2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İsim konusunda herkesin muhalefet olmasından nefret ediyorum... bırakın da ana babaya kalsın zahmet olacak ama sanki kendileri cekiyor hic alakasi olmayan bile muhalefet basindan beridir esim Eymen istiyor evet cok var evet fazla var ama adamın icine o sinmis hayret bisey millet hic laf anlamiyor biri cikiyor guzel diyor biri cikiyor cok cocuksu bi isim diyor biri cikiyor bilmem ne Birde hayatmda 2 kez gordugum esimin halasi isim belli zaten kaynatanin adı dedi direk yuzume ben baba ismi koymuyorum eymen koyacagm dedm iyi bari anlami iyi bisey koyunda ozaman dini anlami olan yapti soylece agzini yayarak ve kendi kizida hamileydi bende kendi kizin koyacakmi kaynatasinin ismini diye sordum bana direk yok yok onunki modern isim dni degl dedi kendilerine gelince kulp bulmakta ustlerine yok malesef
bi defa da kaynanam biri mahmut koymusta yanina bi isim koymslar nasil guzel olms diye laf vurdurdu oylemi dogrudur dedm hic kâle almadim mahmut ismi koymak istemiyorum haksizmiyim

ilk bebek sahibi olacakların klasik sıkıntıları ikincide çok daha rahat oluyorsun

boşver. Tıka kulaklarını . Benim ilk oğlum iki sene sürdü . Bu oğlan olmasa dedim . Oldu bunda da aynı dert ama daha az . Ben çekiyorum kahrını hem ne olacak isim konsa konmasa .

boşver. Tıka kulaklarını . Benim ilk oğlum iki sene sürdü . Bu oğlan olmasa dedim . Oldu bunda da aynı dert ama daha az . Ben çekiyorum kahrını hem ne olacak isim konsa konmasa .
Eşim istese babasinin adini koymak tamam dicem ama mevzusu bile gecmedi inan ki koymak istemiyor oda bende neden illa baba isimlerini koymak zorundayms gibi bir algı var anlamiyorm

Evet, gayet de beğendim. Gelir birkaç güne. Fiyatı gerçekten uygun. 300 leri görünce yuh demiştim. :)
Hiç gerek yok canım o kadarına dediğin gibi o nedir.
Tükenmiş kız Başak seni bekliyorlarmış demekki
Aaa bitmiş mi. Onun birde mulinelisi var 35 liraydı. Yanında ilk dişi bs için saklamalık kurular bardı kuzum ondan vardır daha

Eşim istese babasinin adini koymak tamam dicem ama mevzusu bile gecmedi inan ki koymak istemiyor oda bende neden illa baba isimlerini koymak zorundayms gibi bir algı var anlamiyorm
öyle bizimde aynı oldu . Hiç hasan diye mevzu geçmedi . Ama iki sene olay oldu resmen kondu konmadı..

Iyi bari bende mi bir sıkıntı var diye dusunup duruyorum
yok yok, bakarsın hemde bu düşüncen kaygın varsa en güzelinden bakarsın . İllaki zorlanıyor insan ama bakış o gülüş herşeye değer .. Sağlıkla gelsinler

valla benim eşim lafını etti baba isminin ( muhittin) yok dedim inşallah konu kapanmıştır. Biz de anlaşamıyoruz o benimkileri çok modern buluyor ben onunkileri kaba ve eski Ben Kerem , Emir, Yusuf belki yanlarına Ali istiyorum eşime beğendiremedim

Ikimizin annesinin isimleri ayni keske babalarimizin ayni olsaymis diyorum Mahmut ismi evet anlamli ama bana soylerken kaba geliyor benim babamin da adı ali alihan koymak isterdm ikiside ali olsaydi

Bende 30 haftalık hamileyim bayanlar oynamaları azaldı korkuyorum acaba neden sizin de oyle bir şey oldu mu
2-3 saatte bir toplamda 10 kere hareket etmesi yeterli bazen pozisyonundan kaynaklı oynuyodur ama hissedemiyosundur ee yeri de daralıyor ama aklında bişey varsa cidden hareketi azalırsa mesela sabahtan akşama hissetmezsen doktora gitmende yarar var canım

Sağol canım oynuyorda az ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…