2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
hastane odası için çikolata ve açacaklı magnet yaptırcam inşallah. masayı da kendim süslemeyi düşünüyorum, extra olarak da kuru pasta ve limonata koyarız. Yalnız benim de aklıma takılan şu, nasip olursa doğumdan önce hemen masa kurulsun istiyorum video için ama ben doğumdayken çoluk çocuk kesin eller her yeri, e yapmasam da doğum sonrasına kalacak. Gerçi fotoğrafçı doğumdan bir gün sonra yine geliyoruz bebekle çekiminizi yapıyoruz dedi ama ertesi güne çikolata fln kalmaz. extra bi kutu çikolata alıp doğum sonrası dağıtsam diğerini sunmasam abes mi olur ki

Çok biliyo onlar valla bende farklı hisler uyandırdı, hem farklı hem geleneksel gibi...yani bilmiyorum anlatamadım ama güzel gerçekten
Azerbaycan Türkçesi bi isim olduğu için ve sırf gelenekselliği için istiyordum taa yıllardır, sonra eşimle tanıştık, O da Karslı olunca sağ olsun çok sevdi ismi ve buna karar verdik güzel değil diyenlere başta görümcek olmak üzere böyle yapıyorum artık

ehehe kızına da öğret o da yapsın halasına:) ana baba karar verdikten sonra böyle lüzumsuz konuşanlara da ayar oluyorum size ne be kardeşim çocuk benim çocuğum bak atarlandım durduk yere

Eşim Azeri kökenli onlardada böyle isimler var bence kendi köklerinden isim seçmen çok çok güzel canım değişik tınılı anlamlı bala denilerek sevilebilir sen bakma millete adıyla bin yaşasın
meylencim eşinin ananesinin adı maya mıydı yoksa ben mi uyduruyorum :)))

Eşim Azeri kökenli onlardada böyle isimler var bence kendi köklerinden isim seçmen çok çok güzel canım değişik tınılı anlamlı bala denilerek sevilebilir sen bakma millete adıyla bin yaşasın
Kesinlikle canım hatta geçen instagramdan bi arkadaşım sordu, ben kapı süsünü hikaye olarak atmıştım, aa diyo ben aybalayı hitap olarak kullanıyorsunuz, başka isim koyarsınız diye düşünmüştüm ama çok güzelmiş falan dedi ama işte her ailede bi muhalefet tip çıkar ya bizde de görümcek o rolü üstlendi, beni canımdan bezdirdi bu konuda 5 aydır ki kendi de hamile en son baktı benden yüz bulamayınca kardeşine sardı, bi isim daha koyun da bizde onu kullanalım dedi, benim koca da, sen senede bir iki kere görecen diye isim mi ayarlıcaz sana göre dedi konu kapandı

Aman boşver canım ya herkes karışır bizimde neler dediler daha modern Bi isim bulsanıza yok kulağa hoş gelmiyo sizene ben mutluysam kocam mutluysa diğerleri sussun Bi zahmet isim öyle bişey ki aklına gönlüne düştüyse başka isme ısınamıyosun zaten

Kesinlikle kuzum Nisa ismine hep bayılmışımdır, adıyla yaşasın güzel Nisa kuzu

Kesinlikle haklısın. Saye- göndermiş, benim de çok hoşuma gitti. Az önce sipariş verdim. En güzeli bu sanırım.

maya da çok hoş bir isim ben çok beğeniyorum çimeni eleyebiliriz ama
İşte eski insanlar koymuşlar canım bizim modern değişik dediğimiz isimler onlar için çok normal zamanında konulmuş isimler
Eşim Maya olsun çok istedi ama Görümcemin hayali var çocukluktan beri elinden almak istemedim o yüzden ona bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…