densiz miş o ne koyuyormuş isim olarak acaba bence beğenmiş de olabilir içten içe çünkü güzel ve farklı bi isim

Aa ne münasebet ona özel isim mi koyulacak tam bir densiz miş o ne koyuyormuş isim olarak acaba bence beğenmiş de olabilir içten içe çünkü güzel ve farklı bi isim
O bize asla söylemez hamile olduğunu bile 3 bucuk aylıkken söyledi hatun onun için artık umursamıyorum, çocuk benm isim benim hakkım diyorum geçiyorum kuzum

Ahh Maya

Kız olsaydı kesin Maya olacaktı bizim
Koyana kadar da kimseye söylemeyi düşünmüyoduk bıtbıt yorum yapmasınlar diye

Meylenin ninesinin ismiydi eşinin çok şaşırmıştım

Çok güzel di mi, sadece isim değil hiçbir şeyi söylememek lazım olunca görürler duyarlar nasılsa:)

Evet, gayet de beğendim. Gelir birkaç güne. Fiyatı gerçekten uygun. 300 leri görünce yuh demiştim. :)

Bende 30 haftalık hamileyim bayanlar oynamaları azaldı korkuyorum acaba neden sizin de oyle bir şey oldu mu

Ya kizlar sizlerde de oluyo mu bilmiyorum ama ben bazen boyle cok heyecanliyim bebegim olacak diye cokta seviyorum isteyerek de hamile kaldim .Bazen de boyle bir sıkıntıli halim oluyo nasil olacak bakabilecek miyim gece nasil kalkacagim vs boyle seyeler aklima geliyo bir depresyon halleri oluyo ya ara ara. hormonlarla mi alakali acaba.Ablama sordugumda hamilelikte oluyo ara ara der ama bazen bana cok zor geliyo.

buna bi de bebeği kucağına aldığın anı düşünerek ağlamayı da eklersek = ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…