2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İsim konusunda Allah herkesin içine sineni koymasını nasip etsin kızlar. Ben hep bir işaret bekledim işte bu diyebilmek için Beklemeye biraz daha devam edecek gibiyiz anlaşılan.
Ankara'da Koru Hastanesinde doğum yapacak olanınız var mı ? Doğum fotoğrafçısı ayarladınız mı

Çok güzel di mi, sadece isim değil hiçbir şeyi söylememek lazım olunca görürler duyarlar nasılsa:)
Aynen öyle
Herkes herşeyi diyo

Deniz bizim oğlanın ismi
Allahtan buna kimse bişey bulamadı herkeste iyi hisler uyandırıyo ilk duyduklarında

Kızımın adı Ece
doğduğu gece aklımıza geldi hastanede birden
Hep Mina demiştik oysaki
Onlar isimleriyle geliyo gerçekten zamanı vardır

Ben bunlara ek olarak biberon havlu pişik kremi yedek çorap koyucam canım süt sağma makinasına gerek yok diye düşünüyorum ihtiyaç anında hastane temin eder zaten
biberon var ama çok kararsız kaldım ya, pişik kremi de koydum,havluyu da koyup geri çıkardım, nolur nolmaz ben süt sağmayıda koyacağım yaa

Bir ara görmek isterim fotosunu senin minnoşun

Selam kızlar. Bugün kontrole gittim kilosunuda merak ediyordum 1700 gram dedi. Sonra da dedi ki ay bu önceki hastanın bebeğinin kilosu. Hem benimkini söylemedi hemde çok mantıksız geldi, Ultrasonun benim karnımdayken benim bebeğin değilde başka bi hastanın bebeğinin kilosunu göstermesi tuhaf.. . o zaman bebeğin iyi dedi buda diğer hastanın bebeğinin mi göstergesiydi? Düzeltmeye falanda calismadi oylece kalkıp gitmek zorunda kaldim ne saçma.

Açıkogretim.İlahiyat.Sadece Arapçaya çalışıyorum.Digerlerini çıkmış sorularla hallediyorum.
Ben de cikmislara bakiyordum ama bu dönem neredeyse derslerin yarısı ilk geçmişi cikmisi yok çok zor oluyo yetişmedi yetişmez.acil durum ve afet yönetimi benim de ilk senem daha ☺

Canım tekrar sorsaydın keşke öyle saçma şey mi olur. Bebeğinle ilgili bilgi almaya gidiyorsun bu önceki hastanınmış diye kestirip atılır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…