2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
bu hafta kıyafetleri yıkamak ütülemek için erken mi sizce kızlar?
Erken değil bence canım. Alacakların bittiyse neden olmasın. Ben daha hastane çıkışı alacağım.

İnsallah tatlım durmaz mı ay iyi bari .benim bianda azaldıya doktor da suyun gelmiş anlamamıssındır dedi böyle ıslaklık olurdu da sımdıde olunca .
Benim 39. Haftada az az geliyormuş. Günlük ped koyuyordum. Gece sancı gelince ancak anladım. Bebek o gün geliyor. Hastanede de ilk ıkınmada fışkırdı. Yani demem o ki az az da gelebiliyormuş. Son dönemde.

Canım muhtemelen değil. Eğer yara olursa bebek emerken acı oluyor. Onun sık emmesi veya ilerde dişle sıkıştırmasıyla oluyor.

Canım gece sırtına destek yapıyor musun? Ben şahsen battaniyeyi rulo katlayıp sırtıma destek yaparak çözdüm bu sorunu

Valla canım şaka gibi öğrendiğimde 3.5 haftalıktı haftaya 35 haftalık oluyo
Aminnn inşallah kuzum isteyen dileyen herkese nasip etsin

EVet bugun kontrol ettiler test yaptılarda kaçak yokmus ama 100mlden 90a düşmüş takip edecegiz dedi

Birefebirece sen doğum yapınca hepimizi aldı bir heyecan. Benim daha iki ayim var dolu dolu ama haftaya doğuracakmışım gibi hissediyorum bir heyecan bir adrenalin geldi :))
Al bendende o kadar sen yine haftaya diyorsun ben 1 dk sonra herşey olabilir mantığındayım doğum heran aklımda elim ayağıma dolandı iş bitirmeye çalıştıkça herşey ters gidiyor Birefebirece

Birefebirece sen doğum yapınca hepimizi aldı bir heyecan. Benim daha iki ayim var dolu dolu ama haftaya doğuracakmışım gibi hissediyorum bir heyecan bir adrenalin geldi :))
aman ha arkadaşım sen daha dur kızz sakın doğurayım deme daha çok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…