Bilemiyorum 90ml dendi mantıklı degil evetCanım Öyle değildir heralde ya farklı bi ölçütü vardır onun
Çok net hatırlıyorum canım, sadece bol su ile olmaz demişlerdi arkadaşlara, ben su içmesin demiyorum tabi ki, şimdi yanlış falan anlar diğer arkadaşlarCanım olur mu eğer vücudunda sıvı azlığı varsa doğrudan amniyonu etkiliyor bol su demelerinin sebebi bu tabiki havuç suyu armut suyu takviye ama bol su önemli
Canım öyle çok masajlama fln yapılmadığı sürece sakıncası olmaz, karnına da çok masaj yapmak ovalamak kasılmaya sebep olabilir onu da abartmamak gerekiyor, herkes günlük bakımını yağını kremini rahatça yapsın doktoru engellemediği sürece.. benim kasılgan rahmim sebebiyle karnıma yağ sürmem yasak mesela elimi biraz karnımda tutsam kasılıyorum ama herkes için aynı şey geçerli değilGo
gogus ucuna degilde gogsumuze yag surmekte falan bir sakinca var mi acaba
Banada annenin içtiği suyla direk baglantısı yok dedi senın gibi denmişti alt sınır 50-60 mış benım 90 olmus kac haftaya düşer bilememBabadan suyun ne çok ne az yeterli ama haftalık kontrollere geçelim dedi bol su iç dedi
Ayyy cok sevindim umut oldu@Saryamarya canım kontrolden cıktım bebiş tam haftasıyla uyumlu cıktı karın cevreside uyumlu cok sukur :) ama suyum 100den 90a düşmüş takipte kalacagım
Doğru söyluyosunBol su içmekle amniyon yerine gelmez ki canım, burda 6-7 aydır aynı sıkıntıları yaşayan bir çok arkadaşımız oldu, hindistan cevizi suyu, havuç suyu vs işe yaradı diye hatırlıyorum onların Drları da normal su içmeyle alakası yok demişlerdi
Ceviz süt bu hafta bunları yedim toparlamıs.diğer saydıklarını gecen haftalarda yemiştim anlamadımki bn bu cimcimeden bişeyAyyy cok sevindim umut olduceviz kaşar yumurta devam ediyoruz değil mi inşallah benimki de haftasını yakalar zilloş kızım
He tamam canım takviye konusu okey ama vücudu içten beslemekte önemli bol su demelerinin sebebi bu demek istedim bendeÇok net hatırlıyorum canım, sadece bol su ile olmaz demişlerdi arkadaşlara, ben su içmesin demiyorum tabi ki, şimdi yanlış falan anlar diğer arkadaşlarama tabi Dr daha iyi bilir, süreç artık kısa, takviye açısından dedim
Senin de kız demi biraz once lcw de idim elbiseler bir karıs görmen lazım cabuk kilo al cimcime dedim alacam sana bunlardan yaaa yerimm onların agzını burnunununuuuuuuuuuuCeviz süt bu hafta bunları yedim toparlamıs.diğer saydıklarını gecen haftalarda yemiştim anlamadımki bn bu cimcimeden bişeydarısı basına olsun.
Canım ben neler kullandım ilk çocuğumda ama catliyorsun catliyorsun üzmek istemem seni ama ben 35. Haftadan sonra çatlakları vadi şeklinde gördüm ki hiç catlamamistum o haftaya kadar hızlı kilo almamamiz gerekiyor malesef
Evet arkadan destekle dönemiyoruz. Benim tüm gece solumda uyuduğum bile oluyorBende kızımın peluş oyuncağını aldım bugünsırtüstü kalmami engelledi birazda olsa
Bende annemlerin yanına gitmek istiyorum 2.5 saat ama eşim artık şehir dışına cikmayalim diyoböylede bayramdan bişey anlamiyorum
Acaba ben uyarılmıyor muyumUyarılmadan kasıt süt gelmesinden ziyade, oksitosin hormonunun salgılanıp rahim kasılmasına sebep olmasıdır canımcım, erken doğum riski diye onun için diyorlar
Valla ben ikna oldum gibi. Son karı koca olacağımız bayramı evimizde geçirmeye karar verdikBende annemlerin yanına gitmek istiyorum 2.5 saat ama eşim artık şehir dışına cikmayalim diyoböylede bayramdan bişey anlamiyorum
bende ne yapsamda daha az kilo alsa diyorumKızlar forumda gezerken bal serbetine denk geldim bu hafta denicem kontrole kadar deneyenlerde bebise baya kg olarak artış olmus
Ben bu konuyu cok arastırdım cok da doktora sordum içilen su bebeğin suyunu etkilemez. Doktorların suyu az olan anneye suyu arttır demesının nedeni kandan besinlerin daha rahat geçip bebeğe ulasmasını saglamak.Bir nevi serum mantığı.Su zaten az oldugundan hiç değilse kan yoluyla beslenmeyi güçlendirmek için.Bebek beslendikçe idrar çıkışı olacak amniyon sıvısı artacak.Havuc suyu armut suyu vs.suyu arttırmasının nedeni de en şekerli meyveler olması şekeri yükseltmesi.Gebelik diyabeti olan bir annenin suyu fazla oluyorsa bu içecekleri içerek kan şekerini devamlı yüksek tutarsak su artar mantığı.Hatta daha da ileri götürürsek düz mantık olarak.Şekeri olan insanlar sık idrara çıkar. Annenin şekeri yükseltikçe kan yoluyla bebeğin de sekeri yükselip daha çok idrara cıkmasını saglar bu da bebeğin idrarından olusan amniyon sıvısını arttırır diyebilirizÇok net hatırlıyorum canım, sadece bol su ile olmaz demişlerdi arkadaşlara, ben su içmesin demiyorum tabi ki, şimdi yanlış falan anlar diğer arkadaşlarama tabi Dr daha iyi bilir, süreç artık kısa, takviye açısından dedim
bende gidemeyeceğim ya bayramdan sonra 37 doluyor benim, ya orda doğurursak Allah korusunBende annemlerin yanına gitmek istiyorum 2.5 saat ama eşim artık şehir dışına cikmayalim diyoböylede bayramdan bişey anlamiyorum
ben yıkadım kimisini ütüledim canım, bebişin eşyaları ile attım hemdeHastane çantasına kendimiz için koyacağımız şeyleri de yıkayacak mısınız bayanlar pijama çamaşır gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?