2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım olur mu eğer vücudunda sıvı azlığı varsa doğrudan amniyonu etkiliyor bol su demelerinin sebebi bu tabiki havuç suyu armut suyu takviye ama bol su önemli
Çok net hatırlıyorum canım, sadece bol su ile olmaz demişlerdi arkadaşlara, ben su içmesin demiyorum tabi ki, şimdi yanlış falan anlar diğer arkadaşlar ama tabi Dr daha iyi bilir, süreç artık kısa, takviye açısından dedim

Go

gogus ucuna degilde gogsumuze yag surmekte falan bir sakinca var mi acaba
Canım öyle çok masajlama fln yapılmadığı sürece sakıncası olmaz, karnına da çok masaj yapmak ovalamak kasılmaya sebep olabilir onu da abartmamak gerekiyor, herkes günlük bakımını yağını kremini rahatça yapsın doktoru engellemediği sürece.. benim kasılgan rahmim sebebiyle karnıma yağ sürmem yasak mesela elimi biraz karnımda tutsam kasılıyorum ama herkes için aynı şey geçerli değil

@Saryamarya canım kontrolden cıktım bebiş tam haftasıyla uyumlu cıktı karın cevreside uyumlu cok sukur :) ama suyum 100den 90a düşmüş takipte kalacagım
Ayyy cok sevindim umut oldu ceviz kaşar yumurta devam ediyoruz değil mi inşallah benimki de haftasını yakalar zilloş kızım

He tamam canım takviye konusu okey ama vücudu içten beslemekte önemli bol su demelerinin sebebi bu demek istedim bende
Suyun her türlü gideri var ödem kilo amniyon bol bol için kızlar

Ceviz süt bu hafta bunları yedim toparlamıs.diğer saydıklarını gecen haftalarda yemiştim anlamadımki bn bu cimcimeden bişey darısı basına olsun.
Senin de kız demi biraz once lcw de idim elbiseler bir karıs görmen lazım cabuk kilo al cimcime dedim alacam sana bunlardan yaaa yerimm onların agzını burnunununuuuuuuuuuu

Geldiği hafta da etkili olabilir. Ben kızda hiç çatlamadım. 37'de doğdu. Oğlanda 39. hafta çatladım. Doğum oldu. Badem yağı kullanıyordum. Genetik düşüncesine katılıyorum. Bunda Expial lipo sürüyorum. Problem değil çatlasa da.

Bende annemlerin yanına gitmek istiyorum 2.5 saat ama eşim artık şehir dışına cikmayalim diyo böylede bayramdan bişey anlamiyorum

Bence gidebilirsin ya. Doktora şehir merkezine gidiyoruz. 2 saat yol sürüyor. Önceki bebeklerim aynı hastanede doğdu. Yetişememe gibi bir şey olmadı yani.

Ben bu konuyu cok arastırdım cok da doktora sordum içilen su bebeğin suyunu etkilemez. Doktorların suyu az olan anneye suyu arttır demesının nedeni kandan besinlerin daha rahat geçip bebeğe ulasmasını saglamak.Bir nevi serum mantığı.Su zaten az oldugundan hiç değilse kan yoluyla beslenmeyi güçlendirmek için.Bebek beslendikçe idrar çıkışı olacak amniyon sıvısı artacak.Havuc suyu armut suyu vs.suyu arttırmasının nedeni de en şekerli meyveler olması şekeri yükseltmesi.Gebelik diyabeti olan bir annenin suyu fazla oluyorsa bu içecekleri içerek kan şekerini devamlı yüksek tutarsak su artar mantığı.Hatta daha da ileri götürürsek düz mantık olarak.Şekeri olan insanlar sık idrara çıkar. Annenin şekeri yükseltikçe kan yoluyla bebeğin de sekeri yükselip daha çok idrara cıkmasını saglar bu da bebeğin idrarından olusan amniyon sıvısını arttırır diyebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…