Erken değil bence canım. Alacakların bittiyse neden olmasın. Ben daha hastane çıkışı alacağım.bu hafta kıyafetleri yıkamak ütülemek için erken mi sizce kızlar?
Benim 39. Haftada az az geliyormuş. Günlük ped koyuyordum. Gece sancı gelince ancak anladım. Bebek o gün geliyor. Hastanede de ilk ıkınmada fışkırdı. Yani demem o ki az az da gelebiliyormuş. Son dönemde.İnsallah tatlımdurmaz mı ay iyi bari .benim bianda azaldıya doktor da suyun gelmiş anlamamıssındır dedi böyle ıslaklık olurdu da sımdıde olunca .
günaydınnn sabah duş aldım ve kurulanırken göğüs ucumun bir yerinin derisinin kalktığını gördümelimi değdim ama tutsam kopacak gibi bıraktım öylece. acaba göğüste emzirirken fln yarılma oluyo dedikleri bu mu??? var mı böyle bi şeyle karşılaşan?
Canım gece sırtına destek yapıyor musun? Ben şahsen battaniyeyi rulo katlayıp sırtıma destek yaparak çözdüm bu sorunuBende 3 gecedir sırt ağrısından ölüyorumuyku yok zombi gibiyim. Allah yardımcımız olsun
Birefebirece kız iştahaaa getirdin ağzım sulandı, bebek aşerdiiiimmm
@__karamel__ imm yeni yaşın kutlu olsun sana her yaşın ayrı güzellik getirsin yavrularınla, eşinle, sevdiklerinle nice nice sağlıklı huzurlu senelereee
Canım kocayı destek yapıyordum ama onunda canı sağ olsun çöp gibi kemikleri batıyorCanım gece sırtına destek yapıyor musun? Ben şahsen battaniyeyi rulo katlayıp sırtıma destek yaparak çözdüm bu sorunu
Valla canım şaka gibi öğrendiğimde 3.5 haftalıktı haftaya 35 haftalık oluyooyy evet ya, ilk gittiğimde dr keseyi bile görememiştiAllahım neler yaşıyoruz inanamıyorum ya bayılana kadar ağlamak istiyorummmmm
çok şükür Rabbimize Allah evlattan yana yüzümüzü güldürsün hepimizin inşallah canımcım
Doğurana kadar salya sümük içinde bırakacaksın bizi sen belli olduEmzirmek nefesini hissetmek kokusunu içine çekmek koynunda uyutmak. . O kadar güzel bir his kii :)) hiç korkmayın kankilerim bu herşeye değer:)
Ay allah iyiliğinizi versin sizinki de iyiymişCanım kocayı destek yapıyordum ama onunda canı sağ olsun çöp gibi kemikleri batıyorbu gece battaniye deneyim
Canımm maşallah sevindimS Saryamarya canım kontrolden cıktım bebiş tam haftasıyla uyumlu cıktı karın cevreside uyumlu cok sukur :) ama suyum 100den 90a düşmüş takipte kalacagım
EVet bugun kontrol ettiler test yaptılarda kaçak yokmus ama 100mlden 90a düşmüş takip edecegiz dediErken değil bence canım. Alacakların bittiyse neden olmasın. Ben daha hastane çıkışı alacağım.
Benim 39. Haftada az az geliyormuş. Günlük ped koyuyordum. Gece sancı gelince ancak anladım. Bebek o gün geliyor. Hastanede de ilk ıkınmada fışkırdı. Yani demem o ki az az da gelebiliyormuş. Son dönemde.
Canım muhtemelen değil. Eğer yara olursa bebek emerken acı oluyor. Onun sık emmesi veya ilerde dişle sıkıştırmasıyla oluyor.
Cok sagol canımCanımm maşallah sevindimbi yerde okumuştum, artık çok az çok az su sızıntımız olabilirmiş sanki öyle hatırlıyorum
Hiç suyum azalmadı onun için ölçü birimlerine hakim değilim canımCok sagol canımZaten 90ml az az giderse kalmaz:)
Ozaman söyle diyeyim 1su bardagı bile degil eger normal ölçülerle aynı ise biraz mantıksız amaHiç suyum azalmadı onun için ölçü birimlerine hakim değilim canımsende öyle bi risk varsa tabi ki takip edilmeli, ben normalden bahsettim.
tamamdır kuzu, olmuş olmuş :))Bir ben eksiğim balım. Beni de koydun mu tamamdırHemen bir copy alalım
ben diyordum ki nasıl sabredeceğim o kadar ay, daha çok ufak minnacık birşey, çok şükür büyüdülerGeldik valla
Bit kadardılar sıpa oldular
Canım Öyle değildir heralde ya farklı bi ölçütü vardır onunOzaman söyle diyeyim 1su bardagı bile degil eger normal ölçülerle aynı ise biraz mantıksız ama
Al bendende o kadar sen yine haftaya diyorsun ben 1 dk sonra herşey olabilir mantığındayımBirefebirece sen doğum yapınca hepimizi aldı bir heyecan. Benim daha iki ayim var dolu dolu ama haftaya doğuracakmışım gibi hissediyorum bir heyecan bir adrenalin geldi :))
aman ha arkadaşım sen daha dur kızzBirefebirece sen doğum yapınca hepimizi aldı bir heyecan. Benim daha iki ayim var dolu dolu ama haftaya doğuracakmışım gibi hissediyorum bir heyecan bir adrenalin geldi :))
Bende kızımın peluş oyuncağını aldım bugünCanım gece sırtına destek yapıyor musun? Ben şahsen battaniyeyi rulo katlayıp sırtıma destek yaparak çözdüm bu sorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?