Aminn canım inşallah yaben diyordum ki nasıl sabredeceğim o kadar ay, daha çok ufak minnacık birşey, çok şükür büyüdülerkucağımızdada büyütürüz inşallah
Canım ben neler kullandım ilk çocuğumda ama catliyorsun catliyorsun üzmek istemem seni ama ben 35. Haftadan sonra çatlakları vadi şeklinde gördüm ki hiç catlamamistum o haftaya kadar hızlı kilo almamamiz gerekiyor malesefKızlar lierac kullanan var mı? Çatır çatır çatlıyorum sanki git gide yukarı çıkıyor Hindistan cevizi yagı kullanıyordum dus sonrası da bebe yagı. Acaba acilen lierac mı alsam??
kızlar peki sizce gümüş kapak mı? yoksa aventin kalkanı mı?
Babadan suyun ne çok ne az yeterli ama haftalık kontrollere geçelim dedi bol su iç dedi@Saryamarya canım kontrolden cıktım bebiş tam haftasıyla uyumlu cıktı karın cevreside uyumlu cok sukur :) ama suyum 100den 90a düşmüş takipte kalacagım
Kızlar size göğüsler için bı kaç bişey söylüyor eğim 36. Haftadan sonra susam yağı sürün yumusasin göğüs uclariniz hani şu tahinin üzerindeki iki doğuma giderken soğan sürün emzirceginiz zaman sizlersiniz birde lansilonh krem hepsi çok işe yarıyor kizlarkızlar peki sizce gümüş kapak mı? yoksa aventin kalkanı mı?
Valla ne yalan söyleyeyim ben de baya baya etkilendim :) Bayramda tatile gidecektim, 2 saat mesafe var diye vazgeçtim. Her an doğuracakmışım gibi hissediyorum.Asla yetişemem size
Geç kalkmanın zararları bi dünya konuşmuşsunuz
Gece bin defa uyanıyorum sonra öğlene kadar uyuyorum
Dün ki doğumdan etkilendim ben
Sanki doğuruvercem gibi geliyo dünden beri
Askerliği kısaltıp duruyolar bu hamilelik süresinide kısaltsınlar çok uzun
Soğan mı?? Kokmaz mıKızlar size göğüsler için bı kaç bişey söylüyor eğim 36. Haftadan sonra susam yağı sürün yumusasin göğüs uclariniz hani şu tahinin üzerindeki iki doğuma giderken soğan sürün emzirceginiz zaman sizlersiniz birde lansilonh krem hepsi çok işe yarıyor kizlar
Gelmek zorunda değil ki canım, hem doğumuna daha çok var uyarılma bi olasılık, özellikle göğüs ucuna masaj yapmak sütü getirmeye sebep olabiliyor yoksa öyle şakır şakır süt akıp Doğum başlıycak diye bişey yokYa kızlar benim göğüs uçlarım baya büyük. Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri, her vücuduma yağ sürdüğümde göğüslerime de sürüyorum. Uyarılma falan demişsiniz de, benden süt bile gelmedi bir kere bile.
Uyarılmadan kasıt süt gelmesinden ziyade, oksitosin hormonunun salgılanıp rahim kasılmasına sebep olmasıdır canımcım, erken doğum riski diye onun için diyorlarYa kızlar benim göğüs uçlarım baya büyük. Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri, her vücuduma yağ sürdüğümde göğüslerime de sürüyorum. Uyarılma falan demişsiniz de, benden süt bile gelmedi bir kere bile.
Bende annemlerin yanına gitmek istiyorum 2.5 saat ama eşim artık şehir dışına cikmayalim diyoValla ne yalan söyleyeyim ben de baya baya etkilendim :) Bayramda tatile gidecektim, 2 saat mesafe var diye vazgeçtim. Her an doğuracakmışım gibi hissediyorum.
Canım süt gelmiyor zaten doğumu tetikliyor Bi hormon salgılanıpYa kızlar benim göğüs uçlarım baya büyük. Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri, her vücuduma yağ sürdüğümde göğüslerime de sürüyorum. Uyarılma falan demişsiniz de, benden süt bile gelmedi bir kere bile.
Bol su içmekle amniyon yerine gelmez ki canım, burda 6-7 aydır aynı sıkıntıları yaşayan bir çok arkadaşımız oldu, hindistan cevizi suyu, havuç suyu vs işe yaradı diye hatırlıyorum onların Drları da normal su içmeyle alakası yok demişlerdiBabadan suyun ne çok ne az yeterli ama haftalık kontrollere geçelim dedi bol su iç dedi
Bende dunden beri her an doguracagim saniyorum.Tuvalete giderken falan.korkuyorum aniden suyum gelecek diyeAsla yetişemem size
Geç kalkmanın zararları bi dünya konuşmuşsunuz
Gece bin defa uyanıyorum sonra öğlene kadar uyuyorum
Dün ki doğumdan etkilendim ben
Sanki doğuruvercem gibi geliyo dünden beri
Askerliği kısaltıp duruyolar bu hamilelik süresinide kısaltsınlar çok uzun
İlk bebegimde Dr da bana suyu artır sınırda demistiBol su içmekle amniyon yerine gelmez ki canım, burda 6-7 aydır aynı sıkıntıları yaşayan bir çok arkadaşımız oldu, hindistan cevizi suyu, havuç suyu vs işe yaradı diye hatırlıyorum onların Drları da normal su içmeyle alakası yok demişlerdi
Canim soganin ne faydasi oluyo.Tahinin uzerinde biriken yagi mi surecegiz.Ben de kantoron yagi surmeyi dusumuyorumKızlar size göğüsler için bı kaç bişey söylüyor eğim 36. Haftadan sonra susam yağı sürün yumusasin göğüs uclariniz hani şu tahinin üzerindeki iki doğuma giderken soğan sürün emzirceginiz zaman sizlersiniz birde lansilonh krem hepsi çok işe yarıyor kizlar
Canım olur mu eğer vücudunda sıvı azlığı varsa doğrudan amniyonu etkiliyor bol su demelerinin sebebi bu tabiki havuç suyu armut suyu takviye ama bol su önemliBol su içmekle amniyon yerine gelmez ki canım, burda 6-7 aydır aynı sıkıntıları yaşayan bir çok arkadaşımız oldu, hindistan cevizi suyu, havuç suyu vs işe yaradı diye hatırlıyorum onların Drları da normal su içmeyle alakası yok demişlerdi
gogus ucuna degilde gogsumuze yag surmekte falan bir sakinca var mi acabaGelmek zorunda değil ki canım, hem doğumuna daha çok var uyarılma bi olasılık, özellikle göğüs ucuna masaj yapmak sütü getirmeye sebep olabiliyor yoksa öyle şakır şakır süt akıp Doğum başlıycak diye bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?