buna bi de bebeği kucağına aldığın anı düşünerek ağlamayı da eklersek = ben
büyüdüğü için sanırımBende 30 haftalık hamileyim bayanlar oynamaları azaldı korkuyorum acaba neden sizin de oyle bir şey oldu mu
Sara koy benım ismimmmKızımın adında kararsızlık yaşadım Nisa mı Nida mı diyeNisa koymaya karar verdik birde Sare var mesela kısa isimlerin hastasıyım Nida çok güzel bir isim
ilk bebek sahibi olacakların klasik sıkıntılarıYa kizlar sizlerde de oluyo mu bilmiyorum ama ben bazen boyle cok heyecanliyim bebegim olacak diye cokta seviyorum isteyerek de hamile kaldim .Bazen de boyle bir sıkıntıli halim oluyo nasil olacak bakabilecek miyim gece nasil kalkacagim vs boyle seyeler aklima geliyo bir depresyon halleri oluyo ya ara ara. hormonlarla mi alakali acaba.Ablama sordugumda hamilelikte oluyo ara ara der ama bazen bana cok zor geliyo.
boşver. Tıka kulaklarını . Benim ilk oğlum iki sene sürdü . Bu oğlan olmasa dedim . Oldu bunda da aynı dert ama daha az . Ben çekiyorum kahrını hem ne olacak isim konsa konmasa .İsim konusunda herkesin muhalefet olmasından nefret ediyorum... bırakın da ana babaya kalsın zahmet olacak ama sanki kendileri cekiyor hic alakasi olmayan bile muhalefet basindan beridir esim Eymen istiyor evet cok var evet fazla var ama adamın icine o sinmis hayret bisey millet hic laf anlamiyor biri cikiyor guzel diyor biri cikiyor cok cocuksu bi isim diyor biri cikiyor bilmem ne Birde hayatmda 2 kez gordugum esimin halasi isim belli zaten kaynatanin adı dedi direk yuzume ben baba ismi koymuyorum eymen koyacagm dedm iyi bari anlami iyi bisey koyunda ozaman dini anlami olan yapti soylece agzini yayarak ve kendi kizida hamileydi bende kendi kizin koyacakmi kaynatasinin ismini diye sordum bana direk yok yok onunki modern isim dni degl dedi kendilerine gelince kulp bulmakta ustlerine yok malesef
bi defa da kaynanam biri mahmut koymusta yanina bi isim koymslar nasil guzel olms diye laf vurdurdu oylemi dogrudur dedm hic kâle almadim mahmut ismi koymak istemiyorum haksizmiyim
Eşim istese babasinin adini koymak tamam dicem ama mevzusu bile gecmedi inan ki koymak istemiyor oda bende neden illa baba isimlerini koymak zorundayms gibi bir algı var anlamiyormboşver. Tıka kulaklarını . Benim ilk oğlum iki sene sürdü . Bu oğlan olmasa dedim . Oldu bunda da aynı dert ama daha az . Ben çekiyorum kahrını hem ne olacak isim konsa konmasa .
Iyi bari bende mi bir sıkıntı var diye dusunup duruyorumilk bebek sahibi olacakların klasik sıkıntılarıikincide çok daha rahat oluyorsun
Geçti canım yaSara koy benım ismimmm
Hiç gerek yok canım o kadarına dediğin gibi o nedir.Evet, gayet de beğendim. Gelir birkaç güne. Fiyatı gerçekten uygun. 300 leri görünce yuh demiştim. :)
Aaa bitmiş mi. Onun birde mulinelisi var 35 liraydı. Yanında ilk dişi bs için saklamalık kurular bardı kuzum ondan vardır dahaTükenmiş kız Başakseni bekliyorlarmış demekki
TSK ederim canımbüyüdüğü için sanırım
öyle bizimde aynı oldu . Hiç hasan diye mevzu geçmedi . Ama iki sene olay oldu resmen kondu konmadı..Eşim istese babasinin adini koymak tamam dicem ama mevzusu bile gecmedi inan ki koymak istemiyor oda bende neden illa baba isimlerini koymak zorundayms gibi bir algı var anlamiyorm
yok yok, bakarsın hemde bu düşüncen kaygın varsa en güzelinden bakarsın . İllaki zorlanıyor insan ama bakış o gülüş herşeye değer .. Sağlıkla gelsinlerIyi bari bende mi bir sıkıntı var diye dusunup duruyorum
cahil kaldım sanırım muline ne alaka uyku arkadaşında :)Hiç gerek yok canım o kadarına dediğin gibi o nedir.
Aaa bitmiş mi. Onun birde mulinelisi var 35 liraydı. Yanında ilk dişi bs için saklamalık kurular bardı kuzum ondan vardır daha
valla benim eşim lafını etti baba isminin ( muhittin) yok dedim inşallah konu kapanmıştır. Biz de anlaşamıyoruz o benimkileri çok modern buluyor ben onunkileri kaba ve eskiEşim istese babasinin adini koymak tamam dicem ama mevzusu bile gecmedi inan ki koymak istemiyor oda bende neden illa baba isimlerini koymak zorundayms gibi bir algı var anlamiyorm
Ikimizin annesinin isimleri ayni keske babalarimizin ayni olsaymis diyorum Mahmut ismi evet anlamli ama bana soylerken kaba geliyor benim babamin da adı ali alihan koymak isterdm ikiside ali olsaydivalla benim eşim lafını etti baba isminin ( muhittin) yok dedim inşallah konu kapanmıştır. Biz de anlaşamıyoruz o benimkileri çok modern buluyor ben onunkileri kaba ve eskiBen Kerem , Emir, Yusuf belki yanlarına Ali istiyorum eşime beğendiremedim
2-3 saatte bir toplamda 10 kere hareket etmesi yeterli bazen pozisyonundan kaynaklı oynuyodur ama hissedemiyosundur ee yeri de daralıyor ama aklında bişey varsa cidden hareketi azalırsa mesela sabahtan akşama hissetmezsen doktora gitmende yarar var canımBende 30 haftalık hamileyim bayanlar oynamaları azaldı korkuyorum acaba neden sizin de oyle bir şey oldu mu
Maya son yıllarda çok popüler bir kız ismi. Anneannedeki isme bak sen havalı vallaEvet canım Maya
Teyzesinin adı çimen mesela halasının adı Elnur çok değişik isimleri var
Sağol canım oynuyorda az ıste2-3 saatte bir toplamda 10 kere hareket etmesi yeterli bazen pozisyonundan kaynaklı oynuyodur ama hissedemiyosundur ee yeri de daralıyor ama aklında bişey varsa cidden hareketi azalırsa mesela sabahtan akşama hissetmezsen doktora gitmende yarar var canım
Şaka canm artık nisaya adapte olmuşsunGeçti canım yaNisoşum var benim aylardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?